Britanik Tony Inventor Waithe perseveres Përkundër sfidave të shumta!


Fire Escape Ladder

Një anëtar i Facebook grupin tim “Shpikësit e pavarur – Ndihme ka Arriti!“, Tony Waithe, Kohët e fundit më tregoi historinë e tij të gjyqeve dhe tribulations në marrjen shpikje e tij në treg në Britaninë e Madhe.

Megjithëse ai ka marrë tashmë mjaft vëmendjen e mediave për shpikjet e tij, Unë shpresoj se duke marrë tregimin e tij jashtë ndihmon atë të arrijë sukses më të madh dhe ndihmon për të motivuar shpikësit të tjerë të cilët janë duke luftuar për të bërë para nga shpikjet e tyre.

Lufta për të marrë shkallën e tij të shpëtojnë nga zjarri (treguar më lart), quajtur “Shkallë Great arratisjes” në tregun ndërkombëtar kanë qenë një udhëtim shumë të testimit për të thënë së paku.

Si shteteve Toni në fjalët e tij mbi: “Gjatë hulumtimit tim në lidhje me rregulloret e ndërtimit për shtëpitë në pronësi nga pronarët të cilët blejnë prona të marrësh me qira për të qiramarrësve, Kam zbuluar se shumica e pronave nuk ishin në përputhje me rregullat në lidhje me shtëpitë e konvertuar në katër – pesë apartamente.

Shteti rregulla se të gjitha banesat e mësipërme 4.5 metra nga katin e parë duhet të ketë një mjet dytësore të arratisjes në rast të një zjarri të rëndë që mund të bllokojnë rrugën kryesore dalje jashtë ndërtesës.

Fakti është asnjëra prej shumë miliona e shtëpive kanë një mjet i dytë i arratisjes për veten e tyre apo të dashurit e tyre dhe rezultati është që jetët e njerëzve janë në rrezik (cila eshte nje shqetësimi shëndetit dhe siguria) dhe kundër të drejtave të tyre të njeriut për t'u strehuar në një shtëpi të mirë dhe të sigurt.

Kompanitë e sigurimeve mund të përfitojnë duke ofruar klientëve të tyre me një politikë të sigurimit që inkurajon klientët e tyre që të ketë zjarri shpëton instaluar në shtëpitë e tyre. Kompanitë e sigurimeve duhet të refuzojë për të siguruar klientët e tyre në qoftë se këto standarde nuk janë plotësuar.”

Shkallë Great arratisjes është ruajtur mjeshtërisht dhe kompaktësi nën prag dritarja e në brendësi të çdo dhomë gjumi apo ndërtesë deri nevojshme në një zjarr. Ajo mund të përdoret nga një dritare, një ballkon, apo edhe një top kulmi i çdo ndërtese dhe është e lehtë për t'u përdorur. Një përdorues thjesht shtyn një pirg pajisjen mbi një mur malin, pastaj rrotullon shkallë Great arratisjes onto prag dritarja ose parvaz.

Me një shtytje përpara, stowed një shkallë litar është ejected nga pamja e jashtme, ndërsa një seksion të ngurtë varet shkallë bie jashtë dhe downwardly kështu që një të trajtojë / gishtin copë vjen për të pushuar kundër murit jashtme të ndërtesës. Përdorues hapa mbi një platformë dhe gjen një këmbë shkalle e parë të seksionit shkallë. Ndërsa mbajnë mbi dy shina mbështetëse kryesore, përdorues ul peshën e tij / trupin e saj poshtë mbi seksionin shkallë pastaj ngjitet poshtë shkallë litar për sigurinë në terren.

Tony ka burim një prodhues për të bërë ladders e tij të madhe shpëtuar, ka kosto përpunim mekanik, Kostot e produktit, dhe një çmim të shitjes objektiv.

Këtu janë frustrimet e tij në fjalët e tij: “Unë shpesh dëgjoj nga biznesmenë kam takuar që ata duan mua për të japin urdhra konkretë para se ata do të investojnë, por unë jam i përfundim se unë nuk do të duhet ata të investojnë në qoftë se unë mund të sigurojë urdhra të tilla nga vetë.

Ajo që unë me të vërtetë nevojë është dikush ose një organizatë që beson në mua dhe më e rëndësishmja beson në planet e mia të produktit për të investuar në fazën e tij të hershme në mënyrë që produktet e mia mund të jetë i licencuar dhe urdhërat mund të përcaktohet.

Unë sinqerisht besoj se në qoftë se unë mund të gjetur njerëzit e duhur ose një organizate për të mbështetur produktet e çmim-fituese e mia dhe të furnizimit me mua me mbështetjen dhe fondet në mënyrë që një fushatë PR ndërkombëtar mund të ndërtohet për furnizimin me kompanitë e mëdha që mund të aksioneve dhe shesin arratisjen zjarri , që ne të gjithë do të jetë në një win-win për të gjithë të përfshirë.

Ju lutem më ndihmoni për të ndihmuar masat bëjnë shtëpitë e tyre një vend të sigurt për të jetuar in”

Ju mund të kontaktoni përmes Facebook Tony email e tij.

Best regards,

Brian R. Rayve

P.S. Këtu janë disa video klipe intervistash mediave Tony.


Tony Waithe, Historia, Udhëtim, Misioni

Tony Waithe dhe fitues i çmimit Oskar Wallace dhe Gromit në BBC News folur rreth shpikjeve, Muzeu i Shkencave, dhe se si fëmijët mund të fillojnë të jenë më krijues në shekullin e 21-të.

Tony Waithe duke u intervistuar nga Mjeshtri më të famshme të Britanisë së Madhe shpikjen Trevor Bayliss në Channel Katër TV “Trego Big Mëngjesi” paraqitur nga Phil Jupitus.

Mesazh për qeveritë e gjithë bota për të mbështetur shpikësit


Add to Technorati Favorites

trillues british tony escape waithe zjarri Shkalle pavarur Shpikësit e pavarur Shpikësit ndihmë ka ardhur shpikje Britani e Madhe mëdha shkallë rregulloret shpëtuar ndërtimit pronarët Prona të paluajtshme apartamente mjete dytësore të arratisjes zjarret rrugë dalje kryesore Ndërtesat Shtëpitë Shqetësimet shëndetësore shqetësime të sigurisë kompanitë e sigurimeve Politika e sigurimit zjarri shpëton sills dritare ballkon krye çati ledges litar Shkalle Shkalle ngurtë Muret e jashtme Platformat rungs Shkalle Kostot përpunim mekanik produkt objektivin çmimet e shitjes harton produktit leje fushata pr Intervista Media Wallace dhe Gromit BBC News shpikës Mjeshtër i Madh i shpikjeve Trevor mëngjes Bayliss madh jupitus show phil Shpikësit