Està desanimat per la seva diners que fa de la seva invenció?

Deixa la cara ell… iniciar un nou negoci és difícil! He estat corrent des InventionPatenting.com 1999 per ajudar a protegir els inventors independents i guanyar diners amb les seves idees de nous productes… tot a un cost raonable. Sona com una simple i viable el concepte de negoci adequat… especialment quan tantes empreses de comercialització d'invencions han aprofitat indegudament de nous inventors d'any?

Bé, un nou negoci no “enlairar” per si sol, simplement mitjançant la creació d'un lloc web (que vaig aprendre després de la seva posada en marxa a finals d' 1999). Es necessita una gran quantitat de coneixements i el treball dur! Encara ara, després d'haver après la manera de promoure el meu lloc web, encara és sovint descoratjador.

El meu punt és que la perseverança és la clau. Si vostè té una nova idea de producte que no ha demostrat ser un èxit de màrqueting, tornar a avaluar el seu producte. És realment tan bo com vostè pensa que és? Molts inventors “enamorar” amb la seva nova idea de producte aliè a la realitat de la situació. Pregunti als clients potencials a utilitzar i avaluar el seu producte. ¿La seva reacció coincideix amb els seus pensaments sobre el seu producte? Sinó, buscar específicament per què. Pregunteu-los si comprarien el producte si el van veure en les prestatgeries de les botigues. Quin preu hauria d'estar disposat a pagar per ell a causa dels seus avantatges (i probablement alguns desavantatges – la majoria de les coses de la vida són un trade-off) sobre productes de la competència.

Espero que això et dóna una idea… i la inspiració renovada. Més per venir!

Add to Technorati Favorites

fer diners iniciar un nou negoci inventionpatenting.com inventors independents nous productes idees de negoci conceptes empreses de màrqueting d'invenció promoure els llocs web de les noves idees de productes avaluar productes productes productes avantatges competitius inspiració renovada

Un comentari a "Està desanimat per la seva diners que fa de la seva invenció?
  1. Pingback: Clarence

Deixa un comentari