Frantic Inventors Wanted!

Er du en typisk newbie opfinder… hektisk at komme i gang at tjene penge fra dit nye produkt idé, men ikke har en anelse om, hvad de skal gøre?

Må ikke bekymre dig, de fleste mennesker føler det samme som dig, når de starter ud. Den første ting at gøre, er at indgive en patentansøgning for at låse i dine juridiske rettigheder til din opfindelse. Du kan indgive en foreløbig patentansøgning at låse i “patentanmeldt” et år. Det kan ikke udstede et patent, men et hjælpeprogram patentansøgning kan være baseret på det, hvis indgivet i løbet af den etårige patentanmeldt periode kan og bevare sin indleveringsdag.

Et værktøj patentansøgning kan udstede et patent efter at gå gennem eksaminer på den amerikanske. Patent-og Varemærkestyrelsen. At være patenterbar, Deres “idé” most nye og ikke indlysende. Normalt, før indgivelsen et hjælpeprogram patentansøgning, et patent søgning udføres for at se, om opfinderen bør investere penge til at indgive en. En foreløbig patentansøgning er langt billigere og dermed et patent søgning er valgfri, dog tilrådes, hvis andre investeringer vil blive gjort for at bringe et produkt på markedet.

Når du har låst i patentanmeldt indgivelse ene eller den anden type af patentansøgningen, du kan tackle omsættelighed og licenser spørgsmål, som jeg vil drøfte på et senere tidspunkt.

Du kan tilmelde dig til en foreløbig eller hjælpeprogrammet patentansøgning på:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Du kan se flere oplysninger om foreløbige patentansøgninger på:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Med venlig hilsen

Brian Rayve

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærke den permalink.
One thought on “Frantic Inventors Wanted!
  1. Hi I have had 5 opfindelser, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, som jeg ved, hvordan man kan gøre arbejdet, men hvad skal jeg gøre med alle disse oplysninger. Jeg vil gerne sælge de ideer, der er baseret på kontanter, og en procentdel.
    Ingen salg,Ingen cost.Thank for din tid.
    Med venlig hilsen
    Clifford Jewison

Efterlad et svar