Els Inventors Independents preparar i presentar les seves pròpies sol · licituds de patent d'utilitat?

Vaig rebre una pregunta avui d'un inventor novell. Ella ha llegit un llibre sobre pro es (fer-ho vostè mateix) preparació i presentació d'una sol · licitud de patent d'utilitat i creu que possiblement es pot preparar amb èxit i presentar una sol · licitud de patent d'utilitat en el producte que s'està desenvolupant.

El preocupa però que no pot preparar adequadament la seva sol · licitud de patent d'utilitat, i creu que no pot modificar la seva sol · licitud inicial pel que ha de “fer les coses bé la primera vegada” (en realitat, Això és incorrecte… l'aplicació pot ser modificat però: 1. nova informació que es demana “nova matèria” no pot ser afegit posteriorment i 2. ella afirma que es presenta inicialment podria tancar-la en una mala posició, com per obtenir la protecció de patents més àmplia possible).

Ella no té / vol gastar els seus diners en honoraris d'advocats (típicament $3,500.00 a $7,500.00) tenir a la seva sol.licitud de patent d'utilitat professionalment preparat per a ella. Ella sent que la seva única alternativa que no sigui la presentació de pro s'és trobar un inversor, de vegades anomenat “àngel”, per ajudar-la amb les seves despeses. Ella diu “Simplement sembla tan aclaparador.” que és un típic estat d'ànim en què els inventors independents es troben.

La meva resposta a ella és que un escriptor tècnic amb experiència (o detalls similars escriptor ORIENTAT que escriu molt – Molts inventors ometen parts de la seva invenció que són crítiques que no es pot afegir més tard i conserven la data original de presentació… l'anomenat “nova matèria”) pot preparar-se adequadament i presentar la seva pròpia sol · licitud de patent provisional, que és una divulgació completa de la invenció, que inclou els components i com funcionen junts (o per un mètode… els passos i com treballen junts). No he utilitzat cap dels programes de preparació de la patent al mercat per preparar una sol · licitud de patent provisional.

En la meva opinió, Ningú que no està degudament entrenat en DRET DE PATENTS (cridant destinat) pot preparar-se adequadament i presentar la seva pròpia sol · licitud de patent d'utilitat molt menys i perseguir l'emissió a través dels EUA. Oficina de Patents (USPTO). Les sol · licituds de patents d'utilitat tenen requisits estrictes per a la preparació (especialment el cor de l'aplicació… les reivindicacions) i seran examinats per un tribunal si la seva invenció es converteix en un èxit comercial i algú vol invalidar.

Es necessita no només els coneixements jurídics adquirits pel qual passa la barra de la patent examen donat per la USPTO, sinó d' 2-3 anys d'entrenament sota supervisió diària d'un advocat de patents experimentat. Per tant, un advocat de patents novell o agent de patents (no a un advocat) qui va morir al Bar de patents, però no ha estat entrenat per un advocat experimentat de Patents no és ni tan sols qualificat per preparar la seva sol · licitud de patent per ell / ella! Ho faries “passar pel quiròfan” l'ús d'un “cirurgià” que només llegir un llibre sobre fer una cirurgia cerebral i tu ets el seu / el seu primer pacient? Jo crec que no!

També es contempla l'ús d'un paquet de programari per a presentar una sol · licitud de patent provisional. No he utilitzat aquest tipus de programari, però pot ser una valuosa ajuda en la preparació d'una sol · licitud de patent provisional (vegeu més endavant en tenir els resultats revisats per un advocat de patents). Pel que fa als programes de programari per a preparar una sol · licitud de patent d'utilitat, “intel · ligència artificial” Actualment no es pot simular fins i tot adequadament els processos de presa de decisions d'un escarabat o una mosca de la fruita… per no parlar de la decisió dels processos d'un advocat capacitat Patent fer.

No obstant això, Jo recomano fer un reportatge i esbossos de la seva invenció per clarificar i cristal · litzar la seva invenció en la seva ment. Vostè pot utilitzar un llibre o programari per ajudar en aquest procés. TANMATEIX, presentar el seu treball a un advocat de patents per editar i finalitzar! Us animo a llegir tot el que pugui sobre les patents i el procés d'invenció, però vagi amb compte sobre les seves limitacions.

La raó per la qual no se sent parlar de les patents inadequadament preparats escrits per inventors independents estan invalidades pels tribunals és que pràcticament no arriben als tribunals per aconseguir l'èxit comercial. Així, inventors són independents “amanyagat” en una falsa sensació de seguretat que des “Joe l'Inventor” “amb èxit” preparat, arxivat, i va aconseguir la seva pròpia patent, Jo puc fer el mateix. No s'adonen que la patent concedida és virtualment sense valor (I.E. reclamacions ofereixen una cobertura molt limitada en què la competència’ productes no caiguin o “infringir la patent” i / o de pla no vàlid a causa dels errors comesos per l'inventor)!

Fes un cop d'ull al meu article sobre pro es inventors que ja han presentat una sol · licitud de patent (post a part baix).

Has fet una recerca de patents per saber si la seva invenció és patentable encara (És útil fer alguna cosa, és nou, i no és una cosa òbvia a fer)?

Vostè pot utilitzar el lloc web de la USPTO si t'agraden, tot i que la recerca de patents és tant un art com una ciència i es fa una gran quantitat de recerques de dominar. Veure:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jo puc fer una recerca de patents professional a baix cost ja:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

També, Tinc dues ofertes especials per a la presentació de sol · licituds de patent per a un temps limitat:

Prepareu una sol · licitud de patent provisional:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Prepareu una sol · licitud de patent d'utilitat:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Espero que això l'ajuda a. Deixeu-me saber si vostè té més preguntes.

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

inventors independents utilitat de les sol · licituds de patent novell inventors pro es de presentació reclamacions protecció de les patents sol · licitud de patent d'utilitat de presentació pro es inversors inventors independents sol · licituds de patents provisionals inventors invencions nova divulgació qüestió de les parts components de la invenció mètodes programari de preparació de patent processar l'emissió nosaltres. l'oficina de patents èxit comercial revocar la patent revàlida de patents advocat de patents preparar les sol · licituds de patents d'utilitat escriptura d'invencions esbossos dels seus invents patents procediment de la invenció invalidat pels tribunals èxit comercial patents emeses productes de la competència infringeixen les patents de pro es inventors recerca de patents Ens oficina de patents l'oficina de patents la presentació de sol · licituds de patents

Deixa un comentari