Alguns dels millors invents són les desenvolupades en el treball!

La gent ve amb idees noves tots els dies que creus que revolucionarà el món i fer que un munt de diners. La majoria d'aquestes idees són concebudes per veure la gent fer les coses en la seva vida diària. Encara que no vull desanimar a ningú de seguir els seus somnis perseguir aquestes idees, alguns dels millors invents que he vist s'han desenvolupat per ajudar a la gent fer la seva feina tots els dies.

Per exemple, Fa alguns anys vaig tenir un client que ha desenvolupat un nou tipus de clau per fer un treball específic en la reparació d'automòbils. Mentre que la seva clau tenia utilitat (va ser útil per fer alguna cosa) i era nou, el U.S. Oficina de Patents (USPTO) no podia ser convençut que la clau era una millora no evidents en els claus de la tècnica anterior. Jo li havia dit que era el resultat probable després de fer un recerca de patents, però ell sentia que valia la pena intentar- (i les claus podrien estar marcats “Patent Pendent” mentre que la sol · licitud de patent d'utilitat que vaig presentar per a ell en realitat estava pendent davant la USPTO).

Per què són aquestes idees sovint millors que els concebuts per observació?

Bé, primer, està íntimament familiaritzat amb els problemes que troba en el treball… ja sigui un treballador de la fàbrica tractant d'aixecar i col · locar la xapa d'estampació en una premsa, una mare o un pare tractant de desfer-se dels “repugnant” bolquers bruts, mentre que, almenys, mantenir una mica de la seva dignitat, o fins i tot a un nen al seu “treball” tractant de caminar en skate per una barana de l'escala.

En segon lloc, que han posat un munt de pensament en tractar de fer la seva feina més fàcil o més segur. S'enfronten al repte cada dia i ha “tractar amb ell”! Vostè té una participació important en la solució del problema. Deixa la cara ell, tots intentem mirar cap a fora per al número u. Si som capaços d'estalviar energia… ¿Per què no fer-ho. Més, és obvi que no volem fer mal fent la nostra feina.

Finalment, probablement hi ha milers… probablement milions de persones a tot el món, que fan la mateixa feina que fas. Aquest és un mercat llest per “engolir” la seva nova idea en un batec del cor! Tots ells tenen el mateix problema que acabem de resoldre! Vostè obté una patent sobre la seva idea en què vol controlar l'ús de la idea i vostè està en el seient del conductor!

Una paraula de precaució. Assegureu-vos que si vostè treballa per a una empresa o fer “independent” treballar per a altres que vostè té al seu advocat local de comprovar qualsevol contracte que va signar i escrit sobre les lleis estatals vigents que s'apliquen. Això es deu a la llei de l'estat o de la seva ocupació o un altre contracte que va signar poden determinar que el seu ocupador o client independent posseeix la idea (i els drets de patent a la mateixa) que va desenvolupar en o relacionats amb el seu treball en lloc que. Ser segur i comprovar que funciona!

També, recordi que pot haver conseqüències adverses en l'obtenció d'una domèstica (EUA) i patents estrangeres si decideixen construir i utilitzar la seva idea (o mètode) en el treball. Abans de fer-ho, parlar amb un advocat de patents amb experiència!

Vol saber si la seva idea és patentable? Feu clic a l'enllaç de sota:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Vols lock-in patent pendent per a la seva invenció o nova idea de producte? Feu clic a l'enllaç de sota:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

invencions desenvolupat en el treball noves idees Idees revolucionar el món fer diners recerca de patents utilitat útil per fer alguna cosa U.S. l'oficina de patents Millora no evidents pendent de patent problemes d'aplicació de patents d'utilitat en el treball fan feina més fàcil fer la feina més segur per a resoldre el problema es fereixen fent la feina d'aconseguir un treball de patents de l'empresa lleis estatals locals advocat d'ocupació aplicables del contracte la llei estatal contracte de treball ocupador els drets de patent desenvolupat en el treball desenvolupat en relació amb el seu treball patents nacionals patents estrangeres advocat de patents pendent de patent nova idea de producte

Els Inventors Independents preparar i presentar les seves pròpies sol · licituds de patent d'utilitat?

