Vostè presentar una sol · licitud de patent d'utilitat de vostè mateix (Pro Es Inventor) – ¿I ara què?

Així que va preparar la seva pròpia sol · licitud de patent d'utilitat per estalviar diners. En prendre el temps i esforç per fer-ho és encomiable, que realment necessita per tenir el seu sol · licitud de patent d'utilitat revisat per un advocat de patents amb experiència (en particular, les reivindicacions) quan es rep una primera acció de l'Oficina dels EUA. Oficina de Patents per assegurar que la seva sol · licitud es refereix correctament la seva invenció. També tindrà a la seva / la seva ajuda professional per respondre a l'Oficina de Patents.

Es triga aproximadament 2-3 anys per un advocat de patents per ser entrenats (sota la supervisió diària d'un advocat de patents amb experiència) per preparar adequadament una sol · licitud de patent d'utilitat i enjudiciar a través de l'Oficina de Patents a la patent. Un inventor com vostè no pot esperar per fer-ho bé primera vegada! Els diners serà ben gastat.

Tingueu en compte tres principis…

1. l'amplitud de la cobertura d'una patent concedida és el que compta… no el fet de tenir una patent. Això és així a maximitzar el nombre de dispositius que viola la seva patent (obtenir la seva cobertura de patents que li correspon de la seva invenció).

2. L'aplicabilitat d'una patent concedida també compte perquè pugui fer valer aquests drets.

3. Mantingui la seva invenció CONFIDENCIAL (es pot utilitzar un Acord de Confidencialitat utilitzat si està bé, que és una matèria independent) fins que consulti amb un advocat de patents sobre els quals els països de tot el món en el qual es volen obtenir protecció per patent. És car per obtenir patents i podria dir-se a si mateix “Jo només vull / puc pagar la protecció de patents al meu país d'origen”… tingueu en compte que alguna empresa internacional pot venir a vostè més endavant que vulguin patentar en molts països!

Preservar els seus drets per obtenir patents a l'estranger… consultar un advocat de patents! Tingueu en compte que el manteniment de la seva invenció confidencial inclou NO POSAR LA INVENCIÓ DE LA INTERNET.

També, tingui en compte que es pot comercialitzar el seu invent abans que els seus problemes de patents… només assegureu-vos de les conseqüències de les seves activitats de màrqueting abans de temps mitjançant la consulta d'un advocat de patents com vaig suggerir anteriorment!

Aquesta entrada va ser publicada a Uncategorized. Desa el permalink.

Deixa un comentari