Må ikke tælle dine klik, før de udklækkes!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Har du en hjemmeside fremme dit nye produkt idé? Det kan være en god måde at fremme produkter. Dog, der er mange faldgruber at gøre det naivt.

For eksempel, Jeg har brugt tusindvis af kroner på pay-per-click søgemaskiner i de sidste par år for at fremme min hjemmeside. Jeg har modtaget mange click-through, men omkostningerne er langt opvejes eventuelle overskud fra de klik.

For nylig læste jeg, at relationer tæller, ikke CLICKS! Jeg tænkte ved mig selv duh! Hvorfor har jeg ikke rigtigt følge op med alle de mennesker, der klikkede igennem og underskrevet op for at hente min gratis Independent opfinderens Kit? Det virker så simpelt nu.

Well, det er derfor, jeg nu blogge regelmæssigt og e-maile dem click-through til at etablere relationer med dem! De fleste vil nok aldrig købe nogen produkter eller tjenester fra mig, men dem, der gør, vil være det værd (økonomisk set).

Uanset, Jeg fik ikke ind i erhvervslivet udelukkende for at tjene penge (selvom det hjælper til at betale regningerne), men at hjælpe folk. Jeg håber, at de mennesker, der aldrig bliver til kunder hjulpet af fri information, de får fra min hjemmeside.

Well, Jeg håber, at du følger op på de leads, herunder betalte klik, at du får… de er værd persuing at opbygge disse relationer og nogle ender som venskaber.

Husk at tilbyde nogle incitament (der hjælper folk) at fange kontaktinformation… typisk mindst fornavn og email… så du kan følge op. Også huske på, at folk er oversvømmet med emails i disse dage. De fleste mennesker smider ud 9 ud af 10 emails de modtager… så sørg for dine e-mails tilbyde VÆRDI til modtagere (dvs. levere en vis viden eller produkt værd at bruge deres mere knappe tid til at åbne og kigge på).

I fremtidige artikler vil jeg skrive flere tips om alternativer til e-mail opfølgning. Stay tuned!

Tale med dig igen snart… Husk at følge op og bygge disse relationer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærke den permalink.

Efterlad et svar