Някои от най-добрите изобретения, разработени по време на работа!

Хората идват с нови идеи всеки ден, че ще направи революция в света и да ги направи много пари. Повечето от тези идеи са замислени като гледам хората правят неща, по време на своето ежедневие. Макар че аз не искам да разубеди някой от следването на мечтите си упражняват такива идеи, някои от най-добрите изобретения, които съм виждал са разработени, за да помогне на хората да си вършат ежедневните работни места.

Например, Преди няколко години имах клиент, който разработи нов тип ключ за извършване на определена работа, когато ремонт на автомобили. Докато си ключ трябваше полезност (е полезна за нещо,) и е нова, на но която осъществява. Служба за издаване на патенти (USPTO) не може да бъде убеден, че ключа е не-очевидно подобрение в сравнение с предходни ключове изкуство. Бях му казал, че това е вероятно резултат след правиш Търсене на патенти, но той смяташе, че е си заслужава да опитате (и ключове може да се маркира “Патент” а заявката за полезен патент I подава за него всъщност е висящо пред USPTO).

Защо са тези идеи често по-добре от тези, замислен от наблюдение?

Добре, на първо място, Ако сте тясно запознат с проблемите, които срещат по време на работа… било то за фабричен работник се опитва да се вдигне и позицията ламарина за щамповане в пресата, нова майка или баща се опитва да се освободи от тези “неприятен” мръсни пелени, докато най-малко запазване на някои от достойнството си, или дори дете на неговата или нейната “работа” се опитва да кара скейтборд надолу по стълбище железопътния.

На второ място, сте поставени много мисъл в се опитва да направи работата по-лесно, по-безопасни. Вие се изправят пред предизвикателството всеки ден и трябва да “се справят с него”! Имате голям дял в решаването на проблема. Нека си го кажем, ние всички се опитват да се грижа за номер едно. Ако можем да пестим енергия… защо да не го направят. Освен това, ние очевидно не искат да се нарани вършим работата.

Накрая, има вероятно хиляди… вероятно милиони хора по света, които вършат същата работа нали. Това е пазар, готови да “крякам нагоре” вашата нова идея в сърдечния ритъм! Всички те имат същия проблем просто РЕШАВАТ! Можете да получите патент върху идеята си, когато искате да контролирате използването на идеята, и вие сте в седалката на водача!

Дума на предпазливост. Бъдете сигурни, че ако работите за компания, или не “независим” работят за други, които имате към вашия местен адвокат проверите всеки трудов договор, който сте подписали и ви информира за всички приложими закони, които се прилагат държавни. Това е така, защото законите на щата или вашата заетост или друг договор, който сте подписали могат да означават, че вашият работодател или клиент на свободна практика е собственик на идеята (и всеки патент правата върху тях,) можете разработена на или във връзка с работата си, а не да. Пази се и да проверим!

Също, не забравяйте, че може да има сериозни последици в получаване на вътрешното (САЩ) и чужди патенти, ако решите да се изгради и използва вашата идея (или метод) по време на работа. Преди да направи това, говори с опитен патентен представител!

Искате ли да видите дали вашата идея е патентоспособно? Кликнете върху линка по-долу:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Искате ли да заключите-в очакване на патент за изобретение или нова идея продукт? Кликнете върху линка по-долу:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

С най-добри пожелания,

Брайън R. Rayve

Add to Technorati Favorites

изобретения разработени по време на работа нови идеи идеи революция в света печеля пари Търсене на патенти полезност полезна за нещо, но която осъществява. служба за издаване на патенти Non-осезаемо подобрение патентован комунални проблеми заявка за патент на работа направи работата по-лесно направят работата по-безопасно решаване на проблема да се нарани прави работата получи патент работа за компанията местните адвокатски трудов договор приложимите закони държавни държавния закон трудов договор работодател патентни права разработени на работа разработен във връзка с вашите работни вътрешните патенти чужди патенти патентен адвокат патентован нов продукт идея

Вашият коментар