A kam nevojë për një nënshkruar Marrëveshjen e Konfidencialitetit / Non-garojnë me avokatin tim Patent?

I received a question from an independent inventor like yourself wondering whether she needs a signed confidentiality/non-compete agreement with her patent attorney before disclosing her invention.

Mirë, attorneys (licensed by a State Bar Association) as well as patent attorneys (additionally licensed by the U.S. Patentave dhe Markave Zyra – USPTO) are respectively bound by State Bar Association and USPTO ethical rules. These ethical rules typically obligate attorneys and patent attorneys to keep matters of their client and prospective client (e.g. a no-cost initial consultation) confidential. Prandaj, such a signed confidentiality/non-compete agreement is typically not needed.

Pasi një avokat zyrtarisht merr një person si një klient, aty zakonisht do të jetë një marrëveshje formale Angazhimi nënshkruar mes dy palëve që mbulon fushën e angazhimit të prokurorisë (punë), konfidencialiteti, dhe çështje të tjera të tilla. Megjithatë, një avokat patentë duhet të jenë të gatshëm për të nënshkruar një marrëveshje konfidencialiteti / jo të konkurrojnë para se të diskutuar rastin tuaj në qoftë se ajo që ju bën të ndjeheni më mirë. Nëse jo, të gjetur një avokat patentë të cilët do të nënshkruajnë një.

Agjentët e Patentave janë jo-avokatët të cilët janë të licencuara nga USPTO për të marrë pjesë për patentë (nuk Shenjash) çështjet para USPTO të tilla si të përgatisë dhe dorëzojë aplikacione patentë, ndjekur penalisht ata që të lëshimit, dhe pas lëshimit çështje të tilla si tarifat agjentë të mirëmbajtjes së Patentave nuk mund të marrë pjesë në licencimin (Kontrata shteti ligji), markat tregtare (ligji i shtetit Shenjash), ose të marrë pjesë në detyra të tjera ligjore të cilat kërkojnë një avokat. Agjentët e patentë janë të lidhura me të njëjtat rregulla etike që janë të USPTO avokatët patentë dhe kështu zakonisht nuk kërkojnë konfidencialitetin nënshkruar / jo të konkurrojnë marrëveshje nëse kjo ju bën të ndjeheni më mirë. Ju mund të doni një marrëveshje të ngjashme me Marrëveshjen e Angazhimit që përdorin avokatët anyways.

Vini re se vetëm për shkak se një avokat, avokat patentë, ose patentë agjenti është i licencuar nuk do të thotë se ata kanë aftësitë që ju kërkojnë për të marrë punë të bërë. Ajo thjesht do të thotë se ata kanë kaluar një “minimum kërkesat provë” (I.E. zbatueshme Bar provimi i shtetit dhe / ose USPTO provimin Bar). Ndërsa avokatët e reja, avokatët patentë, dhe agjentët e patentë janë menduar për të (nga kërkesat e tyre të licencimit) kërkoni dhe do të jetë nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat me përvojë patentë ose agjent, të jetë i sigurt për të pyesni nivelin e tyre përvojën dhe numrin e aplikimeve për patentë ata kanë shkruar para përdorimit të tyre. Gjithashtu vini re se ata duhet të kenë qenë të trajnuar për 2-3 vjet nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat me përvojë patentë ose agjent Një pastërvitur avokat ose patentë patentë agjent i që ka shkruar shumë aplikacione patentë ndoshta ka shkruar një shumë të hedhurinë (Patentat se çështja do të jetë jashtëzakonisht e ngushtë në fushëveprimtarinë uch se ai nuk mbulon produktet e konkurrentit dhe / ose nuk do të mbajnë deri në gjykatë, kur ju të padisë dikë për patent infringement).

Për ligjin e shtetit të tilla si licencimit shpikje tuaj, formimin e një korporate, ose paraqitjen e një markë tregtare federal ose shtetëror, të jetë i sigurt që të konsultoheni me një avokat në shtetin tuaj të origjinës (ose në shtetin i cili është ligji që ju doni të aplikoni). Telefononi Shoqata e Bar shtetit tuaj nëse keni nevojë për një rekomandim avokat. Avokatët janë vetëm të njohur me dhe licencuar për të ushtruar ligjin e shtetit(s) në të cilat ata janë të licencuara.

Një avokat ose patentë patentë agjent mund ushtrimin e ligjit patent para USPTO pavarësisht se ku në botë që ata jetojnë. Vini re se çdo vend (dhe grupi i Traktatit) testet dhe licencat e veta patentë avokatët / agjentëve. Shih artikullin tim “A Ka Vetëm Një Zyra e Patentave – Një në Shtetet e Bashkuara të Amerikës?”.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Ju mund të bllokohet në “patentë në pritje të” në një çmim të arsyeshëm në:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

marrëveshje konfidencialiteti të konkurrojnë jo marrëveshje avokat patentë shpikës të pavarur të zbulojë shpikje attorneys Shteti bar shoqatë u.s. Patentave dhe Zyra trademark USPTO Rregullat etike konsultim fillestar confidential Marrëveshjet angazhimi konfidencialiteti Agjentët patentë patentat markat tregtare penalisht për post-lëshimin e nxjerrjes çështjet Licencimi Kontrata e shtetit ligjin e shtetit Ligji trademark rregullat etike shteti bar bar provimin USPTO provimin e licencimit shpikje tuaj duke formuar një Korporatës Federale markat markat shtetëror grup traktatin

A Ka Vetëm Një Zyra e Patentave – Një në Shtetet e Bashkuara të Amerikës?

