Είναι Clean Energy άνθρακα στο μέλλον μας?

Παρακολουθήστε όπως Ed Morris, ανώτερος μηχανικός Εμείς Ενέργειας, etic και Marlin, διευθυντής τομέα για Power Alstom, Α.Ε., μας δείχνουν γύρω από το Pleasant σταθμού Prairie (P4).

Θα πάρετε μια άποψη των πτηνών μάτι του οξειδίου του αζώτου και SO2 συστήματα μείωσης – που και οι δύο σύλληψη πάνω από 90 τοις εκατό των εκπομπών – και CO2 πιλοτικό πρόγραμμα της Alstom, η οποία είναι η καταγραφή 90 τοις εκατό του το CO2 από την 1.5 τοις εκατό των συνολικών απαέρια της μονάδας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε tour.americaspower.org.


ThermoEnergy και ΙΤΕΑ S.p.A. Ανακοινώσει σχέδιο για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της Clean Σταθμών άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες; Οι εταιρείες θα μοιράζονται τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και να συνεργαστούν για την προώθηση της ανάπτυξης των καθαρών τεχνολογιών άνθρακα μονάδων ηλεκτροπαραγωγής με καύση με πεπιεσμένο τεχνολογία οξυ-καύσης.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: Tmen) και της Ιτέας S.p.A. ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για την προώθηση, χρηματοδότηση, σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα 50 Μεγαβάτ (MW) πιλοτική μονάδα και 320 MW εμπορική εγκατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιώντας μια καθαρή τεχνολογία άνθρακα που ονομάζεται πίεση οξυ-καύσης.

Ο στόχος είναι να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του άνθρακα χωρίς εκπομπές παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά τα καθαρά μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα θα μπορούσε να επιτρέψει βοηθητικά προγράμματα για να συνεχίσει να καίγεται φθηνή και άφθονη άνθρακα, εξαλείφοντας παράλληλα σχεδόν τόσο την παραδοσιακή ρύπανση (όπως το διοξείδιο του θείου) από εργοστάσια άνθρακα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που προκαλούν την κλιματική αλλαγή. Εξάλλου, η τεχνολογία μπορεί να τοποθετηθεί σε υφιστάμενα εργοστάσια άνθρακα. Με τη μετατροπή σε πίεση οξυ-καύσης, η βιομηχανία ενέργειας θα μπορούσε να αποφύγει το κλείσιμο του σκορ της γήρανσης καύση άνθρακα εγκαταστάσεις απειλείται σήμερα από σκληρή νέους κανονισμούς ρύπανσης EPA, εξοικονομώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογούμενων. Διαβάστε περισσότερα.


Clean Technology Engineering άνθρακα
με: Bruce G. Μυλωνάς
εκδότης: Butterworth-Heinemann, δημοσιεύονται: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
πωλήσεις rank: 1226463
τιμή: $78.29 (νέος), $60.00 (χρησιμοποιείται)

Ανησυχία για τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αερίων του θερμοκηπίου, και τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει καταστεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα που ξεπερνά τα διεθνή σύνορα, πολιτική, και κοινωνική ευθύνη. Η 2η έκδοση Ενεργειακών Συστημάτων άνθρακα: Καθαρή τεχνολογία άνθρακα περιγράφει μια νέα γενιά ενεργειακών διαδικασιών που μειώνουν δραστικά τις εκπομπές του αέρα και άλλων ρύπων από την καύση του άνθρακα σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο άνθρακας είναι το πιο βρώμικο από όλα τα ορυκτά καύσιμα. Όταν καίγεται, παράγει εκπομπές που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, τη δημιουργία όξινης βροχής, και να μολύνουν το νερό. Με το σύνολο των τόκων και την έρευνα γύρω από την πυρηνική ενέργεια, υδροηλεκτρική ενέργεια, και τα βιοκαύσιμα, πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρακας είναι τελικά στο δρόμο του έξω. Ωστόσο, άνθρακα παράγει το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο σήμερα. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να το κάνει, αρκεί να είναι φθηνή και άφθονη [Πηγή: Ενεργειακή Διαχείριση Πληροφοριών].

Άνθρακα παρέχει σταθερότητα στις τιμές και τη διαθεσιμότητα, θα συνεχίσει να είναι μια σημαντική πηγή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, θα είναι η κύρια πηγή υδρογόνου για το επόμενο οικονομία του υδρογόνου, και έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σημαντική πηγή υγρών καυσίμων. Διατήρηση και τις ανανεώσιμες πηγές / βιώσιμη ενέργεια είναι σημαντική για την συνολική εικόνα της ενέργειας, αλλά θα παίξει μικρότερο ρόλο καθώς μας βοηθούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της ενέργειας μας σήμερα.

Δραματικά ενημερωθεί για να καλύψει τις ανάγκες μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς ενέργειας, Ενεργειακά Συστήματα άνθρακα, 2nd Edition είναι μια ενιαία πολιτική κάλυψη πηγή και η τεχνολογία που εμπλέκονται στην εφαρμογή της πολιτικής αυτής. Το βιβλίο πραγματεύεται πολλά άνθρακα που σχετίζονται με θέματα ενδιαφέροντος που κυμαίνονται από τη χημεία του άνθρακα και το μέλλον ανατομία μηχανική από καύση άνθρακα μονάδα στα αιχμή καθαρές τεχνολογίες άνθρακα να ερευνηθούν και να χρησιμοποιούνται σήμερα.

Α 50% ενημέρωση πάνω από την πρώτη έκδοση, Αυτό το νέο βιβλίο περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για τις διαδικασίες, όπως η δέσμευση του CO2 και απομόνωση, Ολοκληρωμένη αεριοποίηση συνδυασμένου κύκλου (IGCC) συστήματα, Κονιοποιημένου άνθρακα-σταθμούς παραγωγής ενέργειας και Carbon εμπορίας εκπομπών. Υπάρχοντα υλικά για παγκόσμια διανομή του άνθρακα και τις ποσότητες, τεχνικά ζητήματα και ζητήματα πολιτικής που αφορούν τη χρήση του άνθρακα, τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και υπό ανάπτυξη για τη χρήση άνθρακα για την παραγωγή θερμότητας, ηλεκτρισμός, και τις χημικές ουσίες με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, όραμα για τη χρήση άνθρακα και κατά τον 21ο αιώνα, και ο άνθρακας ασφάλειας παρουσιάζει.

Καθαρά υγρά και αέρια καύσιμα από άνθρακα για Electric Power
Ολοκληρωμένη αεριοποίηση συνδυασμένου κύκλου (IGCC) συστήματα
Κονιοποιημένου άνθρακα-Σταθμούς
Προηγμένη άνθρακα με βάση μονάδες ηλεκτροπαραγωγής
Ρευστοποιημένης κλίνης τεχνολογία καύσης
Δέσμευση του CO2 και απομόνωση