Check Out ynë shpikësin dhe Filialin Blogs

Inventors Blog Unë sugjeroj që ju të shikoni bloget e mia dy të tjera për të ndihmuar Shpikësit të pavarur si veten të mësojnë se si për të mbrojtur dhe të fituar para nga shpikje tuaj.
  • Inventor Lajme dhe Këshilla! – Lajmet e fundit, këshilla, dhe si-për këshilla për shpikësit të pavarur, sipërmarrësit, dhe pronarët e biznesit të vogël.
  • Forumi Inventor Pavarur – Tregime dhe si-për këshilla për shpikësit të pavarur, sipërmarrësit, dhe pronarët e biznesit të vogël.

Përveç kësaj, Unë kam një tjetër blog për të ndihmuar marketers Filialin të mësojnë se si për të reklamuar dhe të bëjë para duke shitur produktet tona.

Çdo blog nuk ka informacion të vlefshëm gjenden në bloge tjera.

Add to Technorati Favorites


shpikësit blogs blogs marketing affiliate Shpikësit Lajme dhe Këshilla Shpikësit shpikësit lajme tips shpikësit të pavarura shpikësit e pavarur blogs pavarur Shpikësit forume këshilla për shpikësit këshilla shpikësit reklamat Filialin reklamuar produktet Filialin Produktet e shesin produktet Filialin Filialin shitjen e produkteve Filialin marketingut të produktit blogs blogs affiliate marketing

Gjetja e parave farë për të filluar biznesin tuaj New TANI!

Inventors Blog Unë kam biseduar me shumë shpikësit e pavarur dhe sipërmarrës të tjerë të cilët janë duke u përpjekur për të filluar një biznes të ri të bazuar në shpikjen e tyre apo ide të produktit të ri.
Cili është problemi i tyre më i madh… të marrë një guess egër… mungesa e fondeve për të bërë ëndrrat e tyre të biznesit të vijnë e vërtetë!

Mirë, I have done all of the footwork up-front to write this audio CD and corresponding fill-in workbook that explains how you can get seed money to start your new business.

Click on the video below to learn more.
Finding Seed Money Video Screen Shot

Get your copy today!

Check out our other products.

Add to Technorati Favorites

products for inventors find seed money finding seed money find investors start a business të filluar një biznes të vogël të fillojnë tuaj të re në gjetjen e biznesit para farë për të filluar biznesin tuaj të re tani gjetja e para farë për të filluar Shpikësit ri e biznesit tuaj udhëzojë shpikësit të pavarura udhëzon në rrugë Shpikësit Shpikësit e pavarur sipërmarrësit të filluar një biznes të ri shpikje ide të reja produkt mungesa e fondeve Paratë farë të fillojë të filluar biznesin e ri të biznesit të vogël si për të filluar një biznes të vogël CD audio workbooks gjeni investitorët privatë shkruajnë propozime të biznesit kontaktuar investitorëve propozimet e biznesit negociuar Pronësia e biznesit menaxhimin e biznesit post-marrëveshje ka rëndësi ndihma e qeverisë

Nikaraguas Born Inventor Jose Castillo është shpresuar që të shënoj rrugën e tij për pasuri

Jose Castillo Jose Castillo është një njeri i frikshëm i ri i cili gëzon boks për të mbajtur veten në formë-. Në fjalët e tij “Kurdo që të merrni një shans që unë doja të tokës një grushta pak në një qese punching ose goditi qese shpejtësi të lartë ose litar kërcejnë.” Ende, përkundër dashurisë së tij të boksit, ai është një i butë, burrë me familje.
Kohët e fundit kam takuar Jose përmes Facebook grupin tim Shpikësit e pavarur – Ndihme ka Arriti! ku ai më tha në lidhje me shpikjen e tij të re sportive të quajtur 'raketë grusht'. Mirë, s'është nevoja të thuhet, Unë u intriguar dhe kishte për të mësuar më shumë rreth Jose dhe shpikja e tij.

Jose was born in Managua Nicaragua in 1979 dhe erdhi në Shtetet e Bashkuara me familjen e tij në 1980 si një i mitur. Ai ka dashur dhe ka luajtur sportive, duke përfshirë heqjen e peshës dhe boks të gjithë jetës së tij. Përveç kësaj, ai është një "shpikës të lindur '. Si Jose vënë atë “Unë kam pasur gjithmonë ide në kokën time dhe unë jam me të vërtetë një novator i çdo gjëje.” Ai tani ka familjen e tij duke përfshirë edhe një grua dhe tre fëmijë.

