Kompanitë që mund të dëshironi të licencojë ose Blej shpikje tuaj!

Një nga sfidat më të vështira me të cilat përballen shpikësit të pavarur dhe sipërmarrësit është gjetur kompanitë që duan të licencojë ose të blerë të drejtat për shpikjet e tyre ose ide të reja të produktit.

Mirë, tonë Ultimate Inventor Burimet përfshin një seksion Kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e Pavarur kompanitë që listat e tilla. Vini re se këto nuk janë kompanitë e marketingut shpikje. Më tepër, ata janë prodhuesit e vërtetë e tyre me linjat e prodhimit të tyre që duan të shtoni produkte të reja dhe kanë treguar se ata janë të gatshëm të bisedojnë me shpikësit në lidhje me shtimin e produkteve të tyre.

Por së pari, të jetë i sigurt për të mbrojtur shpikje tuaj duke parashtruar një aplikim të përkohshme patent kështu që ju keni “patentë në pritje të” (I.E. një numër serial dhe datën e depozitimit për shpikjen tuaj në zyrën e patentave). Ju mund të dorëzojë një kërkesë për patentë të përkohshme duke përdorur tonë përgatitjen patentë shërbim ose duke përdorur tonë Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit.

Përveç kësaj, ju mund të përdorni një Non-Disclosure/Non-Compete (ND / NC) Marrëveshje (shikoni avokatin tuaj patentë ose bëni një kërkim online për një të lirë) në qoftë se kompani të veçantë do të nënshkruajë një. Kjo ju jep mbrojtje të menjëhershme kontraktual nëse kompania zbulon ose prodhon shpikje tuaj ose ide e re produkt. Prandaj, ju nuk keni nevojë të prisni derisa një patentë do të nxjerrë në shpikjen tuaj (një proces disa vit dhe ideja juaj nuk mund të jetë patentueshme) për të ndaluar kompani shkulin nga shpikje tuaj ose ide e re produkt.

Megjithatë, kompanitë më të mëdha kanë marrëveshjet e tyre për dhënie informacionesh shpjeguese dhe nuk do t'ju lejojë të paraqesë shpikje tuaj ose ide e re produkt nëse keni nënshkruar atë. Këto marrëveshje për dhënie informacionesh shpjeguese zakonisht shtetërore që zbulimi produktin tuaj për ta nuk është konfidencial dhe se mbrojtja juaj vetëm (në qoftë se ndonjë) është që ofrohet nëpërmjet U.S. Zyra e Patentave (kështu paraqitjen tuaj të mëparshme të aplikimit për patentim të përkohshëm).

Arsyeja kryesore që kompanitë e mëdha kanë marrëveshje për dhënie informacionesh shpjeguese të tilla është se ata janë duke zhvilluar produktet e tyre në shtëpi dhe nuk duan që ju të më vonë pretendojnë se ju zbuluar një produkt për ta se ata tashmë ishin zhvilluar më vete.

Vini re se ndërsa ju mund të përdorni një marrëveshje ND / NC vetëm si mbrojtje kundër kontraktual të paturit e shpikje tuaj të vjedhura nga një kompani, ju nuk keni “patentë në pritje të” dhe kështu kjo qasje është më e rrezikshme. Veç kësaj, në qoftë se ju nuk keni “patentë në pritje të” as nënshkruar ND / NC marrëveshje përpara paraqitjes shpikje tuaj ose ide e re produkt, atëherë ju jeni të vendosur vetë që të ketë atë shqye. Vini re se kjo është një deklaratë e përgjithshme e këshillave dhe në asnjë mënyrë nuk është për qëllim të reflektojnë mbi ndonjë kompani apo individ partuicular.

Gjithashtu të jetë i sigurt për të bërë detyrat e shtëpisë tuaj të parë në çdo kompani që ju jeni duke menduar për të afruar. Shikoni në linjë produktin e tyre(s) të jetë i sigurt se shpikje tuaj ose ide e re produkt është një përshtatje të mirë. Cilat janë paraqitja e tyre produkt Kërkesat? Ata do të nënshkruajnë një marrëveshje ND / NC?