I received a question from an independent inventor like yourself in the United Kingdom basically asking “nëse zyra vetëm patentë është U.S. Patentave dhe Markave Zyra (USPTO) në Shtetet e Bashkuara të Amerikës?”.

Mirë, Përgjigja ime është se është se çdo vend ka vet zyrën e saj për të pranuar patentë aplikacione patentë për atë vend dhe e cila lëshon patentave për atë vend. Ju merrni të drejtave të patentës vetëm në ato vende ku ju keni një patentë të lëshuar ose në një vend traktat në të cilin ju regjistroheni tuaj patentë traktati siç shpjegohet më poshtë.

Prandaj, ju mund të mbushnin aplikimet individuale patentë me Zyrën e Patentave në secilin shtet në të cilin mbrojtja patentë është e dëshiruar (e.g. ndalem, postë, Shërbimi korrier, ose në mënyrë elektronike në varësi të zyrës së patentave të veçantë).

Alternativ, ka edhe disa traktate patentë të cilat lejojnë paraqitjen e aplikimit për patentim të vetme për të gjitha vendet anëtare. Për shembull, një shpikës (kudo në botë) mund të dorëzojnë aplikimet individuale patentë në Bashkimin Evropian ndryshme (BE) Vendet dhe individualisht penalisht ata që të lëshimit të patentës si. Avantazh – Nëse ju nuk merrni një patentë në një vend, ju mund të merrni një në një vend tjetër. Dëm – të kushtojë për të ndjekur penalisht dhe të qeverisë për të marrë tarifat e patentave të veçanta.

BE-ja gjithashtu ka një nga këto traktate patentë që lejon paraqitjen e një aplikim të vetëm të BE-së Patentave. Ajo është shumë më shtrenjtë se të paraqesë një në një vend të vetëm, por nuk është vetëm një kërkesë për të ndjekur penalisht për dhënien si një patentë. Ju pastaj të paguajë një tarifë relativisht të ulët për të regjistruar patentë në ato vende të BE-së në të cilën ju doni patentë të jetë i ekzekutueshëm. Avantazh – Vetëm një kërkesë për të ndjekur penalisht për dhënien si një patentë. Disavantazhet – Shtrenjtë të paraqesë. Ju keni “të gjitha vezët në një shportë tuaj” kështu që duke marrë një patentë të regjistrohen në të gjitha vendet e dëshiruara tuaj BE është e varur në aplikimin NE.

Kontaktoni një avokat patentë në çdo vend ku mbrojtja patentë është e dëshiruar për paraqitjen e aplikacioneve individuale patentë në ato vende. Kontaktoni një avokat patentë traktat të tillë si një avokat Patent BE-së për paraqitjen e një kërkese për patentë të BE.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Ju mund të bllokohet në “patentë në pritje të” në një çmim të arsyeshëm në:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

Zyra e Patentave Shtetet e Bashkuara Shtetet e Bashkuara Shpikësit e pavarur u.s. Zyra e Patentave u.s. Zyra e Patentave u.s. Patentave dhe Zyra trademark USPTO Aplikimet patentë çështjet e patentave drejtat patentë lëshuara file aplikimet patentë patentë mbushnin aplikimet individuale patentë Mbrojtja patentë traktateve patentë paraqitjen aplikacione patentë Vendet anëtare Shpikësit kudo në aplikimet individuale patentë botërore individualisht penalisht patentë lëshimin patentës në tarifat qeveria e vendit patentat patentë traktati i BE-aplikacione patentë të vetme vendin ndjekur penalisht për lëshimin patentë regjistruar patentë vend regjistroheni be regjistrin e patentave të zbatueshme në vendet e dëshiruara avokat patentë Mbrojtja patentë patentë paraqitjen e aplikacione patentë traktati avokat patentë be avokat be patentë aplikimit be patentë brian r. rayve inventionpatenting patenting shpikje inventionpatenting.com patentë shpikje patentë në pritje të fotografinë çmim të arsyeshëm një kërkesë për patentë

A kam nevojë për një prototip të shpikjes tim ose ide të reja produkt para paraqitjen e aplikimit për patentim?

Kam marrë një pyetje sot nga një shpikës i pavarur si veten pyetur “Unë kam një shpikje. Çfarë të bëj parë, Unë do të bëjë një prototip pastaj patentë atë? Nëse kështu që unë do të duhet të ketë ndihmë me disa pjesë. A ka kompani atje për të ndihmuar me pjesë për të bërë prototip?”.

Mirë, Përgjigja ime është se ju duhet të paraqesë një kërkesë për patentë të bllokoj-në “patentë në pritje të” i parë. Ju natyrisht nuk duan idenë tuaj të vjedhura. Pastaj përdorni një konfidenciale / marrëveshje jo të konkurrojnë (Internet kërkoni për një përdorur për patentat) me të gjithë ju duhet të zbulojë shpikje tuaj për të, të tilla si dikush bën një prototip për ju. Përdorni marrëveshjen dhe nuk reklamuar ideja juaj (të tilla si në internet) të paktën deri sa ju të diskutuar pasojat e një “bërja publike” me një avokat me përvojë patentë.

