Je Clean Coal Energy v naši prihodnosti?

Pazi, kot Ed Morris, višji inženir kajti energiji, in Arlyn Petig, Vodja polje za Alstom, Inc, nam je razkazal Pleasant Prairie elektrarne (P4).

Smo dobili ptice oči pogled na dušikovega oksida in SO2 sistemi za zmanjšanje – ki sta zajem več 90 odstotkov emisij – in pilotni projekt Alstoma, CO2, ki je zajemanje 90 odstotkov CO2 iz 1.5 odstotkov celotnih dimnih plinov elektrarne je. Za več obiska tour.americaspower.org.


ThermoEnergy in ITEA S.p.A. Sporočamo načrta za pospešitev razvoja čistih premog elektrarne v ZDA; Podjetja bodo delili patentov in sodelovanje za spodbujanje razvoja čistih premogovnih elektrarn s pritiskom tehnologijo oksi-zgorevanjem.

ThermoEnergy Corp. (OTCBB: TMEN) in Itea S.p.A. napovedale, da bodo skupaj prizadevali za spodbujanje, financiranje, zasnovati in izdelati 50 Megavata (MW) obrat pilot in 320 MW komercialni objekt v Združenih državah Amerike z uporabo tehnologije čistega premoga imenovan pod tlakom oksi-zgorevanje.

Cilj je pospešiti razvoj na premog brez emisij proizvodnje električne energije. Te elektrarne čistega premoga lahko omogoči gospodarske javne službe še naprej gori poceni in obilne premoga, medtem ko je praktično odpravlja tako tradicionalno onesnaževanje (kot je žveplov dioksid) iz termoelektrarn in emisije ogljikovega dioksida, ki povzročajo podnebne spremembe. Poleg tega, tehnologija se lahko naknadno na obstoječ termoelektrarn. S spremembo pritiskom kisikom izgorevanjem, moč industrija bi se izognili zaprtjem rezultate staranja na premog objektov zdaj ogrožene zaradi težkih novimi predpisi onesnaževanja EPA, varčevanje na tisoče delovnih mest in milijarde davkoplačevalskih dolarjev. Preberite več.


Clean Coal Engineering Technology
po: Bruce G. Miller
Založnik: Butterworth-Heinemann, objavljeno: 2010-10-25
ASIN: 1856177106
EAN: 9781856177108
prodajno mesto: 1226463
cena: $78.29 (Nov), $60.00 (uporablja)

Zaskrbljenost nad posledicami onesnaževanja zraka, toplogrednih plinov, pa je vpliv globalnega segrevanja postal svetovni problem, ki presega mednarodne meje, politika, in družbena odgovornost. 2. Edition premog energetskih sistemov: Čista tehnologija Premog opisuje novo generacijo energetskih procesov, ki močno zmanjšajo emisije v zrak in druga onesnaževala iz premoga pri gorenju elektrarn.

Premog je najbolj umazanih vseh fosilnih goriv. Pri izgorevanju, proizvaja emisij, ki prispevajo h globalnemu segrevanju, ustvariti kisli dež, ter onesnažujejo vodo. Z vsemi obrestmi in raziskovanje okolice jedrske energije, hidroelektrarne, in biogoriva, mnogi mislijo, da premog je končno na poti ven. Vendar, premoga ustvarja polovico električne energije v Združenih državah Amerike in po vsem svetu danes. To bo verjetno še naprej delati tako dolgo, dokler je poceni in obilne [Vir: Informacije uprava energija].

Premog zagotavlja stabilnost na ceno in razpoložljivost, bo še naprej glavni vir za proizvodnjo električne energije, bo glavni vir vodika za naslednje vodikovo ekonomijo, in ima potencial, da postanejo pomemben vir tekočih goriv. Ohranjanje in obnovljivih virov / trajnostna energija pa sta pomembna v celotni energetski sliki, vendar pa bo imel manjšo vlogo v nam pomagali zadovoljiti naše energetske potrebe danes.

Dramatično posodobiti tako, da zadovoljijo potrebe nenehno spreminjajočega se energetskega trga, Premoga Energy Systems, 2nd Edition je ena sama politika obloga vir in inženiring vključeni v izvajanje te politike. Knjiga obravnava veliko premoga predmetov, povezanih interesov, od kemije premoga in prihodnje inženirsko Anatomija odpustili obrata premoga za napredne tehnologije za rezanje čistega premoga so raziskane in izkoriščene danes.

A 50% posodobiti v prvi izdaji, ta nova knjiga vsebuje novih poglavij o procesih, kot so zajemanje in skladiščenje CO2, Integrirano uplinjanje s kombiniranim ciklom (IGCC) sistemi, Zdrobljen premog elektrarne in Carbon za trgovanje z emisijami. Obstoječe gradivo na svetovno distribucijo premoga in količine, tehnična in politična vprašanja v zvezi z uporabo premoga, uporabljenih tehnologij in v razvoju za uporabo premoga za proizvodnjo toplote, elektrika, in kemikalije z majhnim vplivom na okolje, vizija za uporabo premoga tudi v 21. stoletju, in varnost premog predstavlja.

Čisto Tekočine in plinasta goriva iz premoga za električno energijo
Integrirano uplinjanje s kombiniranim ciklom (IGCC) sistemi
Zdrobljen premog elektrarne
Napredno osnovi premoga elektrarne
Fluidiziranim izgorevanje tehnologija
Zajemanje in skladiščenje CO2

Pustite Odgovori