Je Čisti ugljen energije u našem budućnost?

Pogledajte kako Ed Morris, viši inženjer za Mi Energijama, i Arlyn Petig, Polje menadžer za Alstom Power, Inc, nam pokazati oko Pleasant Prairie Power Plant (P4).

Mi smo dobili pogled ptice oko na dušikov oksid i smanjenje emisije SO2 sustave – koji i hvatanje više od 90 posto emisija – Alstom je i CO2 pilot projekt, koji je hvatanje 90 posto CO2 iz 1.5 posto je biljka u ukupnom dimnih plinova. Za više posjeta tour.americaspower.org.


ThermoEnergy i ITEA S.p.A. Najavite plan za brži razvoj čistih Biljke ugljen u Sjedinjenim Američkim Državama; Tvrtke će podijeliti patente i surađivati ​​na promicanju razvoja čistih ugljen elektrane s tlakom oksi-tehnologije izgaranja.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) i Itea S.p.A. najavio da će zajedno raditi na promicanju, finansirati, projektirati i izgraditi 50 Megavat (MW) pilot postrojenja i 320 MW komercijalni objekt u Sjedinjenim Državama korištenje čiste tehnologije ugljena zove tlakom oksi-izgaranjem.

Cilj je ubrzati razvoj ugljen emisije bez električne energije. Ovi čisti ugljen elektrane mogle bi komunalije i dalje gori jeftin i obilan ugljen, dok je gotovo u potpunosti uklanja i tradicionalni onečišćenja (kao što su sumporni dioksid) iz elektrane na ugljen i emisiji ugljičnog dioksida koji uzrokuju klimatske promjene. Štaviše, Tehnologija se može nadograditi na postojeće elektrane na ugljen. Pretvaranjem se pod pritiskom Oxy-izgaranja, Industrija snage mogle bi se izbjeglo zatvaranje rezultate starenja ugljen sadržaje sada prijeti teškim novim propisima EPA zagađenja, štedi tisuće radnih mjesta i milijarde dolara novca poreznih obveznika. Opširnije.


Čisti ugljen Engineering Technology
po: Bruce G. Mlinar
izdavač: Butterworth-Heinemann, objavljen: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
prodaja rang: 1226463
cijena: $78.29 (novi), $60.00 (koristiti)

Zabrinutost zbog utjecaja zračnog onečišćenja, stakleničkih plinova, i utjecaj globalnog zatopljenja je postao svjetski problem koji nadilazi međunarodne granice, politika, i društvene odgovornosti. 2. izdanje ugljena energetskih sustava: Čisti ugljen tehnologije opisuju novu generaciju energetskih procesa koji se oštro smanjenje emisija u zrak i druge zagađivače na ugljen elektrane.

Ugljen je najprljavije od svih fosilnih goriva. Kada je spalio, proizvodi emisije koje pridonose globalnom zatopljenju, stvaraju kisele kiše, i zagađuju vodu. Uz sve interesa i istraživanja oko nuklearne energije, Hidroelektrana, i biogoriva, mnogi misle da je ugljen je konačno na putu iz. Međutim, ugljena stvara polovicu električne energije u Sjedinjenim Američkim Državama i diljem svijeta danas. To će vjerojatno nastaviti činiti dok je jeftin i obilan [Izvor: Energy Information Administration].

Ugljen daje stabilnost u cijeni i dostupnosti, će i dalje biti glavni izvor električne energije, će biti glavni izvor vodika za nadolazeću vodika gospodarstva, i ima potencijal da postane važan izvor tekućih goriva. Očuvanje i obnovljivi / održive energije su važni u ukupnoj energetskoj slici, , ali će igrati manju ulogu u pomaganju nas zadovoljiti naše energetske potrebe danas.

Dramatično ažuriran kako bi se zadovoljile potrebe sve mijenja tržištu energije, Ugljen Energy Systems, 2nd Edition je jedan izvor pokrivanje politika i inženjeringa koji su uključeni u provedbu tu politiku. Knjiga obrađuje mnoge ugljen-srodne teme od interesa u rasponu od kemiju ugljena i budućeg inženjering Anatomija ugljen biljka na sječivo čistih tehnologija ugljena koji se koristi i danas istražena.

A 50% ažurirati tijekom prvog izdanja, ova nova knjiga sadrži nova poglavlja o procesima kao što su CO2 i vezivanje, Integrirano rasplinjavanje ugljena (IGCC) Sustavi, Mljevenoga-termoelektrana na ugljen i emisije ugljika Trading. Postojeći materijali na svjetskoj distribuciji ugljena i količini, tehničkih i političkih pitanja u vezi korištenja ugljena, tehnologija koristi se i u razvoju za korištenje ugljena za proizvodnju topline, elektricitet, i kemikalije s malim utjecajem na okoliš, Vizija za korištenje ugljena dobro u 21. stoljeću, i sigurnost predstavlja ugljena.

Čistoća Tekućine i plinovitih goriva iz ugljena za električnu energiju
Integrirano rasplinjavanje ugljena (IGCC) Sustavi
Mljevenoga-termoelektrana na ugljen
Napredne ugljen-Based Elektrane
FLUIDIZIRANOM-Bed tehnologije izgaranja
CO2 hvatanje i vezivanje

Ostavite odgovor