Britanski izumitelj Tony Waithe vztraja Kljub številnih izzivov!


Fire Escape Ladder

Član mojem Facebook skupini “Neodvisni Izumitelji – Pomoč je prispel!“, Tony Waithe, Pred kratkim mi je povedal svojo zgodbo poskusov in napora v pridobivanje svoje izume na trgu v Veliki Britaniji.

Čeprav je že prejel kar nekaj medijske pozornosti za svoje izume, Upam, da postaja njegovo zgodbo, ki mu pomaga doseči večji uspeh in pomaga motivirati druge izumiteljev, ki si prizadevajo, da bi denar od svojih izumov.

Boj, da bi dobili svojo gasilsko lestev za izhod v sili (prikazano zgoraj), imenovano “Great Escape Ladder” na mednarodnem trgu, so bili zelo testiranje potovanje povedati vsaj.

Kot Tony držav v njegovih besed o: “V času moje raziskave v zvezi z gradbenim predpisom za domove v lasti najemodajalci, ki kupujejo lastnosti za najem najemnikom, Odkril sem, da je večina lastnosti niso bile v skladu s pravili v zvezi s hišami pretvori v štirih – pet apartmajev.

Pravila določajo, da vsa stanovanja nad 4.5 metrov od pritličja mora biti sekundarni izhod v sili v primeru hudih požara, ki lahko blokira glavno izhodno pot iz stavbe.

Dejstvo je, nobena od mnogih milijone domov še eno sredstvo za pobeg zase ali za svoje ljubljene in rezultat je, da so narodi živi ogroženi (ki se nanašajo na varnost in zdravje) in zoper človekove pravice, ki se nahaja v dostojno in varno doma.

Zavarovalnice bi lahko koristi, ki jih zagotavlja svojim strankam z zavarovalno polico, ki spodbuja svojim strankam, da imajo ogenj pobegne nameščen v svojih domovih. Zavarovalnice morajo zavrniti zavarujejo svoje stranke, če ne izpolnjujejo teh standardov.”

Great Escape Ladder je lepo shranjena in strnjeno pod okensko polico v notranjosti vsaki spalnici ali zgradbe, dokler ni potreben v primeru požara. Lahko se uporablja skozi okno, balkon, ali celo streha vrh koli zgradbo in je enostaven za uporabo. Uporabnik preprosto potisne sponko naprave na stensko montažo, vrže Great Escape Ladder na okensko polico ali polico.

Z eno pospešiti, spravljeno vrv lestev izvrže navzven, medtem ko na tečajih toga lestev izpade in navzdol, tako da ročaj / prstnega dela, ko se ustavi proti zunanji steni zgradbe. Uporabnik korake na platformi in najde prvo letev delu lestvice. Medtem ko je gospodarstvo na dveh glavnih podpornih tirnic, Uporabnik znižuje težo njegovega / njenega telesa navzdol na delu lestvice se nato vzpenja navzdol vrvi lestve za varnost na terenu.

Tony je nabavljal od proizvajalca, da izrazi svoje Great Escape Ladders, Ima stroške orodne, Stroški izdelkov, in ciljna prodajna cena.

Tukaj so njegove frustracije s svojimi besedami: “Pogosto slišim od poslovnežev sem jih spoznal, da me hočejo zagotoviti konkretne naloge, preden bodo vlagali, vendar menim, ugotovila, da mi ne bi bilo treba, da vlagajo, če bi lahko zagotovili takšne naloge, ki jih sam.

Kaj res potrebujemo, je nekdo ali organizacija, ki verjame vame in še pomembneje verjame v mojih izdelkov modelov, da vlagajo v svoji zgodnji fazi, tako da se moji izdelki lahko licenco in naročila se lahko določi.

Iskreno verjamem, da če najdem prave ljudi ali organizacija za podporo svoje nagrajene izdelke in ponudbo me s podporo in sredstva, da se mednarodna PR kampanjo lahko zgradijo za dobavo večjih gospodarskih družb, ki bi lahko na zalogi in prodaja po požarnih stopnicah , da bomo vsi na win-win za vse vpletene.

Prosim, pomagajte mi, da bi množice, da njihovi domovi varnejši kraj za življenje noter”

Lahko obrnite Tony prek svojega Facebook elektronski pošti.

Lep pozdrav,

Brian R. Rayve

P.S. Tukaj je nekaj video posnetkov medijskih intervjujev Tonyjevega.


Tony Waithe, Zgodba, Potovanje, Poslanstvo

Tony Waithe in oscar zmagovalni Wallace in Gromit na BBC News govoriš izumov, Science Museum, in kako lahko otroci začnejo bolj iznajdljivi v 21. stoletju.

Tony Waithe razgovora s Britian najbolj znanih Grand Master of Invention Trevor Baylissa na Channel Four TV “Big Breakfast Prikaži” predložila Phil Jupitus.

Sporočilo vlade po vsem svetu za podporo izumitelje


Add to Technorati Favorites

british izumitelji tony waithe požarne avtolestve zasilni neodvisni izumitelji neodvisni izumitelji pomoč je prispel izumi Velika Britanija Great Escape gradbenih predpisov lestev najemodajalci Lastnosti apartmaji sekundarni zasilna izhoda požari Glavni izhod pot zgradbe hiše skrb za zdravje pomisleki glede varnosti zavarovalnice zavarovalna polica ogenj uide okenske police balkon strehe vrhovi police vrvnih lestev toge lestve zunanje stene platforme klini lestve Stroški izdelave orodij stroški izdelka ciljnega števila prodajnih cen, izdelek modelov Dovoljenje pr kampanje mediji intervjuji Wallace in Gromit BBC News inventivne Veliki mojster izum Trevor Bayliss velik zajtrk pokaži phil jupitus izumitelji

Komentarji

comments

Pustite Odgovori