Vaig rebre una pregunta avui d'un inventor novell. Ella ha llegit un llibre sobre pro es (fer-ho vostè mateix) preparació i presentació d'una sol · licitud de patent d'utilitat i creu que possiblement es pot preparar amb èxit i presentar una sol · licitud de patent d'utilitat en el producte que s'està desenvolupant.

El preocupa però que no pot preparar adequadament la seva sol · licitud de patent d'utilitat, i creu que no pot modificar la seva sol · licitud inicial pel que ha de “fer les coses bé la primera vegada” (en realitat, Això és incorrecte… l'aplicació pot ser modificat però: 1. nova informació que es demana “nova matèria” no pot ser afegit posteriorment i 2. ella afirma que es presenta inicialment podria tancar-la en una mala posició, com per obtenir la protecció de patents més àmplia possible).

Ella no té / vol gastar els seus diners en honoraris d'advocats (típicament $3,500.00 a $7,500.00) tenir a la seva sol.licitud de patent d'utilitat professionalment preparat per a ella. Ella sent que la seva única alternativa que no sigui la presentació de pro s'és trobar un inversor, de vegades anomenat “àngel”, per ajudar-la amb les seves despeses. Ella diu “Simplement sembla tan aclaparador.” que és un típic estat d'ànim en què els inventors independents es troben.

La meva resposta a ella és que un escriptor tècnic amb experiència (o detalls similars escriptor ORIENTAT que escriu molt – Molts inventors ometen parts de la seva invenció que són crítiques que no es pot afegir més tard i conserven la data original de presentació… l'anomenat “nova matèria”) pot preparar-se adequadament i presentar la seva pròpia sol · licitud de patent provisional, que és una divulgació completa de la invenció, que inclou els components i com funcionen junts (o per un mètode… els passos i com treballen junts). No he utilitzat cap dels programes de preparació de la patent al mercat per preparar una sol · licitud de patent provisional.

En la meva opinió, Ningú que no està degudament entrenat en DRET DE PATENTS (cridant destinat) pot preparar-se adequadament i presentar la seva pròpia sol · licitud de patent d'utilitat molt menys i perseguir l'emissió a través dels EUA. Oficina de Patents (USPTO). Les sol · licituds de patents d'utilitat tenen requisits estrictes per a la preparació (especialment el cor de l'aplicació… les reivindicacions) i seran examinats per un tribunal si la seva invenció es converteix en un èxit comercial i algú vol invalidar.

Es necessita no només els coneixements jurídics adquirits pel qual passa la barra de la patent examen donat per la USPTO, sinó d' 2-3 anys d'entrenament sota supervisió diària d'un advocat de patents experimentat. Per tant, un advocat de patents novell o agent de patents (no a un advocat) qui va morir al Bar de patents, però no ha estat entrenat per un advocat experimentat de Patents no és ni tan sols qualificat per preparar la seva sol · licitud de patent per ell / ella! Ho faries “passar pel quiròfan” l'ús d'un “cirurgià” que només llegir un llibre sobre fer una cirurgia cerebral i tu ets el seu / el seu primer pacient? Jo crec que no!

També es contempla l'ús d'un paquet de programari per a presentar una sol · licitud de patent provisional. No he utilitzat aquest tipus de programari, però pot ser una valuosa ajuda en la preparació d'una sol · licitud de patent provisional (vegeu més endavant en tenir els resultats revisats per un advocat de patents). Pel que fa als programes de programari per a preparar una sol · licitud de patent d'utilitat, “intel · ligència artificial” Actualment no es pot simular fins i tot adequadament els processos de presa de decisions d'un escarabat o una mosca de la fruita… per no parlar de la decisió dels processos d'un advocat capacitat Patent fer.

No obstant això, Jo recomano fer un reportatge i esbossos de la seva invenció per clarificar i cristal · litzar la seva invenció en la seva ment. Vostè pot utilitzar un llibre o programari per ajudar en aquest procés. TANMATEIX, presentar el seu treball a un advocat de patents per editar i finalitzar! Us animo a llegir tot el que pugui sobre les patents i el procés d'invenció, però vagi amb compte sobre les seves limitacions.