Përsëri, këtu është lidhja për të Burimeve Ultimate tona shpikësi:
http://www.inventionpatenting.com/ultimate-inventor-resources.html

dhe për të tonë “Kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e Pavarur”:
http://www.inventionpatenting.com/companies-that-accept-new-products.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Sigurohuni që të pyesni avokatin tuaj patentë ose të lexoni mesazhet tona të tjera në lidhje me degëzime të një “bërja publike” duke mos përdorur një marrëveshje ND / NC kur zbulimin shpikje tuaj ose ide e re produkt për kompanitë ose persona të tjerë (edhe në qoftë se ju keni “patentë në pritje të”).

Add to Technorati Favorites

Shpikësit e pavarur sipërmarrësit leje shpikje ide të reja produkt i fundit shpikësi burimeve kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e pavarur kompanitë që pranojnë aplikime produkt kompanitë e marketingut shpikje kompanitë e marketingut Prodhuesit Linjat e prodhimit të produkte të reja Shpikësit Produktet mbrojtur shpikje tuaj aplikacione patentë të përkohshme patentë në pritje të numri serik data e depozitimit Zyra e Patentave patentat e përkohshme përgatitje Shërbimet paraqesë një patentë të përkohshme aplikimit për patentim të përkohshëm patentë aplikimit kit dosjeve 2010 përkohshme Patent Application paraqitjen kit patentë paraqitjen e aplikimit të përkohshme patent kit kit paraqitjen e përkohshme patentë kit kit non-disclosure/non-compete marrëveshjet e përkohshme Non-Disclosure marrëveshje jo të konkurrojnë marrëveshje avokat patentë kërko në internet kontraktuale ide të reja për mbrojtjen e produktit patentat patentueshme Marrëveshjet për dhënie informacionesh shpjeguese zbulimi produkt u.s. patent zyra ne zyre patentë Zyra e Patentave file aplikimet e përkohshme patentë fotografi aplikacione patentë të zhvilluar produkte për mbrojtjen e kontraktual Linjat e prodhimit të Dorëzimi Produkti Kërkesat inventionpatenting.com bërja publike

Shpikësit e pavarur duhet të depozitojnë kërkesa të veta të Përkohshme Patentave?

Provisional Patent Application Filing Kit Kohët e fundit kam postuar informacion në lidhje me të ri Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 në disa grupe e rrjeteve sociale që janë të dominuar nga avokatët patentë në një faqe interneti popullor social networking.

Disa komente negative janë pranuar në lidhje me postin që sillej rreth idesë së “Pse jeni duke ndihmuar Shpikësit të përgatisin aplikime të veta patentë… ajo është si duke bërë peizazhit tuaj, haircuts, ose kirurgji!”.

Mirë, shkoni figura… peizazhit mund të jetë mësuar me lehtësi të mjaftueshme kur ju nuk keni të holla për të paguar një landscaper! Njëjtë me prerja e flokëve. Unë do të tërheqë vijën në do-it-yourself kirurgji, megjithëse!

Ata vazhdojnë… “Shpikësit e do të përfundojë me një kërkesë për patentë të përkohshme që është jo-mundësuar (I.E. mungojnë informata të rëndësishme në lidhje me shpikjen e tyre) ose mungojnë disa terminologji tjetër ligjor dhe ata nuk do të jenë në gjendje për të përdorur aplikacionin si një bazë për paraqitjen e një aplikimi për patentë utility” (e cila mund të nxjerrë si një patentë paraqitet brenda patentë njëvjeçare 'pritje’ Periudha kohore affored nga aplikimit për patentim të përkohshëm).

Përgjigja ime për ta dhe për ju është kjo… ata janë absolutisht të drejtë. Qartë, profesionalisht të përgatitur një aplikim të përkohshme patent është më i miri… nëse shpikësi mund të përballojë koston. Një avokat me përvojë patentë (të paktën 2-3 vjet e trajnimit nën një avokat patentë veteran… jo vetë-mësohet) e di se si për të përshkruar shpikje në detaje dhe të ketë vizatime apo skica të përgatitura që të tregojnë të gjitha aspektet kritike të shpikjes, duke përfshirë edhe versione të ndryshme ose mishërime të tyre.

