Εφευρέτες και άλλους επιχειρηματίες του – Θα θέλατε μια δωρεάν συνδρομή στο μας “Εφευρέτης Νέα και Συμβουλές Ενημερωτικό Δελτίο”?

Inventor News and Tips Newsletter Κάθε θέμα που φέρνει:

1. Οι τελευταίες ειδήσεις εφευρέτες πρέπει να ξέρετε.

2. Μηνιαία χαρακτηριστικά, όπως:
• Γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
• Εφευρέτης Γκαράζ
• Εφευρέτης του Μήνα
• Legit ή φάρσα? (περιλαμβάνει ψήφου)
• Η αλήθεια είναι Stranger than Fiction
• Crazy Εφεύρεση του Μήνα
• Πράσινο Εφευρέσεις
• Προσεχείς Εκδηλώσεις
• Εφευρέτης Εκπαίδευση

3. Άκρες για τους εφευρέτες συμπεριλαμβανομένου του πώς να:
• Αναπτύξτε ένα εμπορεύσιμο προϊόν
• Συγκεντρώστε χρήματα για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης
• Πώληση, άδεια, ή να παρασκευάζουν προϊόντα

4. Ειδικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών.

Αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους τους εφευρέτες από όλο τον κόσμο για Νέα Ανεξάρτητα Φόρουμ εφευρέτες μας!

Έχω ήθελε να δημιουργήσει ένα τακτικό φόρουμ (παρά ένα blog) όπου οι ανεξάρτητοι εφευρέτες από όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και την εμπορία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τις εφευρέσεις τους ή τις νέες ιδέες προϊόντων. Καλά, είναι επιτέλους εδώ.

Το φόρουμ είναι πολυγλωσσικό τόσο στο εμπρόσθιο άκρο (την προβολή μηνυμάτων) και στο πίσω άκρο (λογαριασμό σας για να κάνετε δημοσιεύσεις) ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με εφευρέτες από όλο τον κόσμο στη μητρική τους γλώσσα!

Για να δείτε μηνύματα σχετικά με το εμπρόσθιο άκρο σε οποιαδήποτε από τις 42 γλώσσες, απλά κάντε κλικ στο μενού drop-down στην επάνω αριστερή γωνία κάθε ιστοσελίδας του φόρουμ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη γλώσσα στο πίσω τέλος κατά την εγγραφή σας ως νέος χρήστης.

Εφευρέτες οι πρωτοπόροι… έτσι ώστε να είναι μεταξύ των πρώτων για να εγγραφείτε και να δημοσιεύσετε Ανεξάρτητο Φόρουμ μας Εφευρέτες.

Εγγραφείτε για να μας Ανεξάρτητο Φόρουμ Εφευρέτες με κάνοντας κλικ εδώ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Να είστε βέβαιος να επιτρέψτε μου να ξέρω ποια είναι τα θέματα συζήτησης και τις κατηγορίες που θα θέλατε στο: Forum@InventionPatenting.com.

Add to Technorati Favorites

εφευρέτες αλληλεπιδρούν με τους εφευρέτες ανεξάρτητους εφευρέτες εφευρέτες φόρουμ φόρουμ ανεξάρτητους εφευρέτες εφευρέσεων εφευρέσεις μάρκετινγκ νέες ιδέες προϊόντων πολύγλωσσο φόρουμ πολύγλωσσο μητρικές γλώσσες inventionpatenting.com φόρουμ

Notebook Lost Εφευρέτης και “Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας φτωχού”… Πω πω!

Έλαβα πρόσφατα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως εσείς, που αντιμετωπίζει μια φαινομενικά σοβαρή κατάσταση και δεν ξέρουν να κάνουν γι 'αυτό.

Έχει εφεύρει για πολλά χρόνια και να διατηρούνται σημειωματάριο ενός εφευρέτη και “διπλώματα ευρεσιτεχνίας φτωχού” αλλά τις άστοχες. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των φτωχών ανθρώπων είναι… δηλαδή όπου ο εφευρέτης βάζει μια write-up και σκίτσα (ονομάζεται αποκάλυψη) από την εφεύρεσή τους σε ένα φάκελο και ταχυδρομεί στον εαυτό της. Η ακόμα σφραγισμένο φάκελο με σφραγίδα διατηρείται από τον εφευρέτη να παρέχουν δήθεν κάποιας μορφής νομική προστασία για την εφεύρεση και εφευρέτης.