Në lidhje bërë një prototip, ju nuk keni nevojë për të bërë një në mënyrë që të paraqesin një kërkesë për patentë nëse ju (ose një personi që ju të merrni për të vlerësuar ideja juaj që është më me përvojë në teknologji të veçantë të përfshirë) nuk janë të sigurt ide do të punojë. Pastaj, ju mund të keni një prototip të lira e bërë për të vërtetuar konceptin. Ende, Unë nuk do të presin gjatë para paraqitjen e një aplikimi për patentë, si mund të ketë kufizime kohore për paraqitjen e një aplikimi për patentë, bazuar në atë që aktivitetet e mëparshme të marketingut që ju keni bërë.

Prototipa janë bërë kryesisht për të ndihmuar të shitur idenë tuaj për investitorët potencialë, për të marrë reagime nga konsumatorët potencial, dhe për të ju ndihmuar në shitjen e ndonjë të drejtave të patentës që mund të keni në idenë tuaj për një person ose kompani të interesuar në blerjen nga ju.

Unë shoh shumë njerëz duke e bërë prototipa të shtrenjta si gjëja e parë që ata bëjnë. Unë jam një avokat i “gërshërë, karton, dhe kasetë” (ose thikë kuti, kartoni shkumë-cored artistit, zam apo thumba, dhe bojë) Qasja për të bërë prototypes. Ju do të habitur se çfarë ju mund të bëni veten (edhe pa ndonjë përvojë). Avantazhet e të bërit të paktën prototip fillestare të përfshijë veten: 1) ajo është shumë më lirë se prototipa bërë profesionalisht; 2) kjo ju ndihmon për të gjetur problemet dhe qasjet e reja (harton edhe alternative ose më të mirë) për idenë tuaj (ju mund të keni investuar një shumë të holla në një dizajn më pak të preferuar); dhe 3) ajo mund të shërbejë më ose të gjitha qëllimet e një prototip bërë profesionalisht.

Edhe në qoftë se ju jeni të përqendruar në marrjen e një prototip bërë profesionalisht bërë, e konsiderojnë të paturit e një prototip i llojit të përshkruar më lart fillimisht bërë profesionalisht për arsyet e lartcekura. Pasi të keni vendosur dizajn të mirë dhe çfarëdo përmirësimi që ju dëshironi të bëni, ju mund të ketë një “tulla dhe llaç” (druri, metal, ose plastike) prototip (Lloji i shtrenjtë) bërë nga dizajnit tuaj të preferuar me të gjitha përmirësimet e!

Ju mund të bllokohet në “patentë në pritje të” në një çmim të arsyeshëm nga paraqitja e përkohshme (flokët-në patentë në pritje për një vit – paraqesë një patentë të shërbimeve brenda periudhës njëvjeçare që pretendon “prioritet” i zbatimit të përkohshëm patentë) ose një patentë të shërbimeve aplikimit në:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Unë do të jem duke shtuar një listë të kompanive prototip të Burimeve Ultimate tim Inventor në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Add to Technorati Favorites

prototypes paraqitjen e aplikimit për patentim të shpikësit të pavarura shpikje të bërë prototypes patentat aplikacione patentë fotografi patentë në pritje të Idetë e vjedhura në fshehtësi marrëveshje jo të konkurrojnë marrëveshjet Kërko në Internet zbulojë shpikje tuaj duke e bërë prototipa reklamuar ide bërja publike avokat patentë Aplikimi për patentim Aktivitetet e marketingut shes potencial tuaj ide e investitorëve reagime nga konsumatorët shitur të drejtave të patentës prototpes të shtrenjta të bërë prototypes prototipet e para planet alternative të preferuar dizajn patentë në pritje të patentat e shërbimeve pretendojnë Patenta prioritare të Përkohshme aplikacione patentë të përkohshme të shërbimeve patentë aplikimet inventionpatenting.com prototip kompani kompanitë prototip burimeve përfundimtare shpikësi

Si mund të hapur këtë “Gosh darned” Paketa plastike!

Si një follow-up në postin tim të mëparshëm “Disa nga shpikjet më të mira janë ato të zhvilluara në punë!”, Një tjetër mendim (në fakt një seri mendimet vetëm një nga të cilat është i përshtatshëm dhe i duhur për të postuar këtu) erdhi në mendje.

Rreth një vit më parë, me kërkesë të konsulentit im Internet, Shahar Boyanan i BuzzBoosters.com, Kam blerë një aparat fotografik Flip Video për të bërë video incizime për Internet. Mirë, dje unë në fund vendosi për të unpackage dhe të përdorin kamera.

Kamera ishte paketuar në një dy-gjysmave, një shell gojë lloj formuar enë plastike, e cila është e përbashkët për pajisje elektronike. Gjysmat janë formohem bukur me një të qetë S-kurbë dhe fut kartoni të cilat në përputhje me dhe janë të dukshme nëpërmjet gjysmave të qarta. Gjysmat janë të ngrohjes mbyllur së bashku në një shtresë periferike dhe një vrimë e varur është formuar në një fund të lartë të paketimit.