La raó per la qual no se sent parlar de les patents inadequadament preparats escrits per inventors independents estan invalidades pels tribunals és que pràcticament no arriben als tribunals per aconseguir l'èxit comercial. Així, inventors són independents “amanyagat” en una falsa sensació de seguretat que des “Joe l'Inventor” “amb èxit” preparat, arxivat, i va aconseguir la seva pròpia patent, Jo puc fer el mateix. No s'adonen que la patent concedida és virtualment sense valor (I.E. reclamacions ofereixen una cobertura molt limitada en què la competència’ productes no caiguin o “infringir la patent” i / o de pla no vàlid a causa dels errors comesos per l'inventor)!

Fes un cop d'ull al meu article sobre pro es inventors que ja han presentat una sol · licitud de patent (post a part baix).

Has fet una recerca de patents per saber si la seva invenció és patentable encara (És útil fer alguna cosa, és nou, i no és una cosa òbvia a fer)?

Vostè pot utilitzar el lloc web de la USPTO si t'agraden, tot i que la recerca de patents és tant un art com una ciència i es fa una gran quantitat de recerques de dominar. Veure:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jo puc fer una recerca de patents professional a baix cost ja:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

També, Tinc dues ofertes especials per a la presentació de sol · licituds de patent per a un temps limitat:

Prepareu una sol · licitud de patent provisional:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Prepareu una sol · licitud de patent d'utilitat:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Espero que això l'ajuda a. Deixeu-me saber si vostè té més preguntes.

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

inventors independents utilitat de les sol · licituds de patent novell inventors pro es de presentació reclamacions protecció de les patents sol · licitud de patent d'utilitat de presentació pro es inversors inventors independents sol · licituds de patents provisionals inventors invencions nova divulgació qüestió de les parts components de la invenció mètodes programari de preparació de patent processar l'emissió nosaltres. l'oficina de patents èxit comercial revocar la patent revàlida de patents advocat de patents preparar les sol · licituds de patents d'utilitat escriptura d'invencions esbossos dels seus invents patents procediment de la invenció invalidat pels tribunals èxit comercial patents emeses productes de la competència infringeixen les patents de pro es inventors recerca de patents Ens oficina de patents l'oficina de patents la presentació de sol · licituds de patents

Està desanimat per la seva diners que fa de la seva invenció?

Deixa la cara ell… iniciar un nou negoci és difícil! He estat corrent des InventionPatenting.com 1999 per ajudar a protegir els inventors independents i guanyar diners amb les seves idees de nous productes… tot a un cost raonable. Sona com una simple i viable el concepte de negoci adequat… especialment quan tantes empreses de comercialització d'invencions han aprofitat indegudament de nous inventors d'any?

Bé, un nou negoci no “enlairar” per si sol, simplement mitjançant la creació d'un lloc web (que vaig aprendre després de la seva posada en marxa a finals d' 1999). Es necessita una gran quantitat de coneixements i el treball dur! Encara ara, després d'haver après la manera de promoure el meu lloc web, encara és sovint descoratjador.

El meu punt és que la perseverança és la clau. Si vostè té una nova idea de producte que no ha demostrat ser un èxit de màrqueting, tornar a avaluar el seu producte. És realment tan bo com vostè pensa que és? Molts inventors “enamorar” amb la seva nova idea de producte aliè a la realitat de la situació. Pregunti als clients potencials a utilitzar i avaluar el seu producte. ¿La seva reacció coincideix amb els seus pensaments sobre el seu producte? Sinó, buscar específicament per què. Pregunteu-los si comprarien el producte si el van veure en les prestatgeries de les botigues. Quin preu hauria d'estar disposat a pagar per ell a causa dels seus avantatges (i probablement alguns desavantatges – la majoria de les coses de la vida són un trade-off) sobre productes de la competència.

Espero que això et dóna una idea… i la inspiració renovada. Més per venir!

Add to Technorati Favorites

fer diners iniciar un nou negoci inventionpatenting.com inventors independents nous productes idees de negoci conceptes empreses de màrqueting d'invenció promoure els llocs web de les noves idees de productes avaluar productes productes productes avantatges competitius inspiració renovada

Vostè presentar una sol · licitud de patent d'utilitat de vostè mateix (Pro Es Inventor) – ¿I ara què?

