Håber din patentansøgning bliver offentliggjort snart… Tænk igen!

Jeg har modtaget et spørgsmål i dag fra en uafhængig opfinder som dig selv, der håber at få offentliggørelsen af ​​hans patentansøgning inden for få uger. Han anfører, at hans opfindelse kan være beskyttes som en “forretningshemmelighed” (som fortolket af mig).

Well, Jeg sandsynligvis ville ikke sende dette spørgsmål og svar bortset fra det faktum, at jeg har modtaget det samme spørgsmål før.

Jeg tror, ​​at opfindere er ivrige efter at se fremskridt i oftentimes langvarige patentering proces. Offentliggørelse af deres patentansøgning er noget “materielle” for dem at hænge fast.

I tilfælde af at du ikke ved, hvad jeg taler om, patentansøgninger, der indgives i stort set alle verdens lande er offentliggjort 18 (atten) måneder efter “prioritetsdato” (en patentansøgning kan påberåbe sig prioritet af en tidligere indgivet co-verserende patentansøgning en indgivelsen af ​​ansøgningen) af patentansøgningen for hele verden at se.

Denne publikation er automatisk, medmindre du “fravælge” for at indgive udenlandske patentansøgninger baseret på patentansøgningen på tidspunktet for indgivelsen af ​​patentansøgningen.

Fravalg på fremtidige udenlandske ansøgninger er normalt ikke gjort, som opfindere normalt ønsker at “holde deres muligheder åbne” for arkivering udenlandske patentansøgninger. For eksempel, selv om en opfinder ved, at han / hun ikke har ret stor sum penge til at indgive og få patenter i alle ønskede lande, han / hun er vidende nok til at vide, at bevare retten til at indgive udenlandske patenter (ved ikke fravalg af udenlandske ansøgninger og ikke for tidligt offentligt afsløre opfindelsen) kan være økonomisk værdifuldt, sige for eksempel en international virksomhed efterfølgende kommer sammen, der vil betale “big bucks” for din opfindelse, hvis de stadig kan patentere den i forein lande, hvor deres markeder er placeret.

Sådanne udenlandske patentansøgninger (eller en Patent Cooperation Treaty Application – drøfte med din patentadvokat) normalt indgivet inden for den periode på et år efter indgivelsen den indledende patentansøgning at påberåbe sig prioritet deraf i henhold til Paris-traktaten (non-traktaten lande skal indgives inden en offentliggørelse at have en eksigibel patent problem – drøfte med yor patentadvokat).

Opfindere normalt indgive udenlandske patentansøgninger i de lande, hvor de: 1) ønsker at udelukke konkurrenter (dvs. de vigtigste markeder for deres opfindelser – herunder, hvor de ønsker at licensere deres opfindelse; og 2) ønsker at forhindre fremstillingen af ​​de ifølge opfindelsen af ​​andre (fx. Kina).

Fravalg eller undlade at indgive før en “offentliggørelse” af deres opfindelse (såsom produkt reklame eller offentliggørelse af deres patentansøgning) vil ødelægge din evne til at få et gyldigt patent i de forskellige fremmede lande.

Derudover, nuværende og fremtidige konkurrenter kan se din patentansøgning, som ifølge loven skal indeholde, hvordan din opfindelse fungerer, og den bedste måde at gøre det (den “bedste udførelsesform” eller måde at praktisere din opfindelse).

Omfanget af den ønskede patent dækning er også afsløret, da kravene (juridisk fraseologi af din opfindelse) offentliggøres. Derfor, dine konkurrenter kan få værdifuld konkurrencemæssige oplysninger om din opfindelse.

Som opfinder, på tidspunktet for offentliggørelsen af ​​din ansøgning, forhåbentlig du er i en god konkurrencedygtig virksomhed position, der har:

1) Gemt eventuelle udenlandske patentansøgninger (eller en PCT-ansøgning) du ønsker;

2) A patent søgning med en gunstig skriftlig patenterbarhed udtalelse (gjort før du indsende dit første patentansøgning) så du har en rimelig idé om omfanget af beskyttelse, og at et patent på økonomisk værdi vil udstede; og 3) De har produkter baseret på din opfindelse testet på markedet, og enten er klar til at sælge eller allerede findes på markedet (diskutere de forgreninger deraf med din patentadvokat).

En almindelig misforståelse af opfindere er, at du er nødt til at have en udstedt patent før markedsføring af produkter baseret på din opfindelse. Faktisk, du nødt til at drøfte dette spørgsmål med din patentadvokat up-front, som omfatter de sub-emner:

1) offentligt afsløre din opfindelse; og
2) krænkende (krænke) andens patent.

Bemærk, at selv når du får et patent udstedt på din opfindelse, du stadig kan krænke en andens patent og har brug for at dscuss dette problem med din patentadvokat.

Endelig, Der er noget der hedder en “forretningshemmelighed” som er en anden måde at beskytte ideer, der ikke let “reverse engineering”. Dette omfatter, hvordan man laver sodavand, processer for at gøre produkter, og lignende, men er uden for rammerne af dette indlæg. Det er noget, du bør drøfte up-front med dit patent advokat forud for indgivelsen dit første patentansøgning.

Det er svært at holde en forretningshemmelighed som en hemmelighed, hvis du indgive en patentansøgning afsløre det, som efterfølgende offentliggøres for alt i verden at se! Dog, du kan tage patent på et produkt, der ved hjælp af en proces, der holdes som en forretningshemmelighed. Fordelen er, at i modsætning til patenter, hvor du får en “monopol” på opfindelse til et endeligt tidsrum, forretningshemmeligheder sidste, så længe de holdes hemmelige.

Med venlig hilsen,

Brian R. Rayve
Owner, InventionPatenting.com

P.S. Du kan låse i à ¢ â, ¬ Å "patent pendingà ¢ â, ¬  til en rimelig pris på:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

uafhængige opfindere beskyttes forretningshemmeligheder opfindere patenteringsprocessen publikation prioritetsdato krav prioritet co-verserende patentansøgning udenlandske patentansøgninger fremmede filspåner patenter lande file udenlandske patenter offentliggør økonomisk værdifulde international virksomhed patent i forein lande markeder Patent Cooperation Treaty pct patentadvokat indledende patentansøgning Paris-traktaten ikke-traktatmæssige lande offentliggørelse håndhæves patent udelukke konkurrenter vigtigste markeder licens opfindelse forhindre produktion china produkt reklame offentliggørelse af patentansøgningen gyldigt patent fremmede lande konkurrenter hvordan opfindelsen virker bedst tilstand anvendelsesområde patentdækning fordringer konkurrencemæssige oplysninger business position file udenlandske patentansøgninger PCT-ansøgning patenterbarhed udtalelse beskyttelsesomfanget økonomisk værdi produkter baseret på opfindelsen testet på markedet udstedt patent afsætning af produkter offentligt afsløre din opfindelse krænke patentet krænker patentet forretningshemmelighed reverse engineering fil patentansøgning patent et produkt proces monopol brian r rayve brian rayve

2 thoughts on “Håber din patentansøgning bliver offentliggjort snart… Tænk igen!
  1. Hvad sker der, er der nogen andre her?
    Hvis det ikke er bare alle bots her, lad mig vide. Jeg glæder mig til netværk
    Oh, og ja jeg er en rigtig person LOL.

    Fred,

Efterlad et svar