Mirë, paketimin duket e bukur dhe ndoshta është e lirë për prodhimin. Vakum gjysmat janë formuar automatikisht, fut karton janë makinë-futur në ambalazh të hapur, kamera dhe pjesëve përbërëse të (prepackaged në një më të vogël, jo-ngrohje vulosur varet paketimit) janë makinë-të vendosur në gjysmave, dhe shtresë periferik eshte formuar.

Megjithatë, si ju ndoshta e dini tashmë, ky lloj i paketimit është jashtëzakonisht e vështirë për të hapur. Gërshërë janë mia “Arma e zgjedhjes” kur u ndeshur me këtë lloj të paketimit (thika mund të kaloj dhe të prerë pjesët vitale të trupit). Problemi kryesor në hapjen e paketimit është se ka vend është e lejuar midis shtresë periferike dhe pjesa tjetër e paketimit në të cilën për të futur gërshërë. Përveç kësaj, damar periferike formon një kanal që komplikon edhe më tej gjërat. Unë kisha për të prerë nga të dy skajet e çdo anë drejt mes të anën e deri trajtojë e gërshërë goditi paketimit dhe pastaj pjesën e mbetur të shqyej off. Plastike është disi e ashpër shumë e cila pengon procesin e prerjes.

Pra, çfarë është pika ime… në “bushtër” në lidhje me sa e vështirë është jeta ime? Nuk, por më tepër për të theksoj një mundësi për ju shpikësit të pavarur për përmirësimin e paketimit ekzistuese. Ky është një shembull i një “Problemi përditshme” hasur nga miliona njerëz. Mund ta imagjinoni se sa njeriu-orë (ose grua-orë) janë të humbur çdo vit duke përdorur këtë paketimit? Kjo është lloji i problemit (në fakt një mundësi për të përmirësuar diçka shpikësit me një potencial të provuar treg të madh – miliona e paketave në raftet dyqan) ju nuk keni nevojë të jetë një inxhinier ose kanë një PhD. për të zgjidhur problemin.

Çfarë përmirësime do të jetë e dëshirueshme? Mirë, paketimit duhet të jenë të sigurtë në dyqane kështu që askush nuk mund të hapur dhe vjedhin relativisht të vogël (lehtësisht pocketable) kamera ende relativisht e lehtë për të hapur pas blerjes së produktit dhe duke marrë atë në shtëpi. Kjo është përmirësimi nevojshme. Ju mund të mendoni për nevojat tuaja si një konsumator dhe të imagjinojmë nevojat e tregtarët me shumicë / pakicë.

Megjithatë, disa tanishme (më pak i dukshëm) tiparet e paketimit duhet të ruhet. Kjo është ajo ku një kërkim në Internet mund të “mbush” disa nga detajet që një inxhinier si unë është trajnuar për të bërë. Paketimi duhet të jetë bërë e materialeve me kosto të ulët (e.g. plastike të qartë fletë) që lejon prodhimin (vakum formimin) on derdhur pajisjet e automatizuar paketë. Paketimi duhet të jetë i përdorshëm me pajisje paketimi aktuale (me modifikimet minimale) për paketën automatikisht dhe vulë kamera dhe pjesë të lidhura aty. Paketimit duhet të shikojmë të mirë të konsumatorëve dhe të jenë të dyja hangable nga grepa ekranit dhe të jenë në gjendje të qëndrojnë deri në raftet dyqan. Paketimit gjithashtu duhet të jetë të paktën gjysmë-të ngurtë për të lejuar stacking në kuti për të anijeve dhe për të mbrojtur kamera. E gjithë kjo mund të gjenden në internet duke bërë disa kërkime mbi paketimin e elektronike për të shfaqur me pakicë dhe shitje.

Kjo është një mundësi kryeministër: 1) nuk duket të jetë një nevojë reale për paketimin e përmirësuar të produkteve me pakicë elektronike siç është treguar shumë lehtë (një treg të provuar për produktin); 2) ju nuk keni nevojë të jetë një inxhinier apo një PhD. për të punuar në këtë problem pasi ajo nuk është një produkt i komplikuar; 3) dhënat e nevojshme sfond është gjetur lehtësisht duke bërë një hulumtim pak në internet; 4) prototipa mund të bëhet duke përdorur inexpensively bukur prej druri dhe një makinë vakum formimin; dhe 5) shitjen e paketimit tuaj përmirësuar për prodhuesit është e mundshme një të shitur relativisht e lehtë në qoftë se ju tregoni atyre të mirat (ata duan për të ndihmuar konsumatorët nëse është e pak ose pa kosto shtesë për ta).

Mirë, qe eshte nje mbyllur per sot! Meqë ra fjala, Kamera Flip Video really works great! Ajo është kompakt, lehtë për t'u përdorur, vetëfunksionues, dhe është me çmime të arsyeshme (varet nga cili model ju merrni). Ajo dhënat për një orë në të ngurta-shtet kujtesës dhe shkarkime videot direkt përmes USB portit në kompjuterin tuaj. I përdorur atë sot për të regjistruar Alex parrots tim dhe Sebastian. Ata me të vërtetë “hmmed it up” për kamera dhe unë jam duke shkuar të ngarkoj video për Facebook faqen time. Ju mund të shikoni modelet e ndryshme kamera në Amazon.com:

Best regards,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

paketa plastike shpikje internet konsulentëve Shahar boyanan nashlah boyanan video kamera flip buzzbooster.com video incizime internet aparat fotografik pajisjet elektronike paketim pavarur shpikësit mundësi për Shpikësit raftet dyqan Inxhinierë tregtarët me shumicë shitësit kërkim në internet prodhim pajisje paketimi Hulumtimi internet paketimin e elektronike Ekran me pakicë përmirësuara me pakicë paketimin e produkteve elektronike sfondi informacion molds druri makina vakum formimin Prodhuesit Përfitimet kamera flip

Cili Inventor dhe Tregtisë Shows Industrisë duhet të shpikësit Pavarur Frekuentoni?