Així que va preparar la seva pròpia sol · licitud de patent d'utilitat per estalviar diners. En prendre el temps i esforç per fer-ho és encomiable, que realment necessita per tenir el seu sol · licitud de patent d'utilitat revisat per un advocat de patents amb experiència (en particular, les reivindicacions) quan es rep una primera acció de l'Oficina dels EUA. Oficina de Patents per assegurar que la seva sol · licitud es refereix correctament la seva invenció. També tindrà a la seva / la seva ajuda professional per respondre a l'Oficina de Patents.

Es triga aproximadament 2-3 anys per un advocat de patents per ser entrenats (sota la supervisió diària d'un advocat de patents amb experiència) per preparar adequadament una sol · licitud de patent d'utilitat i enjudiciar a través de l'Oficina de Patents a la patent. Un inventor com vostè no pot esperar per fer-ho bé primera vegada! Els diners serà ben gastat.

Tingueu en compte tres principis…

1. l'amplitud de la cobertura d'una patent concedida és el que compta… no el fet de tenir una patent. Això és així a maximitzar el nombre de dispositius que viola la seva patent (obtenir la seva cobertura de patents que li correspon de la seva invenció).

2. L'aplicabilitat d'una patent concedida també compte perquè pugui fer valer aquests drets.

3. Mantingui la seva invenció CONFIDENCIAL (es pot utilitzar un Acord de Confidencialitat utilitzat si està bé, que és una matèria independent) fins que consulti amb un advocat de patents sobre els quals els països de tot el món en el qual es volen obtenir protecció per patent. És car per obtenir patents i podria dir-se a si mateix “Jo només vull / puc pagar la protecció de patents al meu país d'origen”… tingueu en compte que alguna empresa internacional pot venir a vostè més endavant que vulguin patentar en molts països!

Preservar els seus drets per obtenir patents a l'estranger… consultar un advocat de patents! Tingueu en compte que el manteniment de la seva invenció confidencial inclou NO POSAR LA INVENCIÓ DE LA INTERNET.

També, tingui en compte que es pot comercialitzar el seu invent abans que els seus problemes de patents… només assegureu-vos de les conseqüències de les seves activitats de màrqueting abans de temps mitjançant la consulta d'un advocat de patents com vaig suggerir anteriorment!

Ultimate Recursos inventor independent ha arribat!

Benvolgut Inventors Independents,

Vols una llista completa dels recursos recopilats per ajudar els inventors independents, com a tu mateix èxit en la protecció i fer diners de la seva invenció o nova idea de producte?

Fes una ullada a la pàgina de Recursos Inventor Ultimate Acabo d'afegir al:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Per què no marcar la pàgina web per a futures ja que estarem actualitzant amb freqüència amb nova informació?

També pot descarregar el meu nou últim Inventor Recursos Gadget a:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources_gadget.html

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve

Inventors Frantic Buscats!

Ets un inventor novell típica… frenètic per començar a guanyar diners des de la nova idea de producte, però no tenir ni idea de què fer?

No es preocupi, la majoria de la gent sent el mateix que quan comencen. El primer que ha de fer és presentar una sol · licitud de patent per fixar els seus drets legals a la invenció. Vostè pot presentar una sol · licitud de patent provisional per fixar “pendent de patent” per un any. No es pot emetre com una patent, però una sol · licitud de patent d'utilitat es pot basa en que si es presenta durant el període de patent pendent anys i un pot conservar la seva data de presentació.

Una sol · licitud de patent d'utilitat pot dictar una patent després de passar per un procés d'examen en els EUA. Oficina de Patents. Per ser patentable, seva “idea” necessitat nova i no evident. En general, abans de presentar una sol · licitud de patent d'utilitat, una recerca de patents es porta a terme per veure si l'inventor ha d'invertir els diners per presentar una. Una sol · licitud de patent provisional és molt menys costós i per tant una recerca de patents és opcional, encara que li avisin si una altra inversió es farà per portar un producte al mercat.