Έχει ανησυχεί ότι οι εφευρέσεις της θα κλαπεί από κάποιον που την εύρεση του φορητού υπολογιστή ή με οποιαδήποτε από διάφορες εταιρείες για τις οποίες έστειλε πρόσφατα γνωστοποιήσεις των εφευρέσεων της, παύσει να έχει “απόδειξη” είχε εφεύρει τους. Αναρωτιέται αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό της, όπως αυτή υπολογίζεται σε αυτές τις εφευρέσεις για τη μελλοντική επιβίωση της.

Η απάντησή μου σε αυτήν είναι ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του φτωχού είναι ένα”αστικός μύθος” είναι άνευ αξίας και στην παροχή κάθε προστασίας για τους εφευρέτες μια εφευρέσεις τους. Επίσης, ενώ σημειωματάριο εφευρέτης της ήταν μια καλή υπενθύμιση για τις λεπτομέρειες των διαφόρων εφευρέσεων της, δεν παρέχει προστασία για την ίδια ή εφευρέσεις της, δεδομένου ότι δεν ήταν μάρτυρες ή συμβολαιογραφική.

Μάλλον, εφευρέτες θα πρέπει να κρατήσει φορητό υπολογιστή ενός εφευρέτη που αποτελείται από μια μόνιμη δεσμεύεται σημειωματάριο, το είδος στο οποίο δεν μπορείτε να προσθέσετε τις σελίδες ούτε μπορείτε να καταργήσετε σελίδες, χωρίς να είναι προφανές ότι μια σελίδα έχει αφαιρεθεί. Οι φορητοί υπολογιστές είναι καλύτερο για 1/4 ίντσα παχιά με 8-1/2 με 11 ιντσών σελίδες διαθέσιμες σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα καταστήματα ειδών γραφείου, όπως συνδετήρες ή Office Depot.

Κάντε σκίτσα, γράψτε μια περιγραφή, και μόνιμη κόλλα τυχόν φωτογραφίες που έχετε λάβει από την εφεύρεσή σας(s) στις σελίδες. Χρησιμοποιήστε μια νέα σελίδα για την έναρξη κάθε νέας εφεύρεσης. Διαδοχικά τον αριθμό των σελίδων στο κάτω μέρος και έχουν το σημειωματάριο συμβολαιογραφική στην τελευταία σελίδα που έχετε χρησιμοποιήσει. Μπορείτε να το έχετε συμβολαιογραφική στην τοπική τράπεζά σας από συμβολαιογράφο, η οποία συνήθως είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες σελίδες σημειωματάριο για να περιγράψει σκίτσο και άλλες εφευρέσεις ή βελτιώσεις στις υπάρχουσες εφευρέσεις που έρχονται με. Έχετε φορητό υπολογιστή σας συμβολαιογραφική στη νέα τελευταία σελίδα έχετε χρησιμοποιήσει κάθε φορά που κάνετε μια σημαντική αναβάθμιση στον φορητό υπολογιστή σας (δηλαδή στο. όταν προσθέτετε μια νέα εφεύρεση ή μια σημαντική βελτίωση σε ένα υπάρχον εφεύρεση).

Γιατί θα πρέπει να κρατάτε σημειωματάριο ενός εφευρέτη? Καλά, ας είμαστε σαφείς… ΔΕΝ είναι αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και η εφεύρεσή σας δεν είναι “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν”. Μάλλον, σημειωματάριο ενός εφευρέτης έχει μια αυστηρά περιορισμένη χρήση… ως απόδειξη της ημερομηνίας σας από τη σύλληψη της εφεύρεσής σας(s), αλλά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ). Αυτό συμβαίνει επειδή στις ΗΠΑ, πρέπει να είστε ένας εφευρέτης για να πάρει ένα έγκυρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εάν υπάρχει διαφορά ως προς το ποιος είναι ο πρώτος εφευρέτης, η U.S. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας αναγνωρίζει την απόδειξη της ιδιότητας του εφευρέτη, όπως φορητούς υπολογιστές συμβολαιογραφική εφευρέτη (αλλά δεν φτωχού σας διπλώματα ευρεσιτεχνίας).