Kam marrë një pyetje sot nga një shpikës i pavarur si veten pyetur “Cilat janë disa prej më të mirë tregon tregtisë shpikësi si Inpex?”.

Mirë, Përgjigja ime është se nuk ka asnjë “një” tregtisë tregojnë për të marrë pjesë. Ka tregon tregtisë shpikës për shpikësit për të treguar-off dhe të përpiqemi për të shitur shpikjet e tyre.

Ka shumë më tregon tregtisë industrisë që janë specifike në industri të veçanta të tilla si housewares, shëtitje me varkë, jashtë, dhe si.

Këtu është një lidhje për të Tregtisë Shows pjesa e mia Burimet Inventor Ultimate:

http://www.inventionpatenting.com/inventor_trade_shows.html

Check out tregon tregtisë shpikës dhe tregti industri tregon të veçanta për shpikje tuaj.

Unë shpresoj se kjo ju ndihmon.

Best regards,

Brian R. Rayve
Pronar, InventionPatenting.com

P.S. Sigurohuni që keni mbyllur-në “patentë në pritje të” e parë dhe e di pasojat e treguar shpikje tuaj në një shfaqje tregtare para se të bëjnë kështu! Lexoni blogun tim për hollësi në postet më poshtë.

Ju mund të bllokoj-në patentë në pritje në:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

tregtisë shpikësi tregon tregtisë industrisë tregon pavarur shpikësit shesin shpikjet burimet përfundimtare shpikësi inventionpatenting.com Dosja e aplikimit për patentim

Disa nga shpikjet më të mira janë ato të zhvilluara në punë!

Njerëzit të dalë me ide të reja çdo ditë ata mendojnë se do të revolucionarizojnë botën dhe t'i bëjë ata ton të parave. Shumica e këtyre ideve janë konceptuar duke shikuar njerëzit bëjnë gjëra gjatë jetës së tyre të përditshme. Ndërsa unë nuk dua të dekurajuar dikush nga pas ëndrrat e tyre duke ndjekur idetë e tilla, disa nga shpikjet më të mirë që kam parë janë zhvilluar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë punën e tyre të përditshme.

Për shembull, disa vite më parë kam pasur një klient i cili ka zhvilluar një tip të ri të pikëllim për të bërë një punë të veçantë kur riparimi automobila. Ndërsa pikëllim i tij kishte të shërbimeve (ishte e dobishme për të bërë diçka) dhe ishte e re, U.S. Zyra e Patentave (USPTO) nuk mund të jetë i bindur se ishte një pikëllim jo të dukshme përmirësimi mbi wrenches mëparshme artit. I kishte thënë atij kjo ishte rezultat i të ngjarë pas duke bërë një kërkim patentë, por ai ndjeu se ajo ishte një vlerë të provoni (dhe wrenches mund të shënohen “Patent Pending” ndërsa patentë shërbimeve aplikimi i ngritur për të ishte në të vërtetë në pritje para USPTO).

Pse janë këto ide shpesh më të mirë se ato të konceptuar nga vëzhgimi?

Mirë, së pari, ju jeni të ngushtë të njohur me problemet që ju hasni në punë… të jetë kjo një punëtor fabrike duke u përpjekur për të hequr dhe pozita fletë metalike për vulosje në një shtyp, një nënë e re ose baba duke u përpjekur për shkatërrimin e atyre “i keq” pelena të pista ndërsa të paktën mbajtjen e disa nga dinjitetin e saj, apo edhe një fëmijë në e tij ose të saj “punë” duke u përpjekur të ngasin një skateboard poshtë një hekurudhë shkallë.

Në radhë të dytë, ju keni vënë një shumë e mendimit në duke u përpjekur për të bërë punën tuaj më të lehtë ose më të sigurt. Ju të përballet me sfidën çdo ditë dhe duhet të “merren me të”! Ju keni një interes të madh në zgjidhjen e problemit. Lejon të përballen me atë, ne të gjithë përpiqemi për të parë për numrin një. Nëse ne mund të kursejnë energji… pse nuk e bëjnë këtë. Veç kësaj, ne natyrisht që nuk doni të merrni lënduar duke bërë punën tonë.

Më në fund, ka mijëra mundshme… ndoshta miliona njerëz rreth botës që bëjnë të njëjtën punë që ju bëni. Ky është një treg i gatshëm për të “gëlltis up” Ideja tuaj të re në një zemër mundi! Ata të gjithë kanë të njëjtin problem JU THJESHT Solved! Ju merrni një patentë për idenë tuaj ku ju doni të kontrolluar përdorimin e ide dhe ju jeni në vendin e shoferit!

