Du Filed en Utility patentansøgning Yourself (Pro Se Inventor) – Hvad nu?

Så du forberedt din egen hjælpeprogram patentansøgning for at spare penge. Mens De tager tid og kræfter til at gøre det er prisværdigt, du virkelig har brug for at have din hjælpeprogram patentansøgning gennemgået af en erfaren patentagent (især krav) når du modtager en første kontor aktion fra USA. Patentmyndighed for at sikre din ansøgning korrekt dækker din opfindelse. Du vil også brug for hans / hendes professionel hjælp til at reagere på Patent-og Varemærkestyrelsen.

Det tager omkring 2-3 år for et patent advokat til at blive uddannet (under det daglige tilsyn af en erfaren patentagent) til korrekt forberede et hjælpeprogram patentansøgning og retsforfølge det gennem Patentmyndighed til et patent. En opfinder som dig kan umuligt håbe på at gøre det ordentligt første gang! Pengene vil være godt brugt.

Husk tre principper…

1. bredden af ​​dækningen af ​​en udstedt patent er, hvad der tæller… ikke den kendsgerning, at der et patent. Dette er så du maksimere antallet af enheder, der overtræder dit patent (få din retmæssige patent dækningen af ​​din opfindelse).

2. Håndhævelsen af ​​et udstedt patent tæller også, så du kan håndhæve disse rettigheder.

3. Hold din opfindelse FORTROLIGT (kan du bruge en fortrolighedsaftale, hvis de anvendes korrekt, som er et særskilt fag) indtil du rådføre sig med et patent advokat om, hvilke lande i verden, hvor du ønsker at få patentbeskyttelse. Det er dyrt at få patenter, og du kan sige til dig selv “Jeg ønsker kun / har råd til patentbeskyttelse i mit hjemland”… men husk på, at nogle internationale selskab måtte komme til dig senere ønsker at patentere den i mange lande!

Bevar dine rettigheder til at få patenter i udlandet… konsultere en patentrådgiver! Bemærk, at holde din opfindelse fortrolig inkluderer ikke at lægge din opfindelse PÅ INTERNETTET.

Også, Bemærk, at du kan markedsføre din opfindelse, før dit patent problemer… bare være sikker på udløbere af dine marketing-aktiviteter i god tid ved at konsultere en patentrådgiver som jeg foreslog ovenfor,!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærke den permalink.

Efterlad et svar