Σημειώστε επίσης ότι δεν μπορείτε “ανατρέχω” σημειωματάριο εφευρέτης σας για να σας όταν συνέλαβε αρχικά την εφεύρεσή σας(s)… έχετε μόνο την ημερομηνία της ως απόδειξη οι συμβολαιογραφικές πράξεις από την ημερομηνία της σύλληψης της εφεύρεσής σας(s).

Εναλλακτικά, οι συμβολαιογραφικές πράξεις για την, μπορείτε να έχετε φορητό υπολογιστή σας εφευρέτης υπογεγραμμένο και χρονολογημένο (μάρτυρες) από δύο ανθρώπους, κατά προτίμηση άτομα που δεν έχουν καμία χρηματική ή άλλη ενδιαφέρον για την εφεύρεσή σας(s).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Μπορείτε να κλειδώσετε το “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” σε λογική τιμή με την υποβολή ενός προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Add to Technorati Favorites

διπλώματα ευρεσιτεχνίας σημειωματάριο φτωχού εφευρέτη του εφευρίσκοντας εφευρέτες εφεύρεση write-ups εφεύρεση σκιαγραφεί γνωστοποιήσεις εφεύρεση εφευρέσεις γνωστοποιήσεις νομική προστασία των εφευρέσεων αστικούς μύθους προστασία για τους εφευρέτες εφευρέσεις σκίτσο περιγράφουν εφευρέσεις βελτιώσεις στις υπάρχουσες εφευρέσεις νέες εφευρέσεις αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν ημερομηνία της σύλληψης πρώτο έγκυρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέτες μας. ευρεσιτεχνίας απόδειξη γραφείο του εφευρέτη συνέλαβε εφευρέσεις

Τι σου είναι “Εφεύρεση Πλάνο Δράσης”?

Εγώ. Εισαγωγή

Οι περισσότεροι νέοι εφευρέτες δεν έχουν ιδέα τι να κάνει με την ιδέα τους… και δικαίως! Είναι νέο έδαφος που ακόμη και οι έμπειροι εφευρέτες και εταιρείες “πάλη με” να παράγουν αποτέλεσμα την επιθυμία τους (π. χ. να αξιοποιήσει στο έπακρον τα χρήματα, υπερασπιστεί τρέχουσα σειρά προϊόντων τους, αποκλείει μια σειρά προϊόντων από τους ανταγωνιστές).

Πρώτα απ 'όλα, σκεφτείτε το στόχο σας για την ιδέα σας, στη συνέχεια να λάβει υπόψη την εμπειρία που φέρνουν στο τραπέζι (ή να έχουν πρόσβαση σε). Για παράδειγμα, προσπαθεί να ξεκινήσει μια μονάδα παραγωγής για την παραγωγή προϊόντων με βάση την ιδέα σας θα μπορούσε να είναι μέσα στη σφαίρα των δυνατοτήτων ενός έμπειρου διευθυντή εργοστασίου ή μηχανικός παραγωγής, αλλά όχι για το μέσο άτομο.

Όντως, ξεκινώντας πρώτη εταιρεία σας είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης στην ίδια (e.g. ομοσπονδιακή και πολιτειακή γραφειοκρατία, για τη σύσταση εταιριών, εντοπίζοντας μια θέση επιχείρηση, με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί) ακόμα και όταν έχετε το απαιτούμενο υπόβαθρο. Εδώ είναι ένα δείγμα των αποφάσεων που μπορεί να κάνει με βάση τους στόχους σας ή “φινάλε”.


II. Τι είναι το φινάλε σας (δηλαδή στο. Τι προσπαθεί να επιτύχει)?

1. Πώληση όλων των δικαιωμάτων μου στην ιδέα μου για μια μεγάλη εταιρεία και να τελειώνουμε με αυτό.

Μια. Best Choice:

Έχετε μια επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας γίνεται με γραπτή γνώμη κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον προσδιορισμό: 1) αν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πιθανόν να εκδοθεί στην ιδέα σας; και 2) πόσο ευρεία η κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι (δηλαδή. η πιθανή αξία της ιδέας σας).

File ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και εταιρείες προσέγγιση αφού έχετε λάβει μια πρώτη δράση του Office από τις ΗΠΑ. Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (USPTO) έτσι μπορείτε να δείτε τις εταιρείες: 1) ότι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πιθανόν να εκδοθεί στην ιδέα σας; και 2) πόσο ευρεία η κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι (δηλαδή. η πιθανή αξία της ιδέας σας).

