Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!

Getting Your Products into the Big Box Retailers NOW! Unë kam biseduar me shumë shpikësit e pavarur dhe sipërmarrës të tjerë të cilët dëshirojnë për të marrë produktet e tyre të reja në “Shitësit me pakicë Box Big” të tilla si Wal-Mart, Costco, Home Depot, K-Mart, Petco, Sears, J.C. Penney, dhe të tjerët, por nuk kanë asnjë ide se si për të bërë kështu.

Mirë, I vendosur për të bërë disa kërkime për të parë se çfarë është e nevojshme për t'u kualifikuar dhe të dorëzojë produktet për shitësit të mëdha kuti.

Unë kam qenë i befasuar nga gjithçka që kam mësuar dhe unë vendosa të shkruaj një CD audio me korresponduese plotësoni-në bllok shënimesh që shpjegon se si ju mund të merrni produktet tuaja në shitësit kuti të mëdha.

Pas dëgjimit të ri CD audio tim “Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!”, ju do të dini bazat e pakicë kuti e madhe, se si të kontaktoni shitësit, dhe si të bëhet një Wal-Mart, Costco, Home Depot, K-Mart, Petco, Sears, dhe J.C. Furnizuesi Penney.

Unë ju bëjë thirrje për të kontrolluar atë jashtë në:
http://www.inventionpatenting.com/inventors-guide-big-box-retailers-cd.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Produktet shitësit e madhe kuti Shpikësit Shpikësit e pavarur sipërmarrësit produkte të reja paraqesë produktet CD audio workbooks big pakicë shitësit kuti e kontaktit të bëhet një furnizues marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe Shpikësit e pavarur udhëzon udhëzon shpikës të pavarur të pavarur shpikësit udhëzues për marrjen e produkteve tuaja në Shitësit me pakicë udhëzues i madh box shpikësit të pavarur në marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe brian r. rayve brian inventionpatenting.com rayve inventionpatenting patenting shpikje