Nogle af de bedste opfindelser er udviklet i jobbet!

Folk kommer op med nye ideer hver dag, de tror vil revolutionere verden og gøre dem tonsvis af penge. De fleste af disse ideer er undfanget ved at se folk gør ting i løbet af deres hverdag. Mens jeg ikke ønsker at afskrække nogen fra at følge deres drømme forfølger sådanne ideer, nogle af de bedste opfindelser, jeg har set blev udviklet for at hjælpe folk gør deres daglige job.

For eksempel, nogle år siden havde jeg en klient, der er udviklet en ny type nøgle til at gøre et bestemt job, når reparation biler. Mens hans skruenøgle havde nytte (var nyttigt for at gøre noget) og var nye, den U.S. Patent-og Varemærkestyrelsen (USPTO) kunne ikke overbevist om, at nøglen var et ikke-tydelig forbedring i forhold til kendte skruenøgler. Jeg havde fortalt ham var det sandsynlige resultat efter at gøre en patent søgning, men han følte, at det var værd at prøve (og skruenøgler kunne mærkes “Patentanmeldt” mens hjælpeprogram patentansøgning jeg indgivet for ham faktisk verserede USPTO).

Hvorfor er disse ideer ofte er bedre end dem, undfanget ved observation?

Well, første, du er fortrolig med de problemer, du støder på jobbet… det være sig en fabriksarbejder prøve at løfte og position metalplader til stempling i en presse, en ny mor eller far forsøger at afhænde dem “nasty” beskidte bleer mens mindst holde nogle af hendes værdighed, eller endda et barn på hans eller hendes “job” forsøger at ride en skateboard ned en trappe skinne.

For det andet, du har sat en masse tanker i at forsøge at gøre dit arbejde lettere eller sikrere. Du står over for den udfordring hver dag og skal “beskæftige sig med det”! Du har en stor interesse i at løse problemet. Lader det i øjnene, vi alle forsøger at se ud for nummer et. Hvis vi kan spare energi… hvorfor ikke gøre det,. Endvidere, Vi ønsker selvfølgelig ikke at komme til skade vores arbejde.

Endelig, der sandsynligvis tusinder… sandsynligvis millioner af mennesker rundt om i verden, der gør det samme job, du gør. Dette er et marked klar til “opsluge” Deres nye idé i et hjerteslag! De har alle det samme problem du lige LØST! Du får et patent på din ide, hvor du ønsker at kontrollere brugen af ​​ideen og du er i førersædet!

En lille advarsel. Vær sikker på, at hvis du arbejder for en virksomhed eller gøre “freelance” arbejde for andre, at du har din lokale advokat kontrollere enhver ansættelseskontrakt, du underskrevet og orientere dig om eventuelle gældende statslige love, der gælder. Dette skyldes, at staten eller din beskæftigelse eller anden kontrakt, du underskrev kan diktere, at din arbejdsgiver eller freelance kunden ejer ideen (og ethvert patent rettighederne hertil) du har udviklet på eller i forbindelse med dit job snarere end du. Være sikker og tjekke det ud!

Også, husk, at der kan være negative konsekvenser i at opnå en indenlandsk (USA) og udenlandske patenter, hvis du beslutter at bygge og udnytte din idé (eller metode) på jobbet. Forinden, tale med en erfaren patentagent!

Vil du se, om din idé er patenterbar? Klik på nedenstående link:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Ønsker at låse-in patentanmeldt for din opfindelse eller nyt produkt idé? Klik på nedenstående link:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Med venlig hilsen,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

opfindelser udviklet på jobbet nye ideer ideer revolutionere verden tjene penge patent søgning nytteværdi nyttigt til at gøre noget U.S. patentmyndighed Non-tydelig forbedring patentanmeldt nytte patentansøgning problemer på jobbet gør opgaven lettere at gøre jobbet mere sikkert løse problemet komme til skade gør job får et patent arbejde for virksomheden lokale advokat ansættelseskontrakter gældende statslige love statens lovgivning ansættelseskontrakt arbejdsgiver patentrettigheder udviklet på jobbet udviklede vedrører dit job indenlandske patenter udenlandske patenter patentadvokat patentanmeldt nye produkt idé

Efterlad et svar