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και την ορθή χρήση του ένα “εμπιστευτικότητας / μη άσκησης ανταγωνισμού (CNC) συμφωνία πριν από τη συζήτηση την ιδέα σας με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

Β. Επόμενη καλύτερη επιλογή:

Έχετε μια επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας γίνεται για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

File ένα προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και εταιρείες προσέγγιση με τη γνώμη κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο χέρι, έτσι ώστε να μπορεί να δείξει τις επιχειρήσεις, όπως περιγράφεται παραπάνω.

– Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει η προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας με ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας εντός ενός έτους που ισχυρίζεται ότι προτεραιότητα της προσωρινής αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας για να διατηρήσει την ημερομηνία κατάθεσής της.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” και η χρήση της συμφωνίας CNC με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

C. Επόμενη καλύτερη επιλογή:

File ένα προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και όχι οι εταιρείες προσέγγιση τυφλή ξέροντας τι έχετε να πουλήσουν.

– Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει την προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας με την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας εντός ενός έτους ισχυρίζεται ότι προτεραιότητα της προσωρινής αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας για να διατηρήσει την ημερομηνία κατάθεσής της.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” και η χρήση της συμφωνίας CNC με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

D. Επόμενη καλύτερη επιλογή:

Προσέγγιση εταιρείες τυφλός για να μην ξέροντας τι έχετε να πουλήσουν.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” και η χρήση της συμφωνίας CNC με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.


2. Άδεια μία ή περισσότερες εταιρείες να παράγουν και να πωλούν τα προϊόντα με βάση την ιδέα μου και να συλλέγουν περιοδικές πληρωμές (δικαιώματα) με βάση τον αριθμό και την αξία των προϊόντων που πουλήθηκαν (καθώς και άλλα εφάπαξ διαπραγμάτευση και ελάχιστες πληρωμές δικαιωμάτων).

Μια. Best Choice:

Έχετε μια επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας γίνεται με γραπτή γνώμη κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον προσδιορισμό: 1) αν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πιθανόν να εκδοθεί στην ιδέα σας; και 2) πόσο ευρεία η κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι (δηλαδή. η πιθανή αξία της ιδέας σας).

File ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και εταιρείες προσέγγιση αφού έχετε λάβει μια ανακοίνωση για επίδομα δηλώνοντας ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα εκδώσει την ιδέα σας.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει την κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας σας δικηγόρος σας. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό καθ 'όλη τη εκκρεμότητας της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας σας, ώστε να γνωρίζετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί η κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία).

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει την ιδέα σας με την εμπορία ή άλλο ειδικό στην ισχύουσα βιομηχανία να προσδιορίσει την αξία του την ιδέα σας στην αγορά.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” και η χρήση της συμφωνίας CNC με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.


3. Παράγουν (ή έχουν παραχθεί) και να πωλούν τα προϊόντα με βάση τον εαυτό μου ιδέα μου.

Μια. Ένα Επιλογή:

Σημείωση – η πορεία που παίρνετε είναι εξαιρετικά μεταβλητή με βάση τους επιχειρηματικούς στόχους σας – συζητήσουν τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και τις κατάλληλες επαγγελματίες:

Έχετε μια επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας γίνεται με γραπτή γνώμη κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον προσδιορισμό: 1) αν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πιθανόν να εκδοθεί στην ιδέα σας; και 2) πόσο ευρεία η κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι (δηλαδή. η πιθανή αξία της ιδέας σας).

File ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και δεν κάνουν καμία σημαντικές επενδύσεις τα χρήματα μέχρι να λάβει μια πρώτη δράση του Office από το USPTO, έτσι ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν: 1) αν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι πιθανόν να εκδοθεί στην ιδέα σας; και 2) πόσο ευρεία η κάλυψη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ότι τα ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι (δηλαδή. η πιθανή αξία της ιδέας σας).

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τις επιπτώσεις της “δημοσιοποίηση” με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και την ορθή χρήση του ένα “εμπιστευτικότητας / μη άσκησης ανταγωνισμού (CNC) συμφωνία πριν από τη συζήτηση την ιδέα σας με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

Β. Μια άλλη επιλογή:

Έχετε μια επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας γίνεται για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω.

