Прв вашите производи во голема кутија Трговија на мало… СЕГА!

Getting Your Products into the Big Box Retailers NOW! Имам разговаравме со многу независни пронаоѓачи и други претприемачи кои сакаат да добијат нови производи во “Голема кутија трговците на мало” како што се Вол-Март, Costco, Насловна депото, К-Март, PETCO, Sears, J.C. Penney, и другите, но немаат идеја како да го стори тоа.

И, Решив самата да правам некои истражувања за да се види она што е потребно да се квалификува и да ги достават производите на голема кутија трговците на мало.

Бев изненаден од сето она што го научиле и решив да напишам аудио CD со соодветните пополни-во работна книга која објаснува како можете да добиете на вашите производи во голема кутија трговците на мало.

После слушање на мојата нова аудио ЦД “Прв вашите производи во голема кутија Трговија на мало… СЕГА!”, ќе знаеш на основите на голема кутија мало, како да се поврзеш трговците на мало, и како да се стане Вол-Март, Costco, Насловна депото, К-Март, PETCO, Sears, и J.C. Penney снабдувач.

Јас ве поттикнуваме да го провериш во:
http://www.inventionpatenting.com/inventors-guide-big-box-retailers-cd.html

Со почит,

Брајан Р. Rayve
Сопственик, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

производи голема кутија трговците на мало пронаоѓачи независни пронаоѓачи претприемачи нови производи поднесете производи аудио ЦД-а работни книги голема кутија мало контакт трговците стане добавувач добивање на вашите производи во голема кутија трговците на мало независни пронаоѓачи водичи водичи независна пронаоѓач независна пронаоѓачи водич за добивање на вашите производи во водич на голема кутија трговците на мало независно изумителот на добивање на вашите производи во голема кутија трговците на мало Брајан Р. rayve Брајан rayve inventionpatenting.com inventionpatenting пронајдок патентирање