Vetësi

Privacy juaj
Privacy juaj është i rëndësishëm për ne. Më të mirë të mbrojtur privatësinë tuaj ne ofrojnë këtë njoftim duke shpjeguar praktikave online informacionit dhe zgjedhjet ju mund të bëni në lidhje me mënyrën e informacionit tuaj është mbledhur dhe përdorur. Për të bërë këtë njoftim lehtë për të gjetur, kemi bërë atë në dispozicion në faqen tonë dhe në çdo pikë ku personalisht të identifikueshme mund të kërkohet.

Google Adsense dhe Dart Cookie DoubleClick
Google, si një shitës shpallje nga palë të treta, përdor cookies për të shërbyer reklama në këtë faqe. Përdorimi i cookies Dart nga Google mundëson atyre që të shërbejë reklamat për vizitorët që janë të bazuara në vizitat e tyre në këtë faqe interneti, si dhe vende të tjera në internet.

Të zgjedhin nga cookies Dart ju mund të vizitoni Google ad dhe përmbajtjen e rrjetit privacy policy në vijim URL http://www.google.com/privacy_ads.html Ndjekja e përdoruesve nëpërmjet mekanizmave cookit Dart janë subjekt i politikave të Google privacy.

Të tjera tretë ad servers Partia apo rrjetet ad mund të përdorni cookies për të ndjekur aktivitetet e përdoruesit në këtë faqe interneti për të matur efektivitetin reklamimi dhe arsye të tjera që do të ofrohen në politikat e tyre private tyre, inventionpatenting.com nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookies që mund të përdoret nga palë të treta reklamuesit.

Mbledhja e Informatave Personale
Kur viziton inventionpatenting.com, IP adresa të përdorura për të hyrë në faqe do të keni hyrë së bashku me datat dhe kohët e aksesit. Ky informacion është përdorur thjesht për të analizuar trendet, administruar faqen e internetit, gjetjen e personave lëvizjes dhe të mbledhë informacion të gjerë demografike për përdorim të brendshëm. Më e rëndësishmja, any recorded IP addresses are not linked to personally identifiable information.

Links to third party Websites
We have included links on this site for your use and reference. We are not responsible for the privacy policies on these websites. You should be aware that the privacy policies of these sites may differ from our own.

Changes to this Privacy Statement
The contents of this statement may be altered at any time, at our discretion.

If you have any questions regarding our privacy policy then you may kontakt us at info@inventionpatenting.com

Lini një Përgjigju