File ένα προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και να είναι προσεκτικοί στη λήψη τυχόν σημαντικές επενδύσεις τα χρήματα μέχρι να καταθέσει ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και έχουν λάβει μια πρώτη δράση του Office από το USPTO για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Σηματοδοτήσει μια εξέχουσα προϊόντα με βάση την ιδέα σας “Εν αναμονή ευρεσιτεχνίας” ή “Εφαρμοσμένη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για”. Αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τους ανταγωνιστές από την αντιγραφή του προϊόντος σας μέχρι να μπορεί να λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το μέλλον.

– Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει η προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας με ένα χρησιμότητα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας εντός ενός έτους που ισχυρίζεται ότι προτεραιότητα της προσωρινής αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας για να διατηρήσει την ημερομηνία κατάθεσής της.

– Να είστε βέβαιος να συζητήσει τα ramfications του “δημοσιοποίηση” και η χρήση της συμφωνίας CNC με ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Ελπίζω ότι αυτό σας δίνει μερικές ιδέες για το πώς να προχωρήσει με την εμπορευματοποίηση και να κερδίσετε χρήματα από την εφεύρεσή σας.

Add to Technorati Favorites

εφεύρεση σχέδιο παιχνιδιού εφευρέτες υπερασπιστεί σειρά προϊόντων αποκλείει τους ανταγωνιστές νέους στόχους σειρά προϊόντων για την ιδέα σας μονάδα παραγωγής παράγουν προϊόντα διευθυντής του εργοστασίου ξεκινώντας εταιρεία ομοσπονδιακή γραφειοκρατία κατάσταση γραφειοκρατία για τη σύσταση εταιριών τοποθεσία της επιχείρησης προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί παιχνίδι τέλος φινάλε επαγγελματική αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας γνωμοδότηση κάλυψη της αξίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφαρμογές ιδέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας χρησιμότητα ευρεσιτεχνίας αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας διπλώματα ευρεσιτεχνίας θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δημοσιοποίηση δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμπιστευτικότητας / μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία εμπιστευτικότητας συμφωνία μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία προσωρινές αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας ισχυρίζεται προτεραιότητα προσωρινά την κατάθεση των αιτήσεων εταιρείες προσέγγιση ημερομηνία τυφλή διεκδίκηση προτεραιότητας εταιρείες παράγουν προϊόντα άδεια πωλούν τα προϊόντα περιοδικές πληρωμές δικαιώματα τον αριθμό των προϊόντων που πωλούνται αξία των προϊόντων που πωλούνται κατ 'αποκοπή πληρωμών ελάχιστες πληρωμές δικαιωμάτων κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας γραπτή γνώμη ιδέα σας θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αξία του αρχείου ιδέα ανακοίνωση αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας του επιδόματος δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία συζητήσουν την ιδέα σας ειδικός μάρκετινγκ αξία των προϊόντων που παράγουν έχουν ιδέα προϊόντα που παράγονται πωλούν τα προϊόντα επιχειρηματικούς στόχους επαγγελματίες αξία της ιδέας σας επενδύσεις χρήματα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν ευρεσιτεχνίας που εφαρμόζονται για την αποθάρρυνση των ανταγωνιστών αντιγραφή προϊόν εμπορευματοποίηση εφευρέσεις να κερδίσετε χρήματα από την εφεύρεση

Ελπίζοντας Αίτηση για Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας σας παίρνει δημοσιευθεί σύντομα… Σκεφτείτε πάλι!

Έλαβα σήμερα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως εσείς, που ελπίζει να έχει δημοσίευση του αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Επισημαίνει επίσης ότι η εφεύρεσή του μπορεί να μπορούν να προστατεύονται ως “εμπορικό μυστικό” (όπως ερμηνεύεται από εμένα).

Καλά, Μάλλον δεν θα δημοσιεύσετε αυτό το θέμα και να απαντήσει εκτός από το γεγονός ότι έχω λάβει την ίδια ερώτηση πριν από.

