Skulle selvstændige opfindere udarbejde og indsende deres egen Utility patentansøgninger?

I received a question today from a newbie inventor. She has read a book about pro se (doing it yourself) preparing and filing a utility patent application and believes that possibly she can successfully prepare and file a utility patent application on the product she is developing.

Hun bekymrer sig dog, at hun måske ikke korrekt forberede hendes hjælpeprogram patentansøgning og mener, at hun ikke kan ændre sin oprindelige ansøgning, så skal hun “få det rigtigt første gang” (faktisk, der er ukorrekt… ansøgningen kan ændres, men: 1. nye oplysninger, der kaldes “ny sag” kan ikke senere tilsættes og 2. hende, hævder, som blev præsenteret muligvis låst hende ind i en dårlig position som for at få den bredest patentbeskyttelse muligt).

Hun har ikke / ønsker at bruge sine penge på advokathonorarer (typisk $3,500.00 til $7,500.00) at få hende hjælpeprogram patentansøgning professionelt forberedt til hende. Hun føler hendes eneste alternativ end arkivering pro se er at finde en investor, også kaldet en “angel”, at hjælpe hende med hendes omkostninger. Hun siger “Det bare virker så overvældende.” som er en typisk state-of-sindet, hvor uafhængige opfindere befinder sig.

Mit svar til hende er, at en erfaren teknisk forfatter (eller lignende detalje orienteret forfatter, der skriver en masse – MANGE opfindere udelader dele af deres opfindelse, der er kritiske, der ikke kan tilføjes senere og bevare den oprindelige ansøgningsdato… den såkaldte “ny sag”) tilstrækkelig grad kan udarbejde og indsende deres egne foreløbig patentansøgning, som er en komplet beskrivelse af opfindelsen, herunder de enkelte dele, og hvordan de arbejder sammen (eller en fremgangsmåde… de trin og hvordan de arbejder sammen). Jeg har ikke brugt nogen af ​​patentet forberedelse software på markedet til at udarbejde en foreløbig patentansøgning.

Efter min mening, Ingen, der ikke er ordentligt uddannet i patentretten (råbe beregnet) tilstrækkelig grad kan udarbejde og indsende deres eget hjælpeprogram patentansøgning endsige og retsforfølge det til udstedelsen gennem USA. Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO). Utility patentansøgninger har strenge krav til forberedelse (især hjerte af ansøgningen… fordringer) og vil blive gennemgået af en domstol, hvis din opfindelse bliver en kommerciel succes og nogen ønsker at afkræfte det.

Det tager ikke kun de juridiske kundskaber, passerer Patent Bar Exam givet af USPTO, men om 2-3 års træning under dagligt tilsyn af en erfaren patentagent. Derfor, en newbie Patent Attorney eller Patent Agent (ikke en advokat) der bestod Patent Bar, men er ikke blevet uddannet af en erfaren Patent Attorney er ikke engang kvalificeret til at forberede din patentansøgning af ham / hende selv! Ville du “gå under kniven” ved hjælp af en “kirurg” , der kun læse en bog om at gøre hjernekirurgi, og du er hans / hendes første patient? Jeg tror ikke!

Hun er også overvejer at bruge en software-pakke til at indgive en foreløbig patentansøgning. Jeg har ikke brugt sådan software, men det kan være en værdifuld hjælp i udarbejdelsen af ​​en foreløbig patentansøgning (se nedenfor om at have de gennemgåede resultater af en patentrådgiver). Vedrørende software programmer til at forberede et hjælpeprogram patentansøgning, “kunstig intelligens” i øjeblikket kan ikke engang tilstrækkeligt simulere beslutningsprocesser af en kakerlak eller en frugt flyve… endsige beslutningsprocesserne i en uddannet Patent Attorney.

Dog, Jeg anbefaler at gøre en opskrivning og skitser af din opfindelse til at afklare og krystallisere din opfindelse i dit sind. Du kan bruge en bog eller software til at hjælpe dig i denne proces. DOG, indsende dit arbejde til en Patent Attorney at redigere og færdiggøre! Jeg vil opfordre dig til at læse alt, hvad du kan om patenter og opfindelsen proces, men vær forsigtig med dine begrænsninger.

Grunden til at du ikke høre om de uretmæssigt forberedte patenter skrevet af uafhængige opfindere bliver ugyldiggjort ved domstolene er, at stort set ingen gør det til retssystemet ved at opnå kommerciel succes. Således, uafhængige opfindere “lullet” ind i en falsk følelse sikkerhed, da “Joe Opfinderen” “succes” forberedt, indgivet, og fik sit eget patent, Jeg kan gøre det samme. De indser ikke, at det udstedte patent er næsten værdiløs (dvs. fordringer tilbyde meget smalle dækning under hvilke konkurrenter’ produkter ikke falde eller “krænker patentet” og / eller flade ud ugyldigt på grund af fejl begået af opfinderen)!

Tjek min artikel om pro SE opfindere, der allerede har indgivet en patentansøgning (separate indlæg nedenfor).

Har du gjort et patent søgning for at se, om din opfindelse er endda patenterbar (er nyttigt at gøre noget, er nyt, og er ikke en indlysende ting at gøre)?

Du kan bruge USPTO hjemmeside, hvis du kan lide, selvom patent søgning er lige så meget en kunst som en videnskab og tager laver en masse søgninger at mestre. Se:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Jeg kan gøre en professionel patent søgning billigt på:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Også, Jeg har to særlige tilbud på arkivering patentansøgninger for en begrænset periode:

Forbered en foreløbig patentansøgning:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Forbered en Utility patentansøgning:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Jeg håber dette hjælper dig. Lad mig vide, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

uafhængige opfindere bryggers patentansøgninger newbie opfindere pro se arkivering fordringer patentbeskyttelse hjælpeprogram patentansøgning arkivering pro SE investorer uafhængige opfindere foreløbige patentansøgninger opfindere opfindelser nye spørgsmål offentliggørelse af opfindelsen dele metoder patent forberedelse software retsforfølge med udstedelse os. patentmyndighed kommerciel succes ugyldiggøre patenter patent bar eksamen patentadvokat forberede nytte patentansøgninger opskrivning af opfindelser skitser af dine opfindelser patenter Fremgangsmåden ifølge opfindelsen afkræftes af domstole kommerciel succes udstedte patenter konkurrenter produkter krænker patenter pro SE opfindere patent søgning os patentmyndighed patentmyndighed patentering

Efterlad et svar