Raketë grusht u "ngjiz’ rreth dy vjet më parë, kur Jose donte të provoni një sport të ri, kështu që ai filloi të luajë hendboll në një gjykatë lokale racquetball. Atje ai doli me idenë e kombinuar me boks racquetball. “Më pëlqen të provoni gjëra të reja, por kurrë nuk u përpoq me të vërtetë për të shkuar përpara me ta për shkak të frikës [por] që ekonomia mori keqe kam filluar duke u përpjekur disa ide jashtë.” Ai i bëri dy racquets grusht në atë kohë dhe pjesa tjetër është histori.

Çdo raketë grusht në thelb është një kornizë rreth e qark 18 inç në diametër nëpër të cilat vargjet janë ndërprerë në një model kryq çelur të ngjashme në një raketë tenisi ose racquetball. Një U-formë të trajtojë është bashkangjitur centralizuar në kuadër prapa strings.

Një palë e racquets grusht mbahen nga çdo lojtar, një në çdo dorë në frontin e knuckles përkatëse. Ju në thelb luftuar '’ me top nga punching atë kundër një mur të vetëm ose në një gjykatë racquetball. Alternativ, ju mund të luajë kundër një kundërshtari duke përdorur të njëjtat rregulla si në racquetball. Ose krijon një stërvitje intensive

Loja mund të luhet duke përdorur topa të ndryshme me madhësi të ndryshme për të krijuar rutinat stërvitje. Për shembull, një të madhe, top rëndë është përdorur për trajnim forcë. Një vogël, topin të shpejtë është përdorur për të rritur shpejtësinë dore dhe koordinim.

Sa për të ardhmen, Jose do të doja të licencojë raketë grusht e tij në një kompani të përfshirë në industrinë e palestër. Por Jose thotë se ai vështirë për të marrë një kompani e interesuar që ai mendon shumica janë skeptik nga shpikjet nga shpikësit të reja.

Ende, Jose është optimist dhe shumë këmbëngulës. Si ai e vë atë “na Nicaraguans janë punëtorët e vështirë” Ai dëshiron raketë grusht për t'u përdorur nga atletët, ose një metodë e trajnimit për boksierët. “Unë e di se ky produkt do të jetë një hit i madh, ndoshta duke krijuar një sport të ri.”

Jose gjithashtu ka disa shpikje të tjera, më që ka të bëjë me sport. Në të vërtetë, ai ka formuar kompaninë e tij New Skool Sport, Inc. për të promovuar dhe të tregut shpikje e tij.

Dhe unë dua qëndrimin e tij ndaj ushtrimit të. Si shtete tij të internetit “Ne kemi për qëllim për të sjellë argëtim në trajnimin.” I uroj atij fat në realizimin që… kjo është vetëm atë që sot është ulur, Shoqëria ka nevojë për mbipeshë. Imagjinoni më shumë njerëz "marrjen e shëndetshme’ sepse ata gëzojnë ushtrimin.

Ndërsa duke folur për Jose, Unë të kërkuar për të marrë një perspektivë 'hispanike’ mbi përvojat e tij shpikur në shpresën për të ndihmuar Shpikësit të tjera të trashëgimisë hispanike me ndonjë problem të veçantë që mund të hasni. Prandaj, I pyetur se Jose pyetje.

Përgjigja Jose ishte disi e habitshme për mua, “Por asnjë nga anëtarët e familjes sime besoj se unë mund të bëjë këtë të ndodhë. Shumica e tyre thonë, "Kjo në qoftë se ju jeni një amerikan i bardhë ju mund të bëni gjëra të tilla si që. Por që ju nuk jeni vetëm për të zgjidhur çdo punë dhe të kujdeset për familjen tuaj. Ju jeni ëndërruar.’ Unë e di se ata do të thotë mirë, por unë refuzoj për të zgjidhur për të cilat. Unë do të bëjë atë dhe unë nuk jam i frikësuar për të ëndërr të madhe. Kjo është toka Amerika e emigrantëve. Unë u Nikaraguas mund të jetë një avantazh në fund.”

Më pëlqen optimizmin e tij. Le të ndihmuar atë të provojë se përkatësia etnike nuk ka vend në suksesin apo dështimin e shpikësit në duke përfituar nga shpikjet e tyre!

