Alguns dels millors invents són les desenvolupades en el treball!

La gent ve amb idees noves tots els dies que creus que revolucionarà el món i fer que un munt de diners. La majoria d'aquestes idees són concebudes per veure la gent fer les coses en la seva vida diària. Encara que no vull desanimar a ningú de seguir els seus somnis perseguir aquestes idees, alguns dels millors invents que he vist s'han desenvolupat per ajudar a la gent fer la seva feina tots els dies.

Per exemple, Fa alguns anys vaig tenir un client que ha desenvolupat un nou tipus de clau per fer un treball específic en la reparació d'automòbils. Mentre que la seva clau tenia utilitat (va ser útil per fer alguna cosa) i era nou, el U.S. Oficina de Patents (USPTO) no podia ser convençut que la clau era una millora no evidents en els claus de la tècnica anterior. Jo li havia dit que era el resultat probable després de fer un recerca de patents, però ell sentia que valia la pena intentar- (i les claus podrien estar marcats “Patent Pendent” mentre que la sol · licitud de patent d'utilitat que vaig presentar per a ell en realitat estava pendent davant la USPTO).

Per què són aquestes idees sovint millors que els concebuts per observació?

Bé, primer, està íntimament familiaritzat amb els problemes que troba en el treball… ja sigui un treballador de la fàbrica tractant d'aixecar i col · locar la xapa d'estampació en una premsa, una mare o un pare tractant de desfer-se dels “repugnant” bolquers bruts, mentre que, almenys, mantenir una mica de la seva dignitat, o fins i tot a un nen al seu “treball” tractant de caminar en skate per una barana de l'escala.

En segon lloc, que han posat un munt de pensament en tractar de fer la seva feina més fàcil o més segur. S'enfronten al repte cada dia i ha “tractar amb ell”! Vostè té una participació important en la solució del problema. Deixa la cara ell, tots intentem mirar cap a fora per al número u. Si som capaços d'estalviar energia… ¿Per què no fer-ho. Més, és obvi que no volem fer mal fent la nostra feina.

Finalment, probablement hi ha milers… probablement milions de persones a tot el món, que fan la mateixa feina que fas. Aquest és un mercat llest per “engolir” la seva nova idea en un batec del cor! Tots ells tenen el mateix problema que acabem de resoldre! Vostè obté una patent sobre la seva idea en què vol controlar l'ús de la idea i vostè està en el seient del conductor!

Una paraula de precaució. Assegureu-vos que si vostè treballa per a una empresa o fer “independent” treballar per a altres que vostè té al seu advocat local de comprovar qualsevol contracte que va signar i escrit sobre les lleis estatals vigents que s'apliquen. Això es deu a la llei de l'estat o de la seva ocupació o un altre contracte que va signar poden determinar que el seu ocupador o client independent posseeix la idea (i els drets de patent a la mateixa) que va desenvolupar en o relacionats amb el seu treball en lloc que. Ser segur i comprovar que funciona!

També, recordi que pot haver conseqüències adverses en l'obtenció d'una domèstica (EUA) i patents estrangeres si decideixen construir i utilitzar la seva idea (o mètode) en el treball. Abans de fer-ho, parlar amb un advocat de patents amb experiència!

Vol saber si la seva idea és patentable? Feu clic a l'enllaç de sota:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Vols lock-in patent pendent per a la seva invenció o nova idea de producte? Feu clic a l'enllaç de sota:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Salutacions cordials,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

invencions desenvolupat en el treball noves idees Idees revolucionar el món fer diners recerca de patents utilitat útil per fer alguna cosa U.S. l'oficina de patents Millora no evidents pendent de patent problemes d'aplicació de patents d'utilitat en el treball fan feina més fàcil fer la feina més segur per a resoldre el problema es fereixen fent la feina d'aconseguir un treball de patents de l'empresa lleis estatals locals advocat d'ocupació aplicables del contracte la llei estatal contracte de treball ocupador els drets de patent desenvolupat en el treball desenvolupat en relació amb el seu treball patents nacionals patents estrangeres advocat de patents pendent de patent nova idea de producte

Deixa un comentari