Nikaraguas Born Inventor Jose Castillo është shpresuar që të shënoj rrugën e tij për pasuri

Jose Castillo Jose Castillo është një njeri i frikshëm i ri i cili gëzon boks për të mbajtur veten në formë-. Në fjalët e tij “Kurdo që të merrni një shans që unë doja të tokës një grushta pak në një qese punching ose goditi qese shpejtësi të lartë ose litar kërcejnë.” Ende, përkundër dashurisë së tij të boksit, ai është një i butë, burrë me familje.
Kohët e fundit kam takuar Jose përmes Facebook grupin tim Shpikësit e pavarur – Ndihme ka Arriti! ku ai më tha në lidhje me shpikjen e tij të re sportive të quajtur 'raketë grusht'. Mirë, s'është nevoja të thuhet, Unë u intriguar dhe kishte për të mësuar më shumë rreth Jose dhe shpikja e tij.

Jose was born in Managua Nicaragua in 1979 dhe erdhi në Shtetet e Bashkuara me familjen e tij në 1980 si një i mitur. Ai ka dashur dhe ka luajtur sportive, duke përfshirë heqjen e peshës dhe boks të gjithë jetës së tij. Përveç kësaj, ai është një "shpikës të lindur '. Si Jose vënë atë “Unë kam pasur gjithmonë ide në kokën time dhe unë jam me të vërtetë një novator i çdo gjëje.” Ai tani ka familjen e tij duke përfshirë edhe një grua dhe tre fëmijë.

Raketë grusht u "ngjiz’ rreth dy vjet më parë, kur Jose donte të provoni një sport të ri, kështu që ai filloi të luajë hendboll në një gjykatë lokale racquetball. Atje ai doli me idenë e kombinuar me boks racquetball. “Më pëlqen të provoni gjëra të reja, por kurrë nuk u përpoq me të vërtetë për të shkuar përpara me ta për shkak të frikës [por] që ekonomia mori keqe kam filluar duke u përpjekur disa ide jashtë.” Ai i bëri dy racquets grusht në atë kohë dhe pjesa tjetër është histori.

Çdo raketë grusht në thelb është një kornizë rreth e qark 18 inç në diametër nëpër të cilat vargjet janë ndërprerë në një model kryq çelur të ngjashme në një raketë tenisi ose racquetball. Një U-formë të trajtojë është bashkangjitur centralizuar në kuadër prapa strings.

Një palë e racquets grusht mbahen nga çdo lojtar, një në çdo dorë në frontin e knuckles përkatëse. Ju në thelb luftuar '’ me top nga punching atë kundër një mur të vetëm ose në një gjykatë racquetball. Alternativ, ju mund të luajë kundër një kundërshtari duke përdorur të njëjtat rregulla si në racquetball. Ose krijon një stërvitje intensive

Loja mund të luhet duke përdorur topa të ndryshme me madhësi të ndryshme për të krijuar rutinat stërvitje. Për shembull, një të madhe, top rëndë është përdorur për trajnim forcë. Një vogël, topin të shpejtë është përdorur për të rritur shpejtësinë dore dhe koordinim.

Sa për të ardhmen, Jose do të doja të licencojë raketë grusht e tij në një kompani të përfshirë në industrinë e palestër. Por Jose thotë se ai vështirë për të marrë një kompani e interesuar që ai mendon shumica janë skeptik nga shpikjet nga shpikësit të reja.

Ende, Jose është optimist dhe shumë këmbëngulës. Si ai e vë atë “na Nicaraguans janë punëtorët e vështirë” Ai dëshiron raketë grusht për t'u përdorur nga atletët, ose një metodë e trajnimit për boksierët. “Unë e di se ky produkt do të jetë një hit i madh, ndoshta duke krijuar një sport të ri.”

Jose gjithashtu ka disa shpikje të tjera, më që ka të bëjë me sport. Në të vërtetë, ai ka formuar kompaninë e tij New Skool Sport, Inc. për të promovuar dhe të tregut shpikje e tij.