Më në fund, I pyetur Jose nëse ai ka ndonjë këshillë për shpikësit të reja për të shmangur disa nga problemet që hasen. Ai u përgjigj: “Dona € ™ t të ndaluar ëndërroja, mbani besuar dhe nuk heqin dorë. Kanë besim në vendimet tuaja në mënyrë që ju dona € ™ t hezitoni në marrjen hapat e ardhshëm. Shpikësit janë njerëz të kryesuar vështirë dhe kjo është ajo që na bën të shkëlqyer.”

Mirë, Unë nuk mund të argumentojnë me atë… dhe unë falënderoj Jose për ndarjen e historinë e tij.

Ju mund të kontaktoni Jose në New Sport SKOOL, Inc. 1-786-271-7306 ose nëpërmjet faqen e tij www.newskoolsports.com.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Këtu është video e fundit tregon raketë Jose noçkë në përdorim.Add to Technorati Favorites

Shpikësit Nikaraguas lindur Nikaragua Nikaragua Shpikësit Shpikësit Jose Castillo boks punching çanta Çanta me shpejtësi të hidhen litarë Grupet facebook pavarur Shpikësit e pavarur Shpikësit ndihmë ka mbërritur ri sportiv Shpikjet sportive shpikje raketë grusht shpikje Managua Nikaragua luajnë sportive luajtur sportive ngritje peshe Shpikësit Shpikësit risi hendboll racquetball hendboll gjykatat racquetball gjykatat racquetballs tenis racquets racquetball racquets racquetball rregullat workouts stërvitje rutinat Shpejtësia me dorë bashkërendim leje Licencimi industria palestër nicaraguans Atletët Metodat e trajnimit boxers të reja sportive të reja sportive SKOOL nxitur promovimin shpikje Shpikje inovacionet shpikje të tregut të marketingut ushtrim ushtrimin e stërvitje marrjen e shëndetshme të marrë të shëndetshme të marrë të shëndetshme të shëndetshme hispanike marrjen perspektivë trillues Trashëgimia hispanike Amerikë emigrantët etnike duke përfituar nga shpikjeve fitim nga shpikësit shpikjet e reja

Asistent shpikësi i bën Vendimi Fillimi Poshte rruga e drejtë Easy!

InventionPatenting.com Icon Shpikësit shpesh janë të hutuar për atë kurs më të mirë të veprimit për të marrë për të mbrojtur dhe të përfitojnë nga shpikje tuaj ose ide të reja produkt. Mirë, ju keni ardhur në vendin e duhur.
Tonë të ri “Asistent shpikësi i Vendim” më poshtë është projektuar për të ju udhëzojë në drejtimin e duhur. Thjesht përgjigje disa pyetje themelore në lidhje me gjendjen tuaj të veçantë dhe ne t'ju këshillojë në se çfarë janë mundësitë janë më të mira për ju.

Ju merrni porosi tuaj “Asistent shpikësi i Vendim Raport” me e-mail brenda 1-3 ditë pune.

Kjo është absolutisht falas kështu që ju keni asgjë për të humbur!

Ne vlerësojmë privatësinë tuaj. Informacioni juaj është konfidenciale një kurrë nuk do të shiten ose ofrohen ndryshe palëve të treta.

Asistent shpikësi i Vendim

Pasi të keni përfunduar “Asistent shpikësi i Vendim” kliko këtu për të parë disa oferta për produktet dhe shërbimet tona të dizajnuara veçanërisht për shpikësit e pavarur si ju.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

asistent shpikësi i shpikësit Vendimi Vendimi asistent Shpikësit mbrojtur shpikje të përfitojnë nga shpikjet e mbrojtur produktet e reja të mbrojtur asistent i ri ideve të produktit shpikësi është vendimi raportet shpikësit raporte vendim asistent shpikje

Britanik Tony Inventor Waithe perseveres Përkundër sfidave të shumta!


Fire Escape Ladder

Një anëtar i Facebook grupin tim “Shpikësit e pavarur – Ndihme ka Arriti!“, Tony Waithe, Kohët e fundit më tregoi historinë e tij të gjyqeve dhe tribulations në marrjen shpikje e tij në treg në Britaninë e Madhe.

Megjithëse ai ka marrë tashmë mjaft vëmendjen e mediave për shpikjet e tij, Unë shpresoj se duke marrë tregimin e tij jashtë ndihmon atë të arrijë sukses më të madh dhe ndihmon për të motivuar shpikësit të tjerë të cilët janë duke luftuar për të bërë para nga shpikjet e tyre.