Νομίζω ότι οι εφευρέτες είναι ανήσυχοι για να δείτε την πρόοδο στην πολλάκις χρονοβόρα διαδικασία διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Δημοσίευση της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας τους είναι κάτι “απτά” για να κρεμάσει επάνω.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι μιλώ για, Οι δημοσιευμένες εφαρμογές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που υποβάλλονται σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου 18 (δεκαοκτώ) μήνες μετά την “ημερομηνία προτεραιότητας” (αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να διεκδικήσει μια προηγουμένως έχει υποβληθεί από κοινού για την οποία εκκρεμεί αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η μία στιγμή της κατάθεσης) την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ολόκληρο τον κόσμο για να δείτε.

Η δημοσίευση αυτή είναι αυτόματη εκτός αν “αποχωρήσετε” κατάθεσης των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας ξένων με βάση την αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας κατά τη στιγμή της κατάθεσης της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Η επιλογή για το μέλλον από ξένες καταθέσεις συνήθως δεν γίνεται συνήθως ως εφευρέτες επιθυμούν να “κρατήσει ανοιχτές τις επιλογές τους” για την υποβολή αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ξένων. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν ένας εφευρέτης ξέρει ότι αυτός / αυτή δεν έχει τη μάλλον μεγάλο χρηματικό ποσό για να καταθέσει και να πάρει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε όλες τις επιθυμητές χώρες, αυτός / αυτή είναι αρκετά πεπειραμένοι να ξέρουν ότι η διατήρηση του δικαιώματος να υποβάλει αλλοδαπών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (με το να μην αποχώρηση των ξένων ρινίσματα και όχι πρόωρα δημόσια αποκάλυψη της εφεύρεσης) μπορεί να είναι οικονομικά πολύτιμο, λένε, για παράδειγμα, μια διεθνής εταιρεία που έρχεται στη συνέχεια κατά μήκος που θα πληρώσουν “μεγάλα bucks” για την εφεύρεσή σας, εάν μπορούν να κατοχυρώσουν ακόμα σε χώρες forein όπου βρίσκονται αγορές τους.

Οι ξένες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας (Συνεργασία ή Patent Application Συνθήκης – συζητήσει με τον πληρεξούσιό σας για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) συνήθως κατατεθεί εντός της προθεσμίας του ενός έτους μετά την υποβολή της πρώτης αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας να διεκδικήσει προτεραιότητα αυτών σύμφωνα με την Συνθήκη των Παρισίων (μη συνθήκη χώρες πρέπει να κατατεθεί πριν από δημοσιοποίηση να έχουν εκτελεστή έκδοση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας – συζητήσει με τον πληρεξούσιο δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας yor).

Εφευρέτες αρχείο συνήθως ξένων αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις χώρες όπου: 1) θέλουν να αποκλείσουν τους ανταγωνιστές (δηλαδή στο. οι κύριες αγορές για τις εφευρέσεις τους – ακόμη και όταν θέλουν να τους χορηγήσει άδεια εφεύρεση; και 2) θέλετε να αποτρέψετε την κατασκευή της εφεύρεσής τους από άλλους (e.g. Κίνα).

Πράγματι, η άρνηση ή παράλειψη να καταθέσει πριν από ένα “δημοσιοποίηση” από την εφεύρεσή τους (όπως η διαφήμιση του προϊόντος ή τη δημοσίευση της αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους) θα καταστρέψει την ικανότητά σας να πάρετε ένα έγκυρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Επιπλέον, σημερινών και των μελλοντικών ανταγωνιστών να δείτε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο σας από το νόμο πρέπει να περιλαμβάνουν τον τρόπο την εφεύρεσή σας λειτουργεί και ο καλύτερος τρόπος για να καταστεί (ο “καλύτερη λειτουργία” ή τον τρόπο άσκησης της εφεύρεσής σας).

Το πεδίο της επιθυμητής κάλυψης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σας αποκάλυψε επίσης από τις απαιτήσεις (νομική φρασεολογία της εφεύρεσής σας) δημοσιεύεται. Ως εκ τούτου, οι ανταγωνιστές σας μπορούν να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον ανταγωνισμό εφεύρεσή σας.