Dhe unë dua qëndrimin e tij ndaj ushtrimit të. Si shtete tij të internetit “Ne kemi për qëllim për të sjellë argëtim në trajnimin.” I uroj atij fat në realizimin që… kjo është vetëm atë që sot është ulur, Shoqëria ka nevojë për mbipeshë. Imagjinoni më shumë njerëz "marrjen e shëndetshme’ sepse ata gëzojnë ushtrimin.

Ndërsa duke folur për Jose, Unë të kërkuar për të marrë një perspektivë 'hispanike’ mbi përvojat e tij shpikur në shpresën për të ndihmuar Shpikësit të tjera të trashëgimisë hispanike me ndonjë problem të veçantë që mund të hasni. Prandaj, I pyetur se Jose pyetje.

Përgjigja Jose ishte disi e habitshme për mua, “Por asnjë nga anëtarët e familjes sime besoj se unë mund të bëjë këtë të ndodhë. Shumica e tyre thonë, "Kjo në qoftë se ju jeni një amerikan i bardhë ju mund të bëni gjëra të tilla si që. Por që ju nuk jeni vetëm për të zgjidhur çdo punë dhe të kujdeset për familjen tuaj. Ju jeni ëndërruar.’ Unë e di se ata do të thotë mirë, por unë refuzoj për të zgjidhur për të cilat. Unë do të bëjë atë dhe unë nuk jam i frikësuar për të ëndërr të madhe. Kjo është toka Amerika e emigrantëve. Unë u Nikaraguas mund të jetë një avantazh në fund.”

Më pëlqen optimizmin e tij. Le të ndihmuar atë të provojë se përkatësia etnike nuk ka vend në suksesin apo dështimin e shpikësit në duke përfituar nga shpikjet e tyre!

Më në fund, I pyetur Jose nëse ai ka ndonjë këshillë për shpikësit të reja për të shmangur disa nga problemet që hasen. Ai u përgjigj: “Dona € ™ t të ndaluar ëndërroja, mbani besuar dhe nuk heqin dorë. Kanë besim në vendimet tuaja në mënyrë që ju dona € ™ t hezitoni në marrjen hapat e ardhshëm. Shpikësit janë njerëz të kryesuar vështirë dhe kjo është ajo që na bën të shkëlqyer.”

Mirë, Unë nuk mund të argumentojnë me atë… dhe unë falënderoj Jose për ndarjen e historinë e tij.

Ju mund të kontaktoni Jose në New Sport SKOOL, Inc. 1-786-271-7306 ose nëpërmjet faqen e tij www.newskoolsports.com.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Këtu është video e fundit tregon raketë Jose noçkë në përdorim.Add to Technorati Favorites

Shpikësit Nikaraguas lindur Nikaragua Nikaragua Shpikësit Shpikësit Jose Castillo boks punching çanta Çanta me shpejtësi të hidhen litarë Grupet facebook pavarur Shpikësit e pavarur Shpikësit ndihmë ka mbërritur ri sportiv Shpikjet sportive shpikje raketë grusht shpikje Managua Nikaragua luajnë sportive luajtur sportive ngritje peshe Shpikësit Shpikësit risi hendboll racquetball hendboll gjykatat racquetball gjykatat racquetballs tenis racquets racquetball racquets racquetball rregullat workouts stërvitje rutinat Shpejtësia me dorë bashkërendim leje Licencimi industria palestër nicaraguans Atletët Metodat e trajnimit boxers të reja sportive të reja sportive SKOOL nxitur promovimin shpikje Shpikje inovacionet shpikje të tregut të marketingut ushtrim ushtrimin e stërvitje marrjen e shëndetshme të marrë të shëndetshme të marrë të shëndetshme të shëndetshme hispanike marrjen perspektivë trillues Trashëgimia hispanike Amerikë emigrantët etnike duke përfituar nga shpikjeve fitim nga shpikësit shpikjet e reja