Lufta për të marrë shkallën e tij të shpëtojnë nga zjarri (treguar më lart), quajtur “Shkallë Great arratisjes” në tregun ndërkombëtar kanë qenë një udhëtim shumë të testimit për të thënë së paku.

Si shteteve Toni në fjalët e tij mbi: “Gjatë hulumtimit tim në lidhje me rregulloret e ndërtimit për shtëpitë në pronësi nga pronarët të cilët blejnë prona të marrësh me qira për të qiramarrësve, Kam zbuluar se shumica e pronave nuk ishin në përputhje me rregullat në lidhje me shtëpitë e konvertuar në katër – pesë apartamente.

Shteti rregulla se të gjitha banesat e mësipërme 4.5 metra nga katin e parë duhet të ketë një mjet dytësore të arratisjes në rast të një zjarri të rëndë që mund të bllokojnë rrugën kryesore dalje jashtë ndërtesës.

Fakti është asnjëra prej shumë miliona e shtëpive kanë një mjet i dytë i arratisjes për veten e tyre apo të dashurit e tyre dhe rezultati është që jetët e njerëzve janë në rrezik (cila eshte nje shqetësimi shëndetit dhe siguria) dhe kundër të drejtave të tyre të njeriut për t'u strehuar në një shtëpi të mirë dhe të sigurt.

Kompanitë e sigurimeve mund të përfitojnë duke ofruar klientëve të tyre me një politikë të sigurimit që inkurajon klientët e tyre që të ketë zjarri shpëton instaluar në shtëpitë e tyre. Kompanitë e sigurimeve duhet të refuzojë për të siguruar klientët e tyre në qoftë se këto standarde nuk janë plotësuar.”

Shkallë Great arratisjes është ruajtur mjeshtërisht dhe kompaktësi nën prag dritarja e në brendësi të çdo dhomë gjumi apo ndërtesë deri nevojshme në një zjarr. Ajo mund të përdoret nga një dritare, një ballkon, apo edhe një top kulmi i çdo ndërtese dhe është e lehtë për t'u përdorur. Një përdorues thjesht shtyn një pirg pajisjen mbi një mur malin, pastaj rrotullon shkallë Great arratisjes onto prag dritarja ose parvaz.

Me një shtytje përpara, stowed një shkallë litar është ejected nga pamja e jashtme, ndërsa një seksion të ngurtë varet shkallë bie jashtë dhe downwardly kështu që një të trajtojë / gishtin copë vjen për të pushuar kundër murit jashtme të ndërtesës. Përdorues hapa mbi një platformë dhe gjen një këmbë shkalle e parë të seksionit shkallë. Ndërsa mbajnë mbi dy shina mbështetëse kryesore, përdorues ul peshën e tij / trupin e saj poshtë mbi seksionin shkallë pastaj ngjitet poshtë shkallë litar për sigurinë në terren.

Tony ka burim një prodhues për të bërë ladders e tij të madhe shpëtuar, ka kosto përpunim mekanik, Kostot e produktit, dhe një çmim të shitjes objektiv.

Këtu janë frustrimet e tij në fjalët e tij: “Unë shpesh dëgjoj nga biznesmenë kam takuar që ata duan mua për të japin urdhra konkretë para se ata do të investojnë, por unë jam i përfundim se unë nuk do të duhet ata të investojnë në qoftë se unë mund të sigurojë urdhra të tilla nga vetë.

Ajo që unë me të vërtetë nevojë është dikush ose një organizatë që beson në mua dhe më e rëndësishmja beson në planet e mia të produktit për të investuar në fazën e tij të hershme në mënyrë që produktet e mia mund të jetë i licencuar dhe urdhërat mund të përcaktohet.

Unë sinqerisht besoj se në qoftë se unë mund të gjetur njerëzit e duhur ose një organizate për të mbështetur produktet e çmim-fituese e mia dhe të furnizimit me mua me mbështetjen dhe fondet në mënyrë që një fushatë PR ndërkombëtar mund të ndërtohet për furnizimin me kompanitë e mëdha që mund të aksioneve dhe shesin arratisjen zjarri , që ne të gjithë do të jetë në një win-win për të gjithë të përfshirë.

Ju lutem më ndihmoni për të ndihmuar masat bëjnë shtëpitë e tyre një vend të sigurt për të jetuar in”

Ju mund të kontaktoni përmes Facebook Tony email e tij.

Best regards,

Brian R. Rayve

P.S. Këtu janë disa video klipe intervistash mediave Tony.


