Не разчитайте вашите кликвания, преди да се излюпят!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Имате ли уеб сайт, насърчаване на вашата нова идея продукт? Тя може да бъде чудесен начин за насърчаване на продукти. Обаче, има много клопки на това наивно.

Например, I са били разходите хиляди долара на заплащане-на-клик търсачки през последните няколко години за насърчаване на моя сайт. Получих много Кликнете технологична среда, но разходите са далеч надвишават печалбите, направени от кликвания.

Наскоро четох, че ВЗАИМООТНОШЕНИЯ брои, не кликвания! Помислих си дух! Защо не правилно проследяване с всички хора, които са кликнали чрез подписано и действия за изтегляне Kit свободното си Независим изобретателя? Изглежда толкова просто сега.

Добре, ето защо аз съм сега редовно пишат блогове и електронната поща тези Кликнете технологична среда за установяване на отношения с тях! Най-вероятно никога няма да купуват продукти или услуги от мен, но тези, които го направят, ще се струва, че (икономическа гледна).

Независимо, Аз не се получи в бизнес само за внасяне на пари (макар че той помага да плаща сметките), но да помогнем на хората. Надявам се, че тези хора, които никога не стават клиенти са подпомогнати от безплатна информация те ще получат от моя сайт.

Добре, Надявам се, че проследяването на проводниците, включително платените кликвания, че получавате… те са на стойност persuing за изграждане на тези връзки и някои от тях се оказват приятелства.

Не забравяйте да предлагат някои стимул (която помага на хората) събиране на информация за контакт… обикновено най-малко име и имейл… така че може да следи. Също така имайте предвид, че хората са наводнени с имейли тези дни. Повечето хора изхвърлят 9 от 10 имейли, които получават… така че не забравяйте вашите имейли предлагат стойност за получателите (IU. предоставят някои знания или продукт на стойност прекарват все по-оскъдни време за отваряне и разглежда).

В бъдещи членове ще напиша още съвети за алтернативи на приятел проследяване. Останете на линия!

Ще се чуем отново скоро… не забравяйте да предприеме последващи действия и изграждане на тези връзки!

Вашият коментар