Er du modfalden om din tjene penge på din opfindelse?

Lader det i øjnene… starte en ny virksomhed er hård! Jeg har kørt InventionPatenting.com siden 1999 at hjælpe uafhængige opfindere at beskytte og tjene penge fra deres nye produktideer… alle til en rimelig pris. Lyder som en enkel og brugbar forretningskoncept højre… især når så mange opfindelse marketing selskaber har taget urimelig fordel af nye opfindere i årevis?

Well, en ny virksomhed ikke “start” på sin egen blot at oprette et websted (som jeg lært efter at sætte den op i slutningen af 1999). Det tager en masse viden og hårdt arbejde! Selv nu, har lært hvordan man kan fremme min hjemmeside, er det stadig ofte nedslående.

Min pointe er, at vedholdenhed er nøglen. Hvis du har et nyt produkt idé, der ikke har bevist en markedsføring succes, revurdere dit produkt. Er det virkelig så god, som du tror det er? Mange opfindere “falde i kærlighed” med deres nye produkt idé uvidende om realiteterne. Spørg potentielle kunder til at bruge og evaluere dit produkt. Er deres feedback matcher dine tanker om dit produkt? Hvis ikke, specifikt finde ud af hvorfor. Spørg dem, om de ville købe produktet, hvis de så det på butikshylderne. Hvilken pris ville de være villige til at betale for det på grund af dens fordele (og sandsynligvis nogle ulemper – de fleste ting i livet er et trade-off) i forhold til konkurrerende produkter.

Jeg håber, at dette giver dig nogle indsigt… og fornyet inspiration. Mere at komme!

Add to Technorati Favorites

tjene penge starte ny virksomhed inventionpatenting.com uafhængige opfindere nye produkt ideer forretningskoncepter opfindelse marketing selskaber fremme hjemmesider nye produktideer evaluere produkter produktfordele konkurrencedygtige produkter fornyet inspiration

One thought on “Er du modfalden om din tjene penge på din opfindelse?
  1. Pingback: Clarence

Efterlad et svar