Tony Waithe, Historia, Udhëtim, Misioni

Tony Waithe dhe fitues i çmimit Oskar Wallace dhe Gromit në BBC News folur rreth shpikjeve, Muzeu i Shkencave, dhe se si fëmijët mund të fillojnë të jenë më krijues në shekullin e 21-të.

Tony Waithe duke u intervistuar nga Mjeshtri më të famshme të Britanisë së Madhe shpikjen Trevor Bayliss në Channel Katër TV “Trego Big Mëngjesi” paraqitur nga Phil Jupitus.

Mesazh për qeveritë e gjithë bota për të mbështetur shpikësit


Add to Technorati Favorites

trillues british tony escape waithe zjarri Shkalle pavarur Shpikësit e pavarur Shpikësit ndihmë ka ardhur shpikje Britani e Madhe mëdha shkallë rregulloret shpëtuar ndërtimit pronarët Prona të paluajtshme apartamente mjete dytësore të arratisjes zjarret rrugë dalje kryesore Ndërtesat Shtëpitë Shqetësimet shëndetësore shqetësime të sigurisë kompanitë e sigurimeve Politika e sigurimit zjarri shpëton sills dritare ballkon krye çati ledges litar Shkalle Shkalle ngurtë Muret e jashtme Platformat rungs Shkalle Kostot përpunim mekanik produkt objektivin çmimet e shitjes harton produktit leje fushata pr Intervista Media Wallace dhe Gromit BBC News shpikës Mjeshtër i Madh i shpikjeve Trevor mëngjes Bayliss madh jupitus show phil Shpikësit

Kompanitë që mund të dëshironi të licencojë ose Blej shpikje tuaj!

Një nga sfidat më të vështira me të cilat përballen shpikësit të pavarur dhe sipërmarrësit është gjetur kompanitë që duan të licencojë ose të blerë të drejtat për shpikjet e tyre ose ide të reja të produktit.

Mirë, tonë Ultimate Inventor Burimet përfshin një seksion Kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e Pavarur kompanitë që listat e tilla. Vini re se këto nuk janë kompanitë e marketingut shpikje. Më tepër, ata janë prodhuesit e vërtetë e tyre me linjat e prodhimit të tyre që duan të shtoni produkte të reja dhe kanë treguar se ata janë të gatshëm të bisedojnë me shpikësit në lidhje me shtimin e produkteve të tyre.

Por së pari, të jetë i sigurt për të mbrojtur shpikje tuaj duke parashtruar një aplikim të përkohshme patent kështu që ju keni “patentë në pritje të” (I.E. një numër serial dhe datën e depozitimit për shpikjen tuaj në zyrën e patentave). Ju mund të dorëzojë një kërkesë për patentë të përkohshme duke përdorur tonë përgatitjen patentë shërbim ose duke përdorur tonë Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit.

Përveç kësaj, ju mund të përdorni një Non-Disclosure/Non-Compete (ND / NC) Marrëveshje (shikoni avokatin tuaj patentë ose bëni një kërkim online për një të lirë) në qoftë se kompani të veçantë do të nënshkruajë një. Kjo ju jep mbrojtje të menjëhershme kontraktual nëse kompania zbulon ose prodhon shpikje tuaj ose ide e re produkt. Prandaj, ju nuk keni nevojë të prisni derisa një patentë do të nxjerrë në shpikjen tuaj (një proces disa vit dhe ideja juaj nuk mund të jetë patentueshme) për të ndaluar kompani shkulin nga shpikje tuaj ose ide e re produkt.

Megjithatë, kompanitë më të mëdha kanë marrëveshjet e tyre për dhënie informacionesh shpjeguese dhe nuk do t'ju lejojë të paraqesë shpikje tuaj ose ide e re produkt nëse keni nënshkruar atë. Këto marrëveshje për dhënie informacionesh shpjeguese zakonisht shtetërore që zbulimi produktin tuaj për ta nuk është konfidencial dhe se mbrojtja juaj vetëm (në qoftë se ndonjë) është që ofrohet nëpërmjet U.S. Zyra e Patentave (kështu paraqitjen tuaj të mëparshme të aplikimit për patentim të përkohshëm).

Arsyeja kryesore që kompanitë e mëdha kanë marrëveshje për dhënie informacionesh shpjeguese të tilla është se ata janë duke zhvilluar produktet e tyre në shtëpi dhe nuk duan që ju të më vonë pretendojnë se ju zbuluar një produkt për ta se ata tashmë ishin zhvilluar më vete.

Vini re se ndërsa ju mund të përdorni një marrëveshje ND / NC vetëm si mbrojtje kundër kontraktual të paturit e shpikje tuaj të vjedhura nga një kompani, ju nuk keni “patentë në pritje të” dhe kështu kjo qasje është më e rrezikshme. Veç kësaj, në qoftë se ju nuk keni “patentë në pritje të” as nënshkruar ND / NC marrëveshje përpara paraqitjes shpikje tuaj ose ide e re produkt, atëherë ju jeni të vendosur vetë që të ketë atë shqye. Vini re se kjo është një deklaratë e përgjithshme e këshillave dhe në asnjë mënyrë nuk është për qëllim të reflektojnë mbi ndonjë kompani apo individ partuicular.

Gjithashtu të jetë i sigurt për të bërë detyrat e shtëpisë tuaj të parë në çdo kompani që ju jeni duke menduar për të afruar. Shikoni në linjë produktin e tyre(s) të jetë i sigurt se shpikje tuaj ose ide e re produkt është një përshtatje të mirë. Cilat janë paraqitja e tyre produkt Kërkesat? Ata do të nënshkruajnë një marrëveshje ND / NC?

Përsëri, këtu është lidhja për të Burimeve Ultimate tona shpikësi:
http://www.inventionpatenting.com/ultimate-inventor-resources.html

dhe për të tonë “Kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e Pavarur”:
http://www.inventionpatenting.com/companies-that-accept-new-products.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Sigurohuni që të pyesni avokatin tuaj patentë ose të lexoni mesazhet tona të tjera në lidhje me degëzime të një “bërja publike” duke mos përdorur një marrëveshje ND / NC kur zbulimin shpikje tuaj ose ide e re produkt për kompanitë ose persona të tjerë (edhe në qoftë se ju keni “patentë në pritje të”).

Add to Technorati Favorites

Shpikësit e pavarur sipërmarrësit leje shpikje ide të reja produkt i fundit shpikësi burimeve kompanitë që pranojnë aplikime produkt nga shpikësit e pavarur kompanitë që pranojnë aplikime produkt kompanitë e marketingut shpikje kompanitë e marketingut Prodhuesit Linjat e prodhimit të produkte të reja Shpikësit Produktet mbrojtur shpikje tuaj aplikacione patentë të përkohshme patentë në pritje të numri serik data e depozitimit Zyra e Patentave patentat e përkohshme përgatitje Shërbimet paraqesë një patentë të përkohshme aplikimit për patentim të përkohshëm patentë aplikimit kit dosjeve 2010 përkohshme Patent Application paraqitjen kit patentë paraqitjen e aplikimit të përkohshme patent kit kit paraqitjen e përkohshme patentë kit kit non-disclosure/non-compete marrëveshjet e përkohshme Non-Disclosure marrëveshje jo të konkurrojnë marrëveshje avokat patentë kërko në internet kontraktuale ide të reja për mbrojtjen e produktit patentat patentueshme Marrëveshjet për dhënie informacionesh shpjeguese zbulimi produkt u.s. patent zyra ne zyre patentë Zyra e Patentave file aplikimet e përkohshme patentë fotografi aplikacione patentë të zhvilluar produkte për mbrojtjen e kontraktual Linjat e prodhimit të Dorëzimi Produkti Kërkesat inventionpatenting.com bërja publike

Shpikësit e pavarur duhet të depozitojnë kërkesa të veta të Përkohshme Patentave?

Provisional Patent Application Filing Kit Kohët e fundit kam postuar informacion në lidhje me të ri Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 në disa grupe e rrjeteve sociale që janë të dominuar nga avokatët patentë në një faqe interneti popullor social networking.

Disa komente negative janë pranuar në lidhje me postin që sillej rreth idesë së “Pse jeni duke ndihmuar Shpikësit të përgatisin aplikime të veta patentë… ajo është si duke bërë peizazhit tuaj, haircuts, ose kirurgji!”.

Mirë, shkoni figura… peizazhit mund të jetë mësuar me lehtësi të mjaftueshme kur ju nuk keni të holla për të paguar një landscaper! Njëjtë me prerja e flokëve. Unë do të tërheqë vijën në do-it-yourself kirurgji, megjithëse!

Ata vazhdojnë… “Shpikësit e do të përfundojë me një kërkesë për patentë të përkohshme që është jo-mundësuar (I.E. mungojnë informata të rëndësishme në lidhje me shpikjen e tyre) ose mungojnë disa terminologji tjetër ligjor dhe ata nuk do të jenë në gjendje për të përdorur aplikacionin si një bazë për paraqitjen e një aplikimi për patentë utility” (e cila mund të nxjerrë si një patentë paraqitet brenda patentë njëvjeçare 'pritje’ Periudha kohore affored nga aplikimit për patentim të përkohshëm).