Ως εφευρέτης, κατά τη στιγμή της δημοσίευσης της αίτησης σας, ελπίζω να είναι σε καλή ανταγωνιστική θέση των επιχειρήσεων που έχουν:

1) Υπέβαλε κανένα ξένο αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας (ή μια εφαρμογή PCT) επιθυμείτε;

2) Μια αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με ευνοϊκό γραπτή γνωμοδότηση ευρεσιτεχνίας (κάνατε πριν υποβάλετε την αρχική αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας) έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα λογική του πεδίου εφαρμογής της προστασίας και ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της οικονομικής αξίας θα εκδώσει; και 3) έχετε τα προϊόντα που βασίζονται στην αγορά εφεύρεσή σας και να δοκιμαστεί είτε έτοιμοι να πουλήσουν ή διατίθενται ήδη στην αγορά (συζητήσουν τις επιπτώσεις τους με τον πληρεξούσιό σας για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

Μια κοινή παρανόηση από εφευρέτες είναι ότι θα πρέπει να έχει εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν από την εμπορία προϊόντων με βάση την εφεύρεσή σας. Πραγματικά, θα πρέπει να συζητήσει το θέμα αυτό με τον πληρεξούσιό σας για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκ των προτέρων, η οποία περιλαμβάνει τις επιμέρους θέματα:

1) δημοσίως να γνωστοποιήσετε την εφεύρεσή σας; και
2) παραβιάζουν (παραβιάζοντας) ευρεσιτεχνίας κάποιου.

Σημειώστε ότι ακόμα και όταν πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδίδεται για την εφεύρεσή σας, μπορείτε ακόμα να παραβιάζουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάποιου άλλου και πρέπει να dscuss αυτό το θέμα με τον πληρεξούσιό σας για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τελικά, υπάρχει κάτι που ονομάζεται “εμπορικό μυστικό” η οποία είναι ένας άλλος τρόπος για να προστατεύουν τις ιδέες που δεν είναι εύκολα “αντιστραφεί μηχανικής”. Αυτό περιλαμβάνει πώς να κάνει τα αναψυκτικά, διαδικασίες για την παραγωγή προϊόντων, και τα παρόμοια, αλλά είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτής της θέσης. Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε εκ των προτέρων με τον πληρεξούσιό σας για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν από την υποβολή αρχικής αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας.

Είναι δύσκολο να κρατήσει ένα μυστικό εμπόριο ως ένα μυστικό αν υποβάλετε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει αυτό που έχει δημοσιευτεί στη συνέχεια για όλο τον κόσμο για να δείτε! Ωστόσο, μπορεί να πατεντάρει ένα προϊόν που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που τηρείται από το εμπορικό απόρρητο. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο οποίο μπορείτε να πάρετε μια “μονοπώλιο” σχέση με την εφεύρεσή σας για ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα, εμπορικά μυστικά τελευταία για όσο διάστημα είναι κρυμμένο μυστικό.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Μπορείτε να κλειδώσετε σε μια ¢ â, ¬ Å "διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας pendingà ¢ â, ¬  σε λογική τιμή:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

ανεξάρτητους εφευρέτες προστατεύσιμες εμπορικά μυστικά εφευρέτες κατοχύρωση της διαδικασίας δημοσίευση ημερομηνία προτεραιότητας αξίωση κατά προτεραιότητα συνεργασία για την οποία εκκρεμεί αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ξένων αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας ξένες καταθέσεις διπλώματα ευρεσιτεχνίας χώρες file αλλοδαπών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας να δημοσιοποιούν οικονομικά πολύτιμο διεθνή εταιρεία ευρεσιτεχνίας σε χώρες forein αγορές Συνθήκη συνεργασίας ευρεσιτεχνίας PCT δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχική αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Συνθήκη των Παρισίων μη συνθήκη χώρες δημοσιοποίηση εκτελεστή αποκλείουν τους ανταγωνιστές κύριο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση άδεια αγορές πρόληψη παραγωγής Κίνα προϊόν δημοσίευση διαφήμιση αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έγκυρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ξένες χώρες ανταγωνιστές εφεύρεση πώς λειτουργεί καλύτερα το πεδίο εφαρμογής του τρόπου κάλυψης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αξιώσεις ανταγωνιστικές πληροφορίες θέση των επιχειρήσεων file ξένων αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας PCT εφαρμογή κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πεδίο εφαρμογής της προστασίας γνώμη οικονομική αξία προϊόντα που βασίