Van Clean Coal Energy a jövőnk?

Nézd, ahogy Ed Morris, vezető mérnök Mi Energiák, és Arlyn Petig, mező menedzser Alstom Power, Inc., bemutatja nekünk bárhol Pleasant Prairie Erőmű (P4).

Kapunk egy madártávlatból a nitrogén-oxid és SO2 csökkentési rendszerek – amelyek egyaránt elkülönítését több mint 90 százaléka a kibocsátás – és az Alstom CO2 kísérleti projekt, amely elfog 90 százaléka a CO2 1.5 százaléka az üzem teljes füstgáz. További látogatás tour.americaspower.org.


ThermoEnergy és ITEA S.p.A. Announce terv felgyorsítása fejlesztési Clean széntüzelésű erőműveket az Egyesült Államokban; A vállalatok meg fogja osztani a szabadalmak és együttműködnek fejlesztését előmozdító tiszta széntüzelésű erőművek a túlnyomásos oxigén-tüzeléstechnika.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) és ITEA S.p.A. bejelentette, hogy együtt fognak működni, hogy támogassák, finanszíroz, tervezést és a kivitelezést a 50 Megawatt (MW) kísérleti üzem és a 320 MW kereskedelmi létesítmény az Egyesült Államokban, egy tiszta szén technológia az úgynevezett túlnyomásos oxigén-égetés.

A cél az, hogy gyorsítsák fel a széntüzelésű kibocsátás-mentes villamosenergia-termelés. Ezek a tiszta széntüzelésű erőműveket lehetővé tenné a szolgáltatások továbbra is égető olcsó és bőséges szén, miközben gyakorlatilag kiküszöböli mind a hagyományos szennyezés (mint például a kén-dioxid) szénből növények és a kibocsátott szén-dioxid okoz az éghajlatváltozás. Ráadásul, a technológia lehet utólag a meglévő szénerőműveket. Azáltal, konvertálás túlnyomásos oxigén-égetés, A villamosenergia-ipari elkerülhetők leállítása csoportok az öregedés széntüzelésű létesítmény most fenyeget szigorú új EPA szennyezés szabályozások, megtakarítás több ezer munkahelyet és több milliárd dollárt az adófizetők. Tovább.


Tiszta szén Engineering Technology
által: Bruce G. Molnár
kiadó: Butterworth-Heinemann, közzétett: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
értékesítési rangsorban: 1226463
ár: $78.29 (új), $60.00 (használt)

Aggodalmát hatásait légszennyezés, üvegházhatást okozó gázok, és a globális felmelegedés hatását vált világméretű probléma, amely meghaladja a nemzetközi határokat, politika, és társadalmi felelősségvállalás. A 2nd Edition a Coal Energy Systems: Clean Coal Technology le az új generációs energetikai folyamatok jelentős mértékben csökkentheti légszennyezés és egyéb szennyező anyagok a széntüzelésű erőművek.

A szén a legpiszkosabb az összes fosszilis tüzelőanyagok. Amikor égett, állít kibocsátás, amely hozzájárul a globális felmelegedéshez, létrehozása a savas esők, és szennyezik a vizet. Az összes, a kamat és a kutatási környező nukleáris energia, vízenergia, és a bioüzemanyagok, sokan gondolják, hogy a szén végre felkerült a kiutat. Viszont, szén energiájának felét a villamos energia, az Egyesült Államokban és szerte a világban. Ez valószínűleg továbbra is így, amíg ez az olcsó és bőséges [Forrás: Energy Information Administration].

Szén stabilitást az ár és szabad, továbbra is egyik fő forrása a villamosenergia-termelés, lesz a fő forrása hidrogén a következő hidrogén gazdaság, és megvan a lehetőség, hogy egyik fontos forrása a folyékony üzemanyagok. Megőrzése és a megújuló / fenntartható energia fontos a teljes energia-kép, de játszani kisebb szerepet segít kielégíteni energiaigény ma.

Drámaian frissítve igényeinek kielégítésére az állandóan változó energiapiacon, Coal Energy Systems, 2nd Edition egyetlen forrás borítással politikája és a mérnöki végrehajtásába bevont, hogy a politika. A könyv foglalkozik sok szénnel kapcsolatos témák érdekelték kezdve a kémia a szén és a jövő mérnöki anatómiája egy széntüzelésű erőmű a legmodernebb tiszta szén technológiák kutatják és használják ma.

A 50% frissíti az első kiadás, Az új könyv az új fejezetek folyamatokat, mint a CO2 elkülönítésében és megkötésében, Integrált szénelgázosításos kombinált ciklusú (IGCC) rendszerek, Porított-szénerőművek és a Carbon kibocsátáskereskedelmi. Meglévő anyagok világméretű szén-elosztás és mennyiségek, technikai és politikai kérdéseket illetően a szén, alkalmazott technológiák és a fejlesztés alatt álló hasznosító szén hőt, villanyáram, és a vegyi anyagok alacsony környezeti hatású, elképzelések felhasználásával szén és a 21. század, és a biztonsági szén bemutatja.

Tiszta folyadékok és gáznemű tüzelőanyagok szén for Electric Power
Integrált szénelgázosításos kombinált ciklusú (IGCC) rendszerek
Porított-szénerőművek
Advanced szénalapú erőművek
Fluid ágyas Combustion Technology
CO2 elkülönítésében és megkötésében

Hagy egy Válaszol