Përgjigja ime për ta dhe për ju është kjo… ata janë absolutisht të drejtë. Qartë, profesionalisht të përgatitur një aplikim të përkohshme patent është më i miri… nëse shpikësi mund të përballojë koston. Një avokat me përvojë patentë (të paktën 2-3 vjet e trajnimit nën një avokat patentë veteran… jo vetë-mësohet) e di se si për të përshkruar shpikje në detaje dhe të ketë vizatime apo skica të përgatitura që të tregojnë të gjitha aspektet kritike të shpikjes, duke përfshirë edhe versione të ndryshme ose mishërime të tyre.

Megjithatë, Shpikësit të pavarura nuk mund të përballojë $1,500.00 në $3,500.00 Tarifa që avokatët patentë të ngarkuar për të përgatitur një aplikim të përkohshme patent (vini re se ne të ngarkuar në mënyrë të konsiderueshme më pak – vetëm $477.00 që profesionalisht të përgatitur një Zbatimi i përkohshëm patentë për ju duke përfshirë skica apo vizatime). Shumë prej këtyre shpikësit ende të dorëzojnë aplikacionet e Përkohshëm për Patentim veten… shpesh duke rezultuar në një deklarimi të pamjaftueshme apo terminologji tjetër juridik nuk respektohet.

Mirë, the Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 është projektuar për të dhënë Shpikësit të tilla një e shtënë të arsyeshëm në paraqitjen e një aplikim të mirë patentë veten… me një kosto të arsyeshme. Unë mendojnë se shpikësit e Pavarur dhënë informacionin e duhur në një të lehtë-to-lexuar-dhe-ndjekin format me të gjitha format është më mirë se ta “winging atë” Shpikësit e pavarur si shumë të bëjë.

Unë shpresoj se kjo sqaron qëllimin e Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 dhe kush duhet të blerë atë.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Aplikimi për patentim të përkohshëm paraqitjen kit 2010 Aplikimi për patentë të përkohshme dorëzimi kit përkohshme patentë paraqitjen kit kit dosjeve të Përkohshëm për Patentim dosjeve avokatëve të Kit Patentim social networking Shpikësit Aplikimet patentë aplikacione patentë të përkohshme patenta provizore jo-mundësuar dhënien e patentës shpikje aplikacione patentë shërbimeve patentat patentë në pritje të Vizatimet patentë shpikësit e Pavarur

Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010

Provisional Patent Application Filing Kit Unë kam biseduar me shumë shpikësve të pavarur të cilët dëshirojnë të marrin “patentë në pritje të” për shpikjet e tyre në një kosto të arsyeshme, por nuk kanë asnjë ide se ku të shkojnë ose si të bëjmë kështu.

Ndërsa përgatitjen dhe paraqitjen e vetë aplikimin tuaj të përkohshme patent nuk është “shkenca raketë” dhe është brenda aftësive që shumica e njerëzve posedojnë, ka një numër të gjërave që ju duhet të dini për të bërë atë të drejtë. Pse nuk e bëni atë të drejtë duke marrë informacionin që ju nevojitet… me një kosto mjaft nominale?

Mirë, ri Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit 2010 ju ofron me udhëzime të plotë dhe forma për të kyçur në “patentë në pritje të” për shpikjen tuaj në U.S. Patentave dhe Markave Zyra! Përfshin udhëzime për paraqitjen elektronike dhe me postë.

Më shumë, në qoftë se ju të urdhërojë tani, ju merrni dy produkte bonus: “Të bësh Kërko tuajprofesionale-Quality Patent… TANI!” dhe “Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!”.

Këto janë banues të shkëlqyera për Përkohshme Patent Application paraqitjen Kit përkatësisht që ju tregojnë se si për të përcaktuar nëse janë apo jo të përpiqen për patentë të re idenë produktin tuaj dhe se si të merrni produktet tuaja në shitësit të mëdha të tilla si Wal-Mart, K-Mart, dhe më shumë.

