Este Energie de cărbune curat în viitorul nostru?

Uita-te ca Ed Morris, inginer senior pentru We Energies, și Arlyn Petig, manager de teren pentru Alstom Power, Inc, arată-ne în jurul valorii de Centrala Plăcut Putere Prairie (P4).

Am obține o vizualizare ochi păsări de oxid de azot și sisteme de reducere a SO2 – care atât de captare mai mult 90 la sută din emisiile – și de proiect-pilot de CO2 Alstom, care este capturarea 90 la sută din emisiile de CO2 din 1.5 sută de gaze de ardere a plantelor de gabarit. Pentru vizita mai multe tour.americaspower.org.


ThermoEnergy și ITEA S.p.A. Anunta Planul pentru a accelera dezvoltarea de centrale electrice pe cărbune Curățenie în Statele Unite ale Americii; Companiile vor impartasi brevete și de a colabora pentru a promova dezvoltarea de centrale electrice nepoluante pe bază de cărbune cu presiune oxi-combustie tehnologie.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) și ITEA S.p.A. au anunțat că vor lucra împreună pentru a promova, finanța, proiecta și construi o 50 Megawați (MW) instalații pilot și un 320 Facilitatea de MW comercial în Statele Unite, folosind o tehnologie numită cărbunelui curat sub presiune oxi-combustie.

Scopul este de a accelera dezvoltarea de cărbune generarea de electricitate fără emisii. Aceste plante curate electrice pe cărbune ar putea permite de utilități pentru a continua arderea cărbunelui ieftin si abundent, eliminând în același timp practic, atât tradiționale de poluare (cum ar fi dioxidul de sulf) din plante de cărbune și emisiile de dioxid de carbon care cauzează schimbările climatice. În plus, tehnologia poate fi montat la instalațiile de cărbune existente. Prin conversia la presiune oxi-combustie, industria energetică ar putea evita închiderea scorurile de imbatranire pe bază de cărbune facilități de acum amenințate de dure noi reglementări poluare APE, mii de economisire de locuri de muncă și miliarde de dolari contribuabilului. Citește mai mult.


Curățenie cărbune Inginerie Tehnologie
de: Bruce G. Morar
editor: Butterworth Heinemann-, publicat: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
vânzări la thomann.de: 1226463
preț: $78.29 (nou), $60.00 (utilizat)

Îngrijorarea cu privire la efectele poluării aerului, gaze de seră, și impactul încălzirii globale a devenit o problemă la nivel mondial, care transcende granițele internaționale, politică, și responsabilitatea socială. 2nd Edition a sistemelor energetic al cărbunelui: Tehnologia cărbunelui curat descrie o nouă generație de procese de energie care reduc drastic emisiile de aer și alți poluanți provenind de la instalații electrice pe bază de cărbune.

Cărbune este cel mai murdar dintre toate combustibililor fosili. Atunci când este arsă, se produce emisii care contribuie la incalzirea globala, creați ploaia acidă, și poluează apa. Cu toate interes și de cercetare incadrand energiei nucleare, hidroelectrice, și biocombustibilii, mulți cred că de cărbune este în sfârșit pe drumul său. Totuși, cărbune generează jumătate din energie electrică în Statele Unite și în întreaga lume de astăzi. Aceasta va continua, probabil, să facă acest lucru, atâta timp cât e ieftină și din abundență [Sursă: Energy Information Administration].

Cărbunelui oferă stabilitate în preț și disponibilitate, va continua să fie o sursă majoră de producere a energiei electrice, va fi principala sursă de hidrogen pentru economii a hidrogenului provenind, și are potențialul de a deveni o sursă importantă de combustibili lichizi. Conservarea și utilizarea energiei regenerabile / durabile sunt importante în imagine total de energie, dar va juca un rol mai puțin important în a ne ajuta să îndeplinească cerințele noastre de energie de astăzi.

Dramatic actualizate pentru a satisface nevoile unei piețe a energiei în continuă schimbare, Energetic al cărbunelui Sisteme, 2-a Edition este o singură acoperire politică și sursă de inginerie implicate în punerea în aplicare a acestei politici. Cartea se adreseaza in mai multe cărbune legate de subiecte de interes, de la chimie a cărbunelui și anatomia de inginerie viitoare a unei instalații carbune la tehnologiile de ultimă oră cărbune curat fiind cercetate și utilizate în prezent.

A 50% actualiza peste prima ediție, această nouă carte conține capitole noi privind procesele de captare a CO2, cum ar fi și reținerea, Ciclul combinat cu gazeificare integrată (IGCC) Sisteme de, Pulverizat-carbune centralele electrice și de comercializare a emisiilor de carbon. Materiale existente privind distribuția cărbunelui la nivel mondial și cantitățile, probleme tehnice și politica în ceea ce privește utilizarea cărbunelui, tehnologiile utilizate și în curs de dezvoltare pentru utilizarea cărbunelui pentru a produce căldură, electricitate, și produse chimice cu impact redus asupra mediului, viziune pentru utilizarea cărbunelui bine în secolul 21, și cărbunelui de securitate prezintă.

Lichidele curate și de combustibili gazoși, de la cărbune pentru energia electrica
Ciclul combinat cu gazeificare integrată (IGCC) Sisteme de
Pulverizat-cărbune centrale electrice
Avansate pe bază de cărbune centrale electrice
Pat fluidizat de ardere Tehnologie
Captarea de CO2 și reținerea

Lasă un Răspuns