Një fjalë e kujdes. Jetë i sigurt se në qoftë se ju punoni për një kompani apo të bëjë “i pavarur” punojnë për të tjerët që ju keni avokatin tuaj lokale kontrolloni çdo kontratë pune keni nënshkruar dhe të shkurtër ju në çdo ligjet e shtetit në fuqi që zbatohen. Kjo është për shkak se ligjet e shtetit ose të punësimit tuaj ose kontrata të tjera që ju nënshkruar mund të diktojnë se punëdhënësi juaj, ose konsumatori i pavarur zotëron këtë ide (dhe çdo të drejtave të patentës me to) keni zhvilluar mbi ose në lidhje me punën tuaj në vend se ju. Jini të sigurt dhe check it out!

Edhe, mos harroni se mund të ketë pasoja negative në marrjen e një familje (SHBA) dhe patentat e huaj në qoftë se ju vendosni për të ndërtuar dhe shfrytëzojnë ideja juaj (apo metodë) në punë. Para se duke bërë kështu, flisni me një avokat patentë përvojë!

Dëshironi të parë nëse ideja juaj është patentueshme? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Dëshironi të bllokoj-në patentë në pritje për shpikjen tuaj ose ide të reja produkt? Klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Best regards,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

zhvilluar në punë revolucionarizojë botën dobishme për të bërë diçka u.s. Zyra e Patentave Jo-dukshme përmirësimi patentë të shërbimeve aplikimit probleme në punë të bëjë punë më të lehtë të bëjë punë më të sigurt për zgjidhjen e problemit lëndohen duke bërë punë të marrë një patentë punë për kompaninë lokale të punësimit avokat kontratë të aplikueshme ligjet e shtetit Kontrata e punësimit konsumatori i pavarur zhvilluar në punë zhvilluar në lidhje me patentat tuaja të punës vendas të huaj patentat ide e re produkt

Duhet të shpikësit Pavarur përgatisë dhe dorëzojë Aplikime e tyre Utility Patent?

Kam marrë një pyetje sot nga një shpikësi newbie. Ajo ka lexuar një libër në lidhje me pro se (duke bërë atë vetë) përgatitjen dhe paraqitjen e aplikimit për patentim të shërbimeve dhe beson se ndoshta ajo mund me sukses të përgatisë dhe dorëzojë një kërkesë për patentë shërbimeve të produktit ajo është në zhvillim.

Ajo shqetësohet se edhe pse ajo nuk mund të duhet të përgatisë aplikimin për patentë e saj të shërbimeve dhe beson se ajo nuk mund të modifikojë kërkesën e saj origjinal kështu që ajo duhet të “merrni atë të drejtë herë të parë” (në të vërtetë, që është e pasaktë… Aplikimi mund të ndryshohet, por: 1. Informacioni i ri i quajtur “çështje e re” nuk mund të shtohet më pas dhe 2. pretendon saj siç janë paraqitur fillimisht mund të bllokoj atë në një pozitë të keqe të tillë si për të marrë mbrojtjen më të gjerë patentë të jetë e mundur).

Ajo nuk ka / duan të shpenzojnë paratë e saj mbi tarifat e avokatit (në mënyrë tipike $3,500.00 në $7,500.00) që të ketë patentë të saj utility aplikimit përgatitur profesionalisht për të. Ajo ndihet alternativë e vetme e saj përveç paraqitjes pro se është për të gjetur një investitor, ndonjëherë quhet një “engjëll”, për të ndihmuar atë me shpenzimet e saj. Ajo thotë se “Ajo thjesht duket aq e madhe.” cila eshte nje tipik shtet-i-mendjes në të cilën Shpikësit pavarur gjen vetveten.

Përgjigja ime ndaj saj është që një shkrimtar me përvojë teknike (apo shkrimtar ngjashme detaje të orientuar që shkruan shumë – Shpikësit SHUME largohet nga pjesët e shpikje të tyre që janë kritike të cilat nuk mund të shtohet më vonë dhe të mbajë nga data origjinale e depozitimit… ashtuquajtur “çështje e re”) mund në mënyrë adekuate të përgatisë dhe dorëzojë vet kërkesën e tyre të përkohshëm patentë, cila eshte nje zbulimi i plotë i shpikjes përfshirë pjesët përbërëse dhe si ato punuar bashku (ose për një metodë… hapat dhe se si ata punojnë së bashku). Unë nuk e kanë përdorur asnjë nga software përgatitjes patentë në treg për të përgatitur një aplikim të përkohshme patent.

Sipas mendimit tim, ASKUSH cili nuk është trajnuar siç duhet në Ligjin e Patentave (bërtasin qëllim) mund të përgatisë dhe dorëzojë në mënyrë adekuate e tyre patentë në aplikim shërbimeve le të vetëm dhe të ndjekur penalisht atë për lëshimin përmes SHBA. Zyra e Patentave (USPTO). Aplikacione patentë utility kanë kërkesa të rrepta për përgatitjen (sidomos zemra e aplikimit… pretendimet) dhe do të shqyrtohet nga një gjykatë, nëse shpikja juaj të bëhet një sukses komercial dhe dikush dëshiron të zhvlerësuar atë.