Unë ju bëjë thirrje për të kontrolluar atë jashtë në:

http://www.inventionpatenting.com/provisional-patent-kit.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Aplikimi për patentim të përkohshëm paraqitjen kit 2010 Aplikimi për patentë të përkohshme dorëzimi kit përkohshme patentë paraqitjen kit kit dorëzimi i përkohshëm patentë paraqitjen kit Shpikësit e pavarur patentë në pritje të shpikje u.s. Patentave dhe Zyra trademark u.s. Zyra e Patentave na patentë dhe zyra trademark na Zyra e Patentave e përkohshme patentë aplikimet bonus produktet e bërë kërkimin tuaj profesionale me cilësi patentë duke bërë tani vet tuaj profesional patentë kërkim të cilësisë duke bërë tani vet kërkimin tuaj profesional patentë bëni vet kërkimin tuaj patentë marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe tani marrjen e produkteve tuaja në shitësit

Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!

Getting Your Products into the Big Box Retailers NOW! Unë kam biseduar me shumë shpikësit e pavarur dhe sipërmarrës të tjerë të cilët dëshirojnë për të marrë produktet e tyre të reja në “Shitësit me pakicë Box Big” të tilla si Wal-Mart, Costco, Home Depot, K-Mart, Petco, Sears, J.C. Penney, dhe të tjerët, por nuk kanë asnjë ide se si për të bërë kështu.

Mirë, I vendosur për të bërë disa kërkime për të parë se çfarë është e nevojshme për t'u kualifikuar dhe të dorëzojë produktet për shitësit të mëdha kuti.

Unë kam qenë i befasuar nga gjithçka që kam mësuar dhe unë vendosa të shkruaj një CD audio me korresponduese plotësoni-në bllok shënimesh që shpjegon se si ju mund të merrni produktet tuaja në shitësit kuti të mëdha.

Pas dëgjimit të ri CD audio tim “Getting produkteve tuaja në Shitësit me pakicë Box Big… TANI!”, ju do të dini bazat e pakicë kuti e madhe, se si të kontaktoni shitësit, dhe si të bëhet një Wal-Mart, Costco, Home Depot, K-Mart, Petco, Sears, dhe J.C. Furnizuesi Penney.

Unë ju bëjë thirrje për të kontrolluar atë jashtë në:
http://www.inventionpatenting.com/inventors-guide-big-box-retailers-cd.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

Add to Technorati Favorites

Produktet shitësit e madhe kuti Shpikësit Shpikësit e pavarur sipërmarrësit produkte të reja paraqesë produktet CD audio workbooks big pakicë shitësit kuti e kontaktit të bëhet një furnizues marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe Shpikësit e pavarur udhëzon udhëzon shpikës të pavarur të pavarur shpikësit udhëzues për marrjen e produkteve tuaja në Shitësit me pakicë udhëzues i madh box shpikësit të pavarur në marrjen e produkteve tuaja në shitësit kuti e madhe brian r. rayve brian inventionpatenting.com rayve inventionpatenting patenting shpikje

Komunikoni me shokët shpikësit nga e gjithë bota në Nju jonë Forumi i Pavarur shpikësit!

Unë kam kërkuar për të ngritur një forum të rregullt (më tepër sesa një blog) ku Shpikësit e pavarur nga e gjithë bota mund të ndajnë eksperiencat e tyre dhe marketingun e patenting shpikje e tyre ose ide të reja të produktit. Mirë, ajo është në fund këtu.

Forumi është gjuhë në të dyja fund të përparme (Postime shikimin) dhe në fund mbrapa (llogarinë tuaj për të bërë postimet) kështu që ju mund të bisedoni me shpikësit nga e gjithë bota në gjuhët e tyre amtare!

Për të parë mesazhet në fund para në ndonjë nga 42 Gjuhë, thjesht klikoni mbi drop-down menu në këndin e majtë të çdo faqe web e forumit. Ju mund të vendosur gjuhën në fund mbrapa, kur ju regjistroheni si përdorues i ri.

Shpikësit janë pionierë… kështu që të jetë në mesin e parë për të nënshkruar dhe të postoni në Forumin e Pavarur shpikësit tonë.

Sign up për tonë Pavarur Shpikësit Forum nga klikuar këtu.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Jetë i sigurt për të më lejoni të dini se çfarë tema diskutimi dhe kategoritë që ju do të donte të: Forum@InventionPatenting.com.

Add to Technorati Favorites

Shpikësit bashkëveprojnë me Shpikësit Shpikësit e pavarur shpikësit forum forumi Shpikësit e pavarur patenting Shpikje Shpikje Marketing ide të reja të produktit shumëgjuhësh shumëgjuhëshe forum Gjuhë amtare inventionpatenting.com