Amb l'esperança de la seva sol · licitud de patent es publica poc… Pensi de nou!

Vaig rebre una pregunta d'avui d'un inventor independent com vostè que té l'esperança de tenir la publicació del seu La sol · licitud de patent d'aquí a poques setmanes. També indica que la invenció pot ser objecte de protecció com “secret comercial” (tal com va ser interpretat per mi).

Bé, Jo probablement no publicar aquesta pregunta i la resposta, excepte pel fet que he rebut la mateixa pregunta abans.

Crec que els inventors estan ansiosos per veure els avanços en el procés de concessió de patents sovint llargs. Publicació de la sol · licitud de patent és una cosa “tangible” perquè es pengin.

En cas que vostè no sap el que estic parlant, sol · licituds de patents presentades en pràcticament qualsevol país del món es publiquen 18 (divuit) mesos després de la “data de prioritat” (una sol · licitud de patent pot reivindicar la prioritat d'una sol · licitud de patent en tràmit presentada anteriorment a la data de presentació) de la sol · licitud de patent per al món sencer per veure.

Aquesta publicació és automàtica, llevat que “optar per no” de la presentació de sol · licituds de patents estrangeres sobre la base de la sol · licitud de patent en el moment de presentació de la sol · licitud de patent.

Optar a terme en futures sol · licituds d'estrangers generalment no es fa com inventors en general volen “mantenir les seves opcions obertes” per a la presentació de sol · licituds de patents estrangeres. Per exemple, tot i que un inventor sap que ell / ella no té la més gran suma de diners per sol · licitar i obtenir patents en tots els països desitjats, ell / ella és el coneixement suficient per saber que la preservació del dret a presentar patents estrangeres (al no excloure de sol · licituds estrangeres, i no abans de temps es dóna publicitat a la invenció) podria ser econòmicament valuosa, dir, per exemple, una companyia internacional posteriorment ve que pagarà “molts diners” per a la seva invenció, si encara poden patentar als països forein on es troben els seus mercats.

Aquestes sol · licituds de patents estrangeres (o Aplicació del Tractat de Cooperació de Patents – discutir amb el seu advocat de patents) solen presentar dins el termini d'un any després de la presentació de la primera sol · licitud de patent de reivindicar la prioritat de la mateixa en virtut del Tractat de París (països que no són tractats s'han de presentar abans de la revelació pública de tenir un problema de patents aplicable – discutir amb l'advocat de patents major).

Inventors solen presentar sol · licituds de patents estrangeres en els països en què: 1) volen excloure els competidors (I.E. els principals mercats per les seves invencions – fins i tot, quan ho volen llicenciar la seva invenció; i 2) vulgui impedir la fabricació de la seva invenció per altres (v.g.. Xina).

Exclusió voluntària o no presentar davant d'un “divulgació pública” de la seva invenció (com la publicitat de productes o la publicació de la sol · licitud de patent) arruïnarà la seva capacitat per obtenir una patent vàlida en els diversos països estrangers.

Més, competidors actuals i futurs poden veure la seva sol · licitud de patent que per llei ha d'incloure com funciona el seu invent i la millor manera de fer-ho (la “millor manera” o la forma de practicar la invenció).

L'abast de la cobertura de la patent desitjada també es revela des de les reclamacions (fraseologia legal de la seva invenció) es publica. Per tant, seus competidors pot obtenir valuosa informació sobre la competència de la seva invenció.

Com inventor, en el moment de publicació de la sol · licitud, espero que vostè es troba en una bona posició de negoci competitiu que té:

1) Arxivat qualsevol sol · licitud de patent estrangera (o una sol · licitud PCT) que desitgi;

2) La recerca de patents amb un favorable opinió escrita patentabilitat (fet abans de presentar la seva sol · licitud inicial de patent) perquè tingui una idea raonable de l'abast de la protecció i que una patent de valor econòmic emetrà; i 3) Encara tens productes en base a prova el seu mercat invenció i qualsevol disposat a vendre o que ja són al mercat (discutir les ramificacions del mateix amb el seu advocat de patents).

Un error comú dels inventors és que cal tenir una patent concedida abans de la comercialització de productes basats en la seva invenció. En realitat, cal discutir aquest assumpte amb el seu advocat de patents per avançat, que inclou els subtemes de:

1) divulgar públicament la seva invenció; i
2) infringir (violar) patent d'algú.

Tingueu en compte que fins i tot quan s'obté una patent concedida en virtut de la seva invenció, encara es pot infringir la patent d'una altra persona i la necessitat de dscuss aquest assumpte amb el seu advocat de patents.

Finalment, hi ha una cosa anomenada 1:00 “secret comercial” que és una altra manera de protegir les idees que no són fàcilment “enginyeria inversa”. Això inclou com fer que les begudes gasoses, processos per fer productes, i similars, però és més enllà de l'abast d'aquest post. És una cosa que s'ha de discutir per avançat amb el seu advocat de patents abans de presentar la seva sol · licitud inicial de patent.

És difícil mantenir un secret comercial com un secret, si vostè presenta una sol · licitud de patent revelar que es publica posteriorment per tot el món per veure! No obstant això, és possible patentar un producte fabricat mitjançant un procés que es manté com a secret comercial. L'avantatge és que a diferència de les patents en què s'obté un “monopoli” de la seva invenció per un període determinat de temps, secrets comercials duren el temps que es mantenen en secret.

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve
Propietari, InventionPatenting.com

P.S. Pot bloquejar a à ¢ â, ¬ Å patent "pendingà ¢ â, ¬  a un preu raonable en:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

inventors independents protegible secrets comercials inventors procés de patent publicació data de prioritat sol · licitud de patent en tramitació juntament amb la reivindicació de prioritat sol · licituds de patents estrangeres presentacions estrangeres patents països arxius patents estrangeres publiquin valor econòmic empresa internacional patents als països forein mercats tractat de coperació de patents pct advocat de patents paris tractats països no tractats inicials de sol · licitud de patents divulgació pública exigible patent excloure els competidors principals mercats llicència invenció prevenir la fabricació xinesa publicació de publicitat dels productes de la sol · licitud de patent patent vàlida països estrangers competidors com invenció funciona millor manera d'abast de la cobertura de la patent reclamacions informació sobre la competència posició de negoci presentar sol · licituds de patents estrangeres sol · licitud PCT patentabilitat opinió abast de la protecció valor econòmic productes basats en el mercat invenció provats patent concedida la comercialització de productes divulgar públicament la seva invenció infringir la patent infringeix la patent secret comercial enginyeria inversa expedient de patent sol · licitud de patent d'un producte procés monopoli brian r rayve brian rayve

2 thoughts on "Amb l'esperança de la seva sol · licitud de patent es publica poc… Pensi de nou!

Deixa un comentari