És l'energia del carbó net en el nostre futur?

Mira com Ed Morris, enginyer sènior de We Energies, etic i marlin, gerent de camp d'Alstom Power, Inc, mostrar-nos la Central Pleasant Prairie (P4).

Tenim una vista d'ocell de l'òxid de nitrogen i sistemes de reducció de SO2 – que tant la captura de més de 90 per cent de les emissions – i un projecte pilot de CO2 d'Alstom, que es captura 90 per cent del CO2 de 1.5 per cent dels gasos de combustió total de la planta. Per obtenir més informació, visiti tour.americaspower.org.


ThermoEnergy i ETEA S.p.A. Anuncien pla per accelerar el desenvolupament de tecnologies netes del carbó Les centrals als Estats Units; Les companyies compartiran patents i col · laborar per promoure el desenvolupament de les plantes elèctriques de carbó netes amb tecnologia de oxicombustió a pressió.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) i ETEA S.p.A. anunciar que treballaran junts per promoure, finançar, dissenyar i construir una 50 Megawatt (MW) planta pilot i un 320 MW instal · lació comercial als Estats Units utilitzant una tecnologia de carbó net crida oxi-combustió pressuritzat.

L'objectiu és accelerar el desenvolupament de la generació d'electricitat lliure d'emissions de carbó. Aquestes centrals de carbó net podrien permetre utilitats per continuar la crema de carbó barat i abundant, mentre que pràcticament l'eliminació tant de la contaminació tradicional (com ara diòxid de sofre) de les plantes de carbó i les emissions de diòxid de carboni que causen el canvi climàtic. Per altra banda, la tecnologia es pot adaptar a les plantes de carbó existents. Mitjançant la conversió de pressió de oxicombustió, la indústria de l'energia podria evitar el tancament de desenes d'envelliment de les centrals de carbó ara amenaçats per la nova normativa de contaminació EPA difícils baix, estalvi de milers de llocs de treball i milers de milions de dòlars dels contribuents. Llegir més.


Tecnologies Netes del Carbó Enginyeria
per: Bruce T. Molinero
editor: Butterworth-Heinemann, publicat: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
Rang de venda: 1226463
preu: $78.29 (nou), $60.00 (utilitzat)

La preocupació pels efectes de la contaminació atmosfèrica, gasos d'efecte hivernacle, i l'impacte de l'escalfament global s'ha convertit en un problema mundial que transcendeix les fronteres internacionals, política, i la responsabilitat social. La segona edició dels Sistemes d'Energia Carbó: Tecnologies Netes del Carbó descriu una nova generació de processos d'energia que redueixen dràsticament les emissions d'aire i altres contaminants de les centrals elèctriques que cremen carbó.

El carbó és el més brut de tots els combustibles fòssils. Quan cremat, produeix emissions que contribueixen a l'escalfament global, crear la pluja àcida, i contaminar l'aigua. Amb tot l'interès i la investigació al voltant de l'energia nuclear, energia hidroelèctrica, i els biocombustibles, molts pensen que el carbó és, finalment, en la seva sortida. No obstant això, carbó genera la meitat de l'electricitat als Estats Units ia tot el món d'avui. És probable que continuï fent-ho, sempre que és barat i abundant [Font: Administració d'Informació d'Energia].

Carbó proporciona l'estabilitat dels preus i la disponibilitat de, seguirà sent una font important de generació d'electricitat, serà la principal font d'hidrogen per a l'economia de l'hidrogen procedent, i té el potencial de convertir-se en una important font de combustibles líquids. La conservació i l'energia renovable / sostenible són importants en el panorama energètic global, però jugarà un paper menys important en ajudar-nos a satisfer les nostres demandes d'energia d'avui.

Dramàticament actualitzat per satisfer les necessitats d'un mercat de l'energia en constant canvi, Sistemes d'energia de carbó, 2ª edició és una sola pòlissa d'origen i el d'enginyeria que participen en l'aplicació d'aquesta política. El llibre parla de molts temes relacionats amb el carbó d'interès que van des de la química del carbó i el futur de l'anatomia d'enginyeria d'una planta de carbó de les tecnologies netes del carbó d'última generació està investigat i utilitzat avui.

La 50% actualitzar durant la primera edició, aquest nou llibre conté nous capítols sobre processos com ara la captura i segrest de CO2, La gasificació integrada de cicle combinat (IGCC) sistemes, De carbó polvoritzat Usinas i comerç d'emissions de carboni. Materials existents en la distribució de carbó a tot el món i les quantitats, qüestions tècniques i de política respecte a l'ús del carbó, tecnologies utilitzades i en desenvolupament per a la utilització de carbó per produir calor, electricitat, i productes químics amb baix impacte ambiental, visió de la utilització del carbó fins ben entrat el segle 21, i el carbó de seguretat presenta.

Líquids nets i combustibles gasosos a partir del carbó per a l'Energia Elèctrica
La gasificació integrada de cicle combinat (IGCC) sistemes
De carbó polvoritzat Centrals
Plantes d'energia a base de carbó avançades
La tecnologia de combustió en llit fluïditzat
Captura i segrest de CO2

Deixa un comentari