Ajo merr jo vetëm njohuritë e fituara nga ligjor kaluar provimin e jurisprudencës për Patentim dhënë nga USPTO, por rreth 2-3 vjet e trajnimit nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat patentë kalitur. Prandaj, një Patent newbie avokatit apo Agjenti Patent (jo një avokat) i cili kaloi Bar Patentave por nuk ka qenë të trajnuar nga një avokat Patent me përvojë nuk është i kualifikuar edhe për të përgatitur kërkesën tuaj patentë prej tij / saj! Do të ju “shkojnë nën thikë” duke përdorur një “kirurg” të cilët vetëm lexojnë një libër për të bërë kirurgji të trurit dhe ju jeni e tij / saj pacienti i parë? Unë mendoj se jo!

Ajo është gjithashtu mendon përdorur një paketë software të paraqesë një kërkesë të përkohshme patent. Unë nuk e kanë përdorur software të tillë, por ajo mund të jetë një ndihmë e vlefshme në përgatitjen e një kërkesë të përkohshme patent (shih më poshtë në lidhje me të paturit e rezultateve shqyrtohen nga një avokat Patent). Lidhur me programet software për të përgatitur një kërkesë për patentë shërbimeve, “inteligjencës artificiale” aktualisht nuk mund të stimulohet në mënyrë adekuate proceset vendimmarrëse të një kacabu ose një mizë frutash… le vetëm proceset vendim-marrëse të një avokat Patent trajnuar.

Megjithatë, Unë nuk rekomandoj duke bërë një shkruaj deri-dhe skica e shpikje tuaj për të sqaruar dhe të kristalizuar shpikje tuaj në mendjen tuaj. Ju mund të përdorni një libër ose software të ju ndihmuar në këtë proces. MEGJITHATE, paraqesë punën tuaj në një avokat Patent për të redaktuar dhe finalizuar! Unë ju inkurajoj për të lexuar të gjithë ju mund të për patentat dhe procesi shpikje, por të jenë të kujdesshëm në lidhje me kufizimet tuaja.

Arsyeja që ju nuk dëgjojnë për patentat përgatitur gabimisht me shkrim nga shpikësit e pavarur duke u zhvlerësua nga gjykatat është që pothuajse askush të bëjë atë të sistemit të gjykatave duke arritur sukses komercial. Kështu, Shpikësit e pavarur janë “nanurisemi” në një ndjenjë të rreme të sigurisë që nga viti “Joe Inventor” “sukses” i përgatitur, paraqitur, dhe mori patentën e tij, Unë mund të bëj kaq shumë. Ata nuk e kuptojnë se patentë të lëshuar është praktikisht i pavlefshëm (I.E. kërkesat ofrojnë mbulim shumë të ngushta në të cilat konkurrentët’ Produktet mos bien, ose “cenojnë patentën” dhe / ose banesë nga pavlefshme për shkak të gabimeve të bëra nga shpikësi)!

Check out artikullin tim në lidhje me pro se shpikësit të cilët kanë ngritur tashmë një kërkesë për patentë (post të veçantë më poshtë).

A keni bërë një kërkim patentë për të parë nëse shpikja juaj është edhe patentueshme (është e dobishme për të bërë diçka, është e re, dhe nuk është një gjë e qartë për të bërë)?

Ju mund të përdorni faqen e internetit USPTO nëse ju pëlqen, edhe pse kërkim patentë është sa një art si një shkencë dhe merr bërë shumë kërkime për të zotëruar. Shoh:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Unë mund të bëni një kërkim profesional patentë inexpensively në:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Edhe, Kam dy oferta speciale mbi paraqitjen e aplikacione patentë për një kohë të kufizuar vetëm:

Përgatitja e një Zbatimi i përkohshëm Patent:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Përgatitja e një aplikimit për patentim Utility:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Unë shpresoj se kjo ju ndihmon. Më lejoni të dini se ju keni pyetje të mëtejshme.

Best regards,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

pavarur Shpikësit patentë shërbimeve aplikimet newbie shpikësit pro se paraqitjen e Mbrojtjet patentë patentë shërbimeve aplikimit paraqitjen e pro se Shpikësit e pavarur Zbatime të Përkohshëm për Patentim zbulimi i ri çështje e pjesëve përbërëse shpikje përgatitjen patentë software ndjekur penalisht për lëshimin na. Zyra e Patentave zhvlerësojë patentë patentë bar provimin përgatitur aplikacione patentë të shërbimeve shkruaj-up e shpikjeve skica e shpikjeve tuaj Procesi shpikje e pavlefshme nga gjykata konkurrentët produktet shkelë pro patentë SE shpikësit patentë kërkim të na Zyra e Patentave paraqitjen e aplikacione patentë

A Ju dekurajuar për Making Money juaj Nga shpikje tuaj?

Lejon të përballen me atë… fillimin e një biznesi të ri është e vështirë! Unë kam qenë në drejtimin InventionPatenting.com që nga viti 1999 për të ndihmuar në shpikësit të pavarur të mbrojtur dhe të fituar para nga idetë e tyre të reja të produktit… të gjitha në një kosto të arsyeshme. Tingëllon si një koncept të thjeshtë dhe të realizueshëm biznesi drejtë… sidomos kur kaq shumë kompanive të marketingut shpikje kanë qenë duke përfituar të padrejtë nga shpikësit të reja për vite?

