No conta el clics abans que neixin!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Té un lloc web de la promoció de la seva nova idea de producte? Pot ser una bona manera de promocionar productes. No obstant això, hi ha molts esculls a fer-ho ingènuament.

Per exemple, He estat gastant milers de dòlars en els motors de cerca de pagament per clic en els darrers anys per promoure el meu lloc web. He rebut molts ratolí del món, però els costos ara han superat els beneficis obtinguts a partir dels clics.

Fa poc vaig llegir que les relacions compten, no CLICS! Em vaig dir a mi mateix duh! Per què no adequadament el seguiment de totes les persones que han fet clic a través i signat-per descarregar el meu lliure Kit d'Inventor Independent? Sembla tan simple ara.

Bé, és per això que ara estic blocaire regularment i enviar per correu electrònic els clic-through per establir relacions amb ells! La majoria probablement mai comprar qualsevol producte o servei de mi, però els que sí valdrà la pena (financerament parlant).

Independentment, No em fico en negocis amb l'únic per guanyar diners (encara que ajuda a pagar els comptes), sinó per ajudar la gent. Espero que les persones que mai es converteixen en clients són ajudats per la informació gratuïta que reben del meu lloc web.

Bé, Espero que el seguiment dels clients potencials, incloent clics pagats, que s'obté… valen persuing per construir aquestes relacions i alguns acaben com amistats.

Recordi que ha d'oferir algun tipus d'incentiu (que ajuda a les persones) per capturar la informació de contacte… típicament almenys el nom i adreça de correu electrònic… perquè pugui seguir. També tingui en compte que les persones estan inundats de missatges de correu electrònic a aquests dies. La majoria de la gent tira a terme 9 fora de 10 correus electrònics que reben… així que assegureu-vos que els seus missatges de correu electrònic ofereixen un valor als destinataris (I.E. subministrar algun coneixement o producte val la pena gastar el seu temps cada vegada més escàs per obrir i mirar).

En propers articles vaig a escriure més consells sobre alternatives al correu electrònic de seguiment. Manténgase en sintonia!

Parli amb vostè ben aviat… recordi seguiment i construir aquestes relacions!

Aquesta entrada va ser publicada a Uncategorized. Desa el permalink.

Deixa un comentari