Можете обезкуражени за вземане на пари от вашето изобретение?

Нека си го кажем… стартиране на нов бизнес е труден! Са InventionPatenting.com тъй като 1999 за да помогне на независими изобретатели защитават и да правят пари от своите нови идеи за продукти… на разумна цена. Звучи като прост и работещ бизнес концепция… особено когато са толкова много маркетингови компании изобретение като е неследваща се облага на нови изобретатели за година?

Добре, на нов бизнес не “свалям” сам по себе си, просто чрез създаване на уеб сайт (, което научих, след като в края на 1999). Това отнема много на работата знания и трудно! Дори и сега, след като е научила как да се насърчи моя сайт, тя все още е често обезкуражават.

Моят въпрос е, че постоянството е ключът. Ако имате нова идея за продукт, който не се оказа маркетинговия успех, преоценка на вашия продукт. Наистина ли е толкова добър, колкото смятате, че е? Много изобретатели “влюби в” с нова идея, без да обръща внимание на реалността на ситуацията. Посъветвайте се с потенциални клиенти да използват и оценка на вашия продукт. Ли обратна връзка от тях отговарят на вашите мисли за вашия продукт? Ако не, специално разберете защо. Попитайте ги дали те биха купили продукта, ако те го видях по рафтовете на магазините. Каква цена те ще са готови да платят за него, като се има предвид своите предимства (, а вероятно и някои недостатъци – повечето неща в живота са компромис) през конкурентни продукти.

Надявам се, че това ти дава някаква представа… и обновен вдъхновение. Още, за да дойде!

Add to Technorati Favorites

печеля пари започване на нов бизнес inventionpatenting.com независими изобретатели нови идеи за продукти бизнес концепции компании изобретение маркетингови насърчаване на уеб сайтове, нови идеи за продукти оцени продукта продукт предимства конкурентни продукти подновява вдъхновение

One thought on “Можете обезкуражени за вземане на пари от вашето изобретение?
  1. Pingback: Кларънс

Вашият коментар