Frantic изобретателите Wanted!

Типичен изобретател начинаещ… неистов, за да започнете да печелите пари от вашия нов продукт идея, но които нямат представа какво да правя?

Не се притеснявайте, повечето хора се чувстват същото като вас, когато те започват. Първото нещо, което трябва да направите, е да подаде заявка за патент, за да заключите вашите законни права за вашето изобретение. Можете да подадете временно заявка за патент, за да заключите “патентован” за една година. Тя не може да издава като патент, а заявката за полезен патент може да бъде въз основа на него, когато е направена по време на едногодишния период очакване на патент, може и да запази своята датата на подаване.

Заявка за патент полезност може да издаде патент след като става чрез проверка в САЩ. Служба за издаване на патенти. Да са патентоспособни, вашият “идея” трябва нов и не е очевиден. Обикновено, преди подаване на заявката за полезен патент, патент търсенето се провежда, за да се види дали изобретателят трябва да инвестират пари, за да подаде един. Временното прилагане на патента е много по-скъпо и по този начин патент за търсене не е задължително, макар и препоръчва, ако други инвестиции ще се направи, за да доведат даден продукт на пазара.

След като сте заключени в очакване на патент подаване на един или друг вид на заявката за патент, може да се справи реализируемост и лицензионните въпроси, които ще обсъди на по-късна дата.

Можете да се запишете за временно или полезен патентна заявка:

HTTP://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Можете да получите повече информация относно предварителните заявки за патент в:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

С най-добри пожелания

Brian Rayve

One thought on “Frantic изобретателите Wanted!
  1. Hi I have had 5 изобретения, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, which i do know how to make work but what do i do with all this information. I would like to sell the ideas based on cash and a percentage.
    No sale,No cost.Thank you for your time.
    Sincerely
    Clifford Jewison

Вашият коментар