Un cop hagi tancat la presentació de la patent pendent un o altre tipus de sol · licitud de patent, pot fer front a problemes de comerciabilitat i llicències, del qual parlaré més endavant.

Vostè pot inscriure per a una aplicació provisional o patent d'utilitat en:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Trobareu més informació sobre les sol · licituds provisionals de patent a:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Salutacions cordials

Brian Rayve

Què és la Convenció Internacional, també anomenat el Tractat de París?

Molts països són membres de la Convenció Internacional, també anomenat el Tractat de París.

Aquests països permeten inventor(s) la reivindicació “prioritat estrangera” la base de la data de presentació de la primera sol · licitud de patent presentada en un país membre, proporcionat una sol · licitud de patent presentada al País Membre dins d'un any d'aquesta primera sol · licitud de patent presentada (dins 6 mesos per a les sol · licituds de patents de disseny).

Els Estats Units és membre del Tractat de París, així com la concessió de l'prioritat basat en una sol · licitud de patent estrangera.

No conta el clics abans que neixin!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Té un lloc web de la promoció de la seva nova idea de producte? Pot ser una bona manera de promocionar productes. No obstant això, hi ha molts esculls a fer-ho ingènuament.

Per exemple, He estat gastant milers de dòlars en els motors de cerca de pagament per clic en els darrers anys per promoure el meu lloc web. He rebut molts ratolí del món, però els costos ara han superat els beneficis obtinguts a partir dels clics.

Fa poc vaig llegir que les relacions compten, no CLICS! Em vaig dir a mi mateix duh! Per què no adequadament el seguiment de totes les persones que han fet clic a través i signat-per descarregar el meu lliure Kit d'Inventor Independent? Sembla tan simple ara.

Bé, és per això que ara estic blocaire regularment i enviar per correu electrònic els clic-through per establir relacions amb ells! La majoria probablement mai comprar qualsevol producte o servei de mi, però els que sí valdrà la pena (financerament parlant).

Independentment, No em fico en negocis amb l'únic per guanyar diners (encara que ajuda a pagar els comptes), sinó per ajudar la gent. Espero que les persones que mai es converteixen en clients són ajudats per la informació gratuïta que reben del meu lloc web.

Bé, Espero que el seguiment dels clients potencials, incloent clics pagats, que s'obté… valen persuing per construir aquestes relacions i alguns acaben com amistats.

Recordi que ha d'oferir algun tipus d'incentiu (que ajuda a les persones) per capturar la informació de contacte… típicament almenys el nom i adreça de correu electrònic… perquè pugui seguir. També tingui en compte que les persones estan inundats de missatges de correu electrònic a aquests dies. La majoria de la gent tira a terme 9 fora de 10 correus electrònics que reben… així que assegureu-vos que els seus missatges de correu electrònic ofereixen un valor als destinataris (I.E. subministrar algun coneixement o producte val la pena gastar el seu temps cada vegada més escàs per obrir i mirar).

En propers articles vaig a escriure més consells sobre alternatives al correu electrònic de seguiment. Manténgase en sintonia!

Parli amb vostè ben aviat… recordi seguiment i construir aquestes relacions!

Una solució d'avantguarda per a la sega la gespa!

Patents For Inventors on Their Inventions - Lawn Mower

No sé qui és… però de direcció amb la finalitat de tallar la gespa sencer pot ser un problema! Igualment, Espero que s'inclou una migdiada de tancament perquè el tallagespa no talla sense voler la gespa del veí… i la gespa del veí del veí… i així en-.

En realitat, el meu pare va tractar d'usar una de les primeres segadores empenta autopropulsats per tallar automàticament la gespa al pati de casa a principis de 1970. Va posar un anunci al mig del pati del darrere i es connecta a la talladora de gespa amb una corda prou llarga per arribar a les vores de la gespa.

El diàmetre de l'entrada s'ha dit que un viatge al voltant del pal provocar un tros de corda gairebé igual a l'amplada de tall de la talladora de gespa per embolicar al voltant del pal. Aquest es va moure contínuament el tallagespa cap a dins, cap al pal per proporcionar talls lleugerament superposades.

Només hi ha un problema que el meu pare no comptava amb… la gespa era de forma rectangular!