Er Clean Coal Energy i vores fremtid?

Watch som Ed Morris, ledende ingeniør for We Energies, matopoietisk og marlin, field manager for Alstom Power, Inc., vise os omkring Pleasant Prairie Power Plant (P4).

Vi får en fugle øje visning af nitrogenoxid og SO2-reduktion systemer – som begge indfanger mere end 90 procent af emissioner – og Alstom CO2 pilotprojekt, der optager 90 procent af den CO2 fra 1.5 procent af plantens samlede røggasser. For mere besøg tour.americaspower.org.


ThermoEnergy og ITEA S.p.A. Annoncer for at fremskynde udvikling af rene kulkraftværker i USA; Selskaberne vil dele patenter og samarbejder om at fremme udviklingen af ​​rene kulfyrede kraftværker med tryksat oxy-forbrændingsteknologi.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) og ITEA S.p.A. meddelt, at de vil arbejde sammen om at fremme, finansiere, designe og konstruere et 50 Megawatt (MW) pilotanlæg og et 320 MW kommercielle anlæg i USA ved hjælp af en ren kulteknologi kaldet tryksat oxy-forbrænding.

Målet er at fremskynde udviklingen af ​​kulfyrede emissioner-fri elproduktion. Disse rene kulkraftværker kunne gøre det muligt hjælpeprogrammer til fortsat at brænde billig og rigelig kul, mens der stort set eliminerer både den traditionelle forurening (såsom svovldioxid) fra kulkraftværker og emissioner af kuldioxid, der forårsager klimaforandringerne. Desuden, teknologien kan eftermonteres på eksisterende kulkraftværker. Ved at konvertere til tryksat oxy-forbrænding, elsektoren kunne undgå at lukke ned snesevis af aldring kulfyrede anlæg nu truet af nye skrappe EPA forurening regler, spare tusindvis af arbejdspladser og milliarder af skatteydernes dollars. Læs mere.


Clean Coal Engineering Technology
ved: Bruce G. Miller
publisher: Butterworth-Heinemann, offentliggjort: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
salgsliste: 1226463
pris: $78.29 (nye), $60.00 (anvendt)

Bekymring over virkningerne af luftbåren forurening, drivhusgasser, og virkningen af ​​den globale opvarmning er blevet en verdensomspændende problem, der går på tværs af internationale grænser, politik, og socialt ansvar. Den 2. udgave af Coal Energy Systems: Clean Coal Technology beskriver en ny generation af energi-processer, der voldsomt luftemissioner og andre forurenende stoffer fra kulfyrede kraftværker.

Kul er det mest beskidte af alle fossile brændsler. Når de brændes, den producerer emissioner, der bidrager til den globale opvarmning, skabe syreregn, og forurene vand. Med alle de renter og forskningen omkring atomkraft, vandkraft, og biobrændstoffer, mange tror, ​​at kul er endelig på vej ud. Men, kul genererer halvdelen af ​​elektriciteten i USA og i hele verden i dag. Det vil sandsynligvis fortsætte med at gøre, så længe det er billig og rigelig [Source: Energy Information Administration].

Kul giver stabilitet i pris og tilgængelighed, vil fortsat være en væsentlig kilde til elproduktion, vil være den største kilde af hydrogen i den kommende brint økonomi, og har potentiale til at blive en vigtig kilde til flydende brændstoffer. Bevarelse og vedvarende / bæredygtig energi er vigtige i den samlede energi-billedet, men vil spille en mindre rolle i at hjælpe os med at opfylde vores energibehov i dag.

Dramatisk opdateret til at imødekomme behovene i en stadigt skiftende marked for energi, Coal Energy Systems, 2nd Edition er en enkelt kilde dækker politik og teknik involveret i gennemførelsen af ​​denne politik. Bogen løser mange kul-relaterede emner af interesse lige fra kemien af ​​kul og den fremtidige ingeniør anatomien af ​​en kulfyret anlæg til de banebrydende rene kulteknologier bliver forsket og udnyttet i dag.

A 50% opdatere i løbet den første udgave, denne nye bog indeholder nye kapitler om processer såsom CO2-opsamling og-lagring, Integreret forgasning Combined Cycle (IGCC) systemer, Pulveriseret-kulkraftværker og Carbon Emission Trading. Eksisterende materialer på verdensplan kul distribution og mængder, tekniske og politiske spørgsmål vedrørende brugen af ​​kul, anvendte teknologier og under udvikling til at udnytte kul til at producere varme, elektricitet, og kemikalier med lav miljøpåvirkning, vision for at udnytte kul godt ind i det 21. århundrede, og sikkerheden kul præsenterer.

Rene væsker og gasformige brændsler fra kul til Electric Power
Integreret forgasning Combined Cycle (IGCC) systemer
Pulveriseret-kulkraftværker
Avancerede kulbaseret Plants
Fluid bed Forbrændingsteknik
CO2-opsamling og-lagring