Onko Clean Coal Energy tulevaisuuteemme?

Katso, Ed Morris, vanhempi insinööri We energiat, ja Arlyn Petig, kentän johtaja Alstom Power, Inc., näyttää meille ympäri Pleasant Prairie Power Plant (P4).

Saamme lintuperspektiivistä typen oksidi-ja SO2 pelkistysjärjestelmät – jotka molemmat talteenotto yli 90 prosenttia päästöjen – ja Alstomin CO2 pilottihanke, joka on talteen 90 prosenttia CO2 1.5 prosenttia laitoksen koko savukaasujen. Lisätietoja vierailusta tour.americaspower.org.


ThermoEnergy ja ITEA S.p.A. Ilmoita Plan nopeuttaa puhtaiden hiilivoimalaa Yhdysvalloissa; Yritykset jakavat patentteja ja yhteistyötä edistää puhtaiden hiilivoimaloiden voimalaitosten paineistetun oksi-polttotekniikka.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) ja ITEA S.p.A. ilmoittaneet, että ne pyrkivät yhdessä edistämään, rahoittaa, suunnitella ja rakentaa 50 Megawatti (MW) koelaitoksen ja 320 MW kaupallinen laitos Yhdysvalloissa käyttäen puhdashiilitekniikalla kutsutaan paineistettua oksi-combustion.

Tavoitteena on vauhdittaa hiilivoimalaitosten päästötöntä sähköntuotantoa. Siistit hiilivoimala voisi ansiosta laitokset jatka palamista, edullinen ja runsaasti hiiltä, mutta käytännössä poistaa sekä perinteinen saastuminen (esimerkiksi rikkidioksidin) kivihiilestä kasveista ja hiilidioksidipäästöt aiheuttavat ilmastonmuutosta. Lisäksi, teknologiaa voidaan jälkiasentaa olemassa hiilivoimalat. Kun muunnat paineistettua oksi-combustion, energiantuotantoon voitaisiin välttää sulkemalla tulokset ikääntymisen hiilivoimaloiden tiloja uhkaa nyt uusia tiukkoja EPA pilaantumista säännösten, säästää tuhansia työpaikkoja ja miljardeja veronmaksajien dollareita. Lue lisää.


Clean Coal Engineering Technology
mennessä: Bruce G. Mylläri
kustantaja: Butterworth-Heinemann, julkaistu: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
Ranking: 1226463
hinta: $78.29 (uusi), $60.00 (käytetty)

Huoli vaikutuksia ilman saastumisen, kasvihuonekaasupäästöjen, ja ilmaston lämpenemisen on tullut maailmanlaajuinen ongelma, joka ylittää kansainväliset rajat, politiikka, ja sosiaalinen vastuu. 2nd Edition of Coal Energy Systems: Clean Coal Technology kuvaa uuden sukupolven energiaa prosessien vähentää huomattavasti päästöjä ilmaan ja muita epäpuhtauksia hiiltä polttavat voimalaitokset.

Hiili on likaisimmat kaikkien fossiilisten polttoaineiden. Kun se poltetaan, se tuottaa päästöjä, jotka edistävät ilmaston lämpenemistä, Luo happosateita, ja saastuttaa vettä. Kun kaikki korot ja tutkimus ympäröivän ydinenergia, vesivoimaa, ja biopolttoaineet, monet ajattelevat, että hiili on vihdoin matkalla ulos. Kuitenkin, hiili tuottaa puolet sähköstä Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Se todennäköisesti jatkaa niin kauan kuin se on halpaa [Lähde: Energy Information Administration].

Hiili tuo vakautta hinnan ja saatavuuden, jatkossakin olemaan merkittävä sähköntuotannon, tulee olemaan merkittävä vedyn tulossa vetytaloutta, ja on mahdollista tulla tärkeä nestemäisten polttoaineiden. Säilyttäminen ja uusiutuvien / kestävä energia ovat tärkeitä energian yleisen kuvan, mutta tulee olemaan vähäisempi rooli auttaa meitä tyydyttää energiantarpeeseen tänään.

Uskomattoman päivitetty vastaamaan tarpeita muuttuvassa energiamarkkinoiden, Coal Energy Systems, 2nd Edition on ainoa lähde, joka kattaa politiikan ja tekniikan toteuttamiseen osallistuvien että politiikan. Kirja käsittelee monia hiileen liittyvät aiheet kiinnostavat vaihtelevat kemian hiilen ja tulevaisuuden suunnittelu anatomia hiilivoimalan on kärjessä puhtaan hiilen teknologiaa tutkitaan ja hyödynnetään nykyisin.

A 50% päivittää ajan ensimmäinen painos, Tämä uusi kirja sisältää uudet luvut prosesseja, kuten CO2-talteenoton ja varastoinnin, Integroitu kaasutus Cycle (IGCC) järjestelmät, Jauhemaisen-hiilivoimalat ja Carbon Emission Trading. Nykyiset materiaalit maailmanlaajuisesti hiilen jakelu ja määrien, teknisiä ja poliittisia kysymyksiä hiilen käyttö, käytettyä tekniikkaa ja kehitteillä hyödyntämiseen kivihiiltä lämpöä, sähkö, ja kemikaalit vähäiset ympäristövaikutukset, visio hyödyntämiseen hiilen pitkälle 21. vuosisadan, ja turvallisuus hiili esittelee.

Puhtaat nesteet ja kaasumaisten polttoaineiden Hiilestä sähkövoiman
Integroitu kaasutus Cycle (IGCC) järjestelmät
Jauhemaisen-hiilivoimala
Advanced hiilipohjaisen Voimalat
Leijutettu-Bed Combustion Technology
CO2-talteenoton ja varastoinnin