Наоѓање на семе пари за да почне вашиот нов бизнис сега!

Inventors Blog Имам разговаравме со многу независни пронаоѓачи и други претприемачи кои се обидуваат да почнат нов бизнис врз основа на нивниот изум или нов производ идеја.
Што е нивен најголем проблем… земе диви се погоди… недостаток од финансиски средства за да го направат нивниот бизнис соништа!

И, Јас имам направено сите на нозете нагоре-пред да ја напишам оваа аудио CD и соодветните пополни-во работна книга која објаснува како можете да добиете семе пари за да почне вашиот нов бизнис.

Кликнете на видеото подолу за да дознаете повеќе.
Finding Seed Money Video Screen Shot

Земете ја вашата копија денес!

Проверете ја нашата други производи.

Add to Technorati Favorites

производи за пронаоѓачи се најдат семе пари наоѓање на семе пари се најдат инвеститори започнете бизнис започнете мал бизнис започне вашиот нов бизнис наоѓање на семе пари за да почне вашиот нов бизнис сега наоѓање семе пари за да почне вашиот нов бизнис пронаоѓачи водат независни пронаоѓачи водичи пронаоѓачи независни пронаоѓачи претприемачи започнете нов бизнис пронајдоци нов производ идеи недостаток на средства семе пари започнат нов бизнис започнете мал бизнис Како да започнете мал бизнис аудио ЦД-а работни книги најде приватни инвеститори напишете бизнис предлози јавите инвеститорите бизнис предлози преговарање бизнис сопственост управување со бизнисот пост-договорот прашања помош од владата