Britanski izumitelj Tony Waithe ustraje Unatoč mnogim izazovima!


Fire Escape Ladder

Član moje Facebook grupe “Nezavisni Izumitelji – Pomoć je stigla!“, Tony Waithe, Nedavno mi je ispričao svoju priču o kušnjama i nevoljama u dobivanje svoje izume na tržištu u Velikoj Britaniji.

Iako je on već dobio dosta medijske pozornosti zbog svojih izuma, Nadam se da je dobivanje svoju priču iz mu pomaže postigla veći uspjeh, a pomaže motivirati druge izumitelja koji se bori zarađivati ​​novac od svojih izuma.

Borba dobiti svoju ljestvicu izlaz za slučaj požara (prikazano gore), zove “Great Escape Ljestve” na međunarodnom tržištu je vrlo testiranje putovanje u najmanju ruku.

Kao što Tony država u svojim riječima na: “Tijekom mog istraživanja u odnosu na građevinske propise za domove u vlasništvu zemljoposjednika koji kupuju nekretnine u najam za stanare, Otkrio sam da je većina nekretnina nisu bili skladu s pravilima u odnosu na kućama pretvorene u četiri – pet apartmana.

Pravila navode da su svi stanovi iznad 4.5 metara od prizemlja moraju imati srednju sredstvo za bijeg u slučaju ozbiljnog požara koji bi mogli blokirati glavni put izašli iz zgrade.

Činjenica je nitko od mnogo milijuna domova imati drugo sredstvo spasenja za sebe ili svoje najmilije, a rezultat je da narodi su životi u opasnosti (što je zdravlje i sigurnost zabrinutost) i protiv njihovih ljudskih prava biti smješteni u pristojan i siguran dom.

Osiguravajuća društva može imati koristi pružajući svojim klijentima s policom osiguranja koja potiče svoje klijente da imaju požara bježi instaliran u njihovim domovima. Osiguravajuća društva treba odbiti osigurati svoje klijente ako su ti standardi nisu ispunjeni.”

Great Escape Ljestve se pohranjuju uredno i kompaktno pod prozor prag od unutrašnjosti svakoj spavaćoj sobi ili zgradi dok je potrebno u požaru. Može se koristiti s prozora, balkon, ili čak krovu zgrade, a bilo je jednostavan za korištenje. Korisnik jednostavno gura uređaja spona na zid montirati, zatim se kotrlja The Great Escape ljestve na prozorskoj dasci ili dasku.

S jedne gurnuti naprijed, spremiti ljestve od užeta je izbačen prema van, a jedara krute ljestvama poglavlje ispadne i prema dolje, tako da ručka / toe kom pitanju sjesti na vanjskom zidu zgrade. Korisnik korake na platformi i pronalazi prvi prečke ljestava sekciji. Dok drži na dvije glavne podrške tračnice, Korisnik smanjuje težinu njegovo / njezino tijelo prema dolje na ljestvici odjeljku se penje niz uže ljestve za sigurnost na terenu.

Tony je izvor od proizvođača da mu Great Escape ljestve, ima alata troškove, Troškovi proizvoda, , a cijena ciljna prodaja.

Ovdje su njegove frustracije u njegovim vlastitim riječima: “Često čujem od poslovnih ljudi koje sam upoznao koji žele da daju konkretne narudžbe prije nego što će se ulagati, ali ja sam od zaključka da ne bih ih trebati uložiti ako sam mogao osigurati takve naloge po sebi.

Ono što mi stvarno treba je netko ili organizacija koja vjeruje u mene, a što je još važnije vjeruje u svoj proizvod dizajna ulagati u svojoj ranoj fazi, tako da su moji proizvodi mogu biti licencirani i narudžbe može se odrediti.

Ja iskreno vjerujem da ako ja mogu naći prave ljude ili organizacija za podršku svoje nagrađivane proizvode, a mi ponude uz potporu i fondova, tako da je kampanja međunarodni PR mogu biti izgrađena za opskrbu velikih tvrtki koji bi mogao skladištu i prodati požarnim , da ćemo svi biti na win-win za sve uključene.

Molimo pomozi mi da vam pomoći da se mase svojih domova u sigurnije mjesto za živjeti u.”

Možete kontaktirati Tony kroz Facebook e-pošte.

Srdačan pozdrav,

Brian R. Rayve

P.S. Ovdje su neke video isječke Tonynih medijskih intervjua.


Tony Waithe, Priča, Putovanje, Misija

Tony Waithe i Oscarom nagrađeni Wallace i Gromit na BBC News govori o izumima, Muzej znanosti, i kako djeca mogu početi biti maštovitiji u 21. stoljeću.

Tony Waithe se intervjuirao Britian najpoznatijeg Grand Master of Invention Trevor Bayliss na Channel Four TV-a “Big Breakfast Show” predstavio Phil Jupitus.

Poruka za vlade diljem svijeta da podrže izumiteljima


Add to Technorati Favorites

britanski izumitelji Tony waithe požarnim ljestvama neovisno izumitelji neovisno izumitelji pomoć je stigla izumi Velika Britanija Great Escape ljestve građevinske propise stanodavci Svojstva Apartmani sekundarni sredstvo bijega požari Glavni izlaz rute Zgrade domova briga za zdravlje sigurnosne probleme osiguravajuća društva Polica osiguranja Požar bježi prozorske klupice balkon krovove polica uže ljestve krute ljestve Vanjski zidovi platforme prečke ljestve alata troškovi proizvoda iznosi ciljanim prodajnih cijena proizvoda dizajna dozvola PR kampanje intervjue Wallace i Gromit BBC News inventivan Veliki majstor izum Trevor Baylissu veliki doručak emisiji Phil jupitus Izumitelji

Komentari

comments

Dopust jedan Odgovor