Megjithatë, Shpikësit të pavarura nuk mund të përballojë $1,500.00 në $3,500.00 Tarifa që avokatët patentë të ngarkuar për të përgatitur një aplikim të përkohshme patent (vini re se ne të ngarkuar në mënyrë të konsiderueshme më pak – vetëm $477.00 që profesionalisht të përgatitur një Zbatimi i përkohshëm patentë për ju duke përfshirë skica apo vizatime). Shumë prej këtyre shpikësit ende të dorëzojnë aplikacionet e Përkohshëm për Patentim veten… shpesh duke rezultuar në një deklarimi të pamjaftueshme apo terminologji tjetër juridik nuk respektohet.

Mirë, the Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 është projektuar për të dhënë Shpikësit të tilla një e shtënë të arsyeshëm në paraqitjen e një aplikim të mirë patentë veten… me një kosto të arsyeshme. Unë mendojnë se shpikësit e Pavarur dhënë informacionin e duhur në një të lehtë-to-lexuar-dhe-ndjekin format me të gjitha format është më mirë se ta “winging atë” Shpikësit e pavarur si shumë të bëjë.

Unë shpresoj se kjo sqaron qëllimin e Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 dhe kush duhet të blerë atë.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Aplikimi për patentim të përkohshëm paraqitjen kit 2010 Aplikimi për patentë të përkohshme dorëzimi kit përkohshme patentë paraqitjen kit kit dosjeve të Përkohshëm për Patentim dosjeve avokatëve të Kit Patentim social networking Shpikësit Aplikimet patentë aplikacione patentë të përkohshme patenta provizore jo-mundësuar dhënien e patentës shpikje aplikacione patentë shërbimeve patentat patentë në pritje të Vizatimet patentë shpikësit e Pavarur

Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010

Provisional Patent Application Filing Kit Unë kam biseduar me shumë shpikësve të pavarur të cilët dëshirojnë të marrin “patentë në pritje të” për shpikjet e tyre në një kosto të arsyeshme, por nuk kanë asnjë ide se ku të shkojnë ose si të bëjmë kështu.

Ndërsa përgatitjen dhe paraqitjen e vetë aplikimin tuaj të përkohshme patent nuk është “shkenca raketë” dhe është brenda aftësive që shumica e njerëzve posedojnë, ka një numër të gjërave që ju duhet të dini për të bërë atë të drejtë. Pse nuk e bëni atë të drejtë duke marrë informacionin që ju nevojitet… me një kosto mjaft nominale?

Mirë, ri Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 ju ofron me udhëzime të plotë dhe forma për të kyçur në “patentë në pritje të” për shpikjen tuaj në U.S. Patentave dhe Markave Zyra! Përfshin udhëzime për paraqitjen elektronike dhe me postë.

Më shumë, në qoftë se ju të urdhërojë tani, ju merrni dy produkte bonus: “Të bësh Kërko tuajprofesionale-Quality Patent… TANI!” dhe “Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!”.

Këto janë banues të shkëlqyera për Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit përkatësisht që ju tregojnë se si për të përcaktuar nëse janë apo jo të përpiqen për patentë të re idenë produktin tuaj dhe se si të merrni produktet tuaja në shitësit të mëdha të tilla si Wal-Mart, K-Mart, dhe më shumë.

Unë ju bëjë thirrje për të kontrolluar atë jashtë në:

http://www.inventionpatenting.com/provisional-patent-kit.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Aplikimi për patentim të përkohshëm paraqitjen kit 2010 Aplikimi për patentë të përkohshme dorëzimi kit përkohshme patentë paraqitjen kit kit dorëzimi i përkohshëm patentë paraqitjen kit Shpikësit e pavarur patentë në pritje të shpikje u.s. Patentave dhe Zyra trademark u.s. Zyra e Patentave na patentë dhe zyra trademark na Zyra e Patentave e përkohshme patentë aplikimet bonus produktet e bërë kërkimin tuaj profesionale me cilësi patentë duke bërë tani vet tuaj profesional patentë kërkim të cilësisë duke bërë tani vet kërkimin tuaj profesional patentë bëni vet kërkimin tuaj patentë marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe tani marrjen e produkteve tuaja në shitësit