Mirë, një biznes të ri nuk “ik” më vete thjesht duke krijuar një web site (që kam mësuar pas përcaktimit se deri në fund të 1999). Ajo merr shumë njohuri dhe punë e vështirë! Edhe tani, duke mësuar se si të promovuar web faqen time, ajo është ende shpesh dekurajuese.

Pika ime është se këmbëngulje është kyç. Nëse ju keni një ide të re produkt që nuk e ka provuar një sukses të marketingut, ri-vlerësuar produktin tuaj. Është me të vërtetë aq i mirë sa ju mendoni se është? Shpikësit Shumë “bie në dashuri” me ide të reja produktin e tyre për të harruar realitetin e situatës. Pyetni konsumatorët e ardhshëm për të përdorur dhe të vlerësojnë produktin tuaj. A reagimet e tyre përputhen me mendimet tuaja në lidhje me produktin tuaj? Nëse jo, në mënyrë specifike të gjetur se pse. Pyeti ata nëse ata do të blejnë produktin në qoftë se ata e panë atë në raftet dyqan. Çfarë çmimi do të jenë ata të gatshëm të paguajnë për të dhënë përparësitë e saj (dhe ndoshta disa mangësi – gjërat më në jetë janë një tregti-off) mbi produktet konkurruese.

Unë shpresoj se kjo ju jep një pasqyrë… dhe frymëzim rinovohet. Shumë për të ardhur!

Best regards,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

duke filluar Shpikësit ri inventionpatenting.com biznes i pavarur ide të reja produkt të biznesit konceptet e marketingut kompanive shpikje promovuar faqet Web ide të reja të produktit vlerësuar prodhimet avantazhe produkteve produkteve konkurruese frymëzim rinovohet

Ju ngritur një patentë utility aplikimi Yourself (Pro Se Inventor) – Tani Çfarë?

Pra, jeni të përgatitur kërkesën tuaj patentë shërbimeve për të kursyer para. Ndërsa duke marrë kohë dhe përpjekje për ta bërë këtë është e lavdërueshme, ju me të vërtetë duhet të ketë kërkesë për patentë tuaj të shërbimeve të shqyrtohen nga një avokat patentë përvojë (veçanërisht pretendimet) kur ju merrni një veprimi i parë Zyrën nga SHBA. Zyra e Patentave për të siguruar aplikimin tuaj si duhet mbulon shpikje tuaj. Ju gjithashtu do të duhet ndihmën e tij / saj profesionale në përgjigje në Zyrën e Patentave.

Ajo merr rreth 2-3 vjet, për një avokat patentë të jenë të trajnuar (nën mbikëqyrjen e përditshme të një avokat patentë përvojë) të duhet të përgatisin një kërkesë për patentë shërbimeve dhe ndjekur penalisht atë nëpërmjet Zyrës së Patentave për një patentë. Një shpikës të tilla si vetë nuk mund të shpresojnë për të bërë atë kohën e duhur parë! Paratë do të shpenzohen mirë.

Mbani në mend tri parime…

1. gjerësia e mbulimit të një patentë të lëshuar është ajo që akuza… jo fakti i të paturit e një patentë. Kjo është kështu që ju maksimizuar numrin e pajisjeve që shkelin patentë tuaj (merrni ligjshëm mbulimin tuaj patentën e shpikjes tuaj).

2. Zbatueshmëria e një patentë të lëshuar edhe akuza kështu që ju mund të zbatojë këto të drejta.

3. Mbani shpikje tuaj sekret (ju mund të përdorni një marrëveshje konfidencialiteti, nëse përdoret siç duhet e cila është një lëndë e veçantë) derisa ju të konsultoheni me një avokat patentë për të cilën vende të botës në të cilën ju doni të merrni mbrojtjen e patentë. Ajo është e shtrenjtë për të marrë patentat dhe ju mund të thoni vetes “Unë vetëm dua / mund të përballojë mbrojtja me patentim në vendin e shtëpisë sime”… por mbani në mend se disa kompani ndërkombëtare të mund të vijnë tek ju më vonë dëshirojnë të patentë atë në shumë vende!

Ruajtur të drejtat tuaja për të marrë patenta në vendet e huaja… të konsultoheni me një avokat patentë! Vini re se mbajtja shpikja tuaj sekret përfshin mos vënë SHPIKJET tuaj në internet.

Edhe, vini re se ju mund të tregut shpikje tuaj para se çështjet tuaja patentë… vetëm të jetë i sigurt për degëzime të aktiviteteve tuaja të marketingut para kohe duke u konsultuar një avokat patentë si unë sugjeruar më lart!

Best Regards,

Brian R. Rayve

Burimet Ultimate Pavarur Inventor ka Arriti!

Dear shpikësit e Pavarur,

Dëshironi një listë të plotë të burimeve të hartuar për të ndihmuar Shpikësit e pavarur të tilla si veten sukses në mbrojtjen dhe marrjen e parave nga shpikje tuaj ose ide të reja produkt?

Check out Resources Ultimate Inventor Unë vetëm shtuar në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Pse nuk bookmark web faqe referencë për të ardhmen si ne do të përditësimit atë shpesh me informacion të ri?

Ju gjithashtu mund të shkarkoni markë tim të ri Ultimate Inventor vegël Burimet në:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Best Regards,

Brian R. Rayve