Да ли Тхенгјилли Енергија у нашу будућност?

Гледајте како Ед Моррис, Главни инжењер за ми Енергијама, етиц и Марлин, поље менаџер за Алстом Повер, Инц, показују нам око Пријатан Повер Плант Праирие (П4).

Ми смо добили Бирдс Еие поглед на азот оксида и СО2 редукциони системи – које су и више него снимање 90 одсто емисије – и Алстом је ЦО2 Пилот пројекат, који је снимање 90 посто ЦО2 из 1.5 одсто укупних топионице димних гасова. Више посете тоур.америцасповер.орг.


ТхермоЕнерги и ИТЕА С.п.А. Саопштили план да се убрза развој чистих термоелектрана на угаљ у САД; Компаније ће делити патената и сарађују да промовише развој чистих угаљ термоелектранама са притиском окси-технологији сагоревања.

ТхермоЕнерги Корпус. (ОТЦББ: ТМЕН) и Итеа С.п.А. најавио да ће радити заједно на промоцији, финансирати, пројектовање и изградња 50 Мегават (МВ) пилот постројење и 320 МВ комерцијални објекат у Сједињеним Државама користе чисту технологију угља зове притиском Оки-сагоревање.

Циљ је да се убрза развој угаљ емисије без електричне енергије. Ове чисте угаљ може да омогући предузећима да наставе гори јефтине и изобиљу угља, док практично елиминише и традиционалну загађења (као што су сумпор диоксид) из угаљ и емисија угљен-диоксида које узрокују климатске промене. Штавише, Технологија се може накнадно уградити у постојећа постројења угља. Претварајући се под притиском Оки-сагоревање, електропривреда могао избећи затварање мноштво старења угаљ објеката сада прети тешким новим ЕПА загађења прописа, штеде на хиљаде радних места и милијарде долара пореских обвезника. Прочитајте више.


Тхенгјилли Инжењерска технологија
по: Бруце Г. Млинар
издавач: Буттервортх-Хеинеманн, објављен: 2010-10-25
АСИН: 1856177106
ЕАН: 9781856177108
Салес Ранк: 1226463
цена: $78.29 (нови), $60.00 (полован)

Забринутост због ефеката ваздушног загађења, са ефектом стаклене баште, и утицај глобалног загревања је постао светски проблем који превазилази међународних граница, политика, и друштвена одговорност. 2. издање система угља енергетских: Тхенгјилли Технологија описује нову генерацију енергетских процеса који оштро смањи емисија у ваздух и друге загађиваче из угаљ гори електрана.

Угаљ је најпрљавије од свих фосилних горива. Када је спаљен, она производи емисије које доприносе глобалном загревању, стварају киселе кише, и загађују воду. Уз све камате и истраживања око нуклеарне енергије, хидроенергија, и биогорива, многи мисле да је угаљ је коначно на путу од. Међутим, угаљ генерише половину електричне енергије у Сједињеним Државама и широм света данас. То вероватно ће наставити да то учини док је јефтин и издашан [Извор: Енерги Информатион Администратион].

Угаљ обезбеђује стабилност у цени и доступности, ће и даље бити главни извор електричне енергије, ће бити главни извор водоника за предстојећу водоника економије, и има потенцијал да постане важан извор течних горива. Конзервација и обновљиви / одрживе енергије су важни у укупном енергетском слику, али ће играти мању улогу у помагању нам задовољи наше захтеве енергије данас.

Драматично ажуриран да задовољи потребе све мења енергетском тржишту, Угаљ Енерги Системс, 2нд едитион је један извор облога политика и инжењеринг укључени у спровођење те политике. Књига се бави многим предметима везаним за угаљ интереса у распону од хемије угља и будуће инжењеринг Анатомија угаљ постројења за сечење ивица чистих технологија угља која се истражује и користи данас.

A 50% упдате преко првог издања, Ова нова књига садржи нова поглавља на процесе као што су ЦО2 и заплене, Интегрисано гасификација у комбинованом циклусу (ИГЦЦ) системи, Пулверизовани-електране на угаљ и емисије угљеника Традинг. Постојећи материјал на свету дистрибуцију угља и количине, техничким и политичким питањима у погледу употребе угља, технологија се користи и у фази развоја за коришћење угља за производњу топлоте, електрицитет, и хемикалије са ниским утицајем на животну средину, визија за коришћење угља и у 21. веку, и безбедност угља представља.

Цлеан Течности и гасовитих горива из угља за производњу електричне енергије
Интегрисано гасификација у комбинованом циклусу (ИГЦЦ) системи
Пулверизовани-електране на угаљ
Напредна угља-базирани Електране
Флуидизираног технологије сагоревања
ЦО2 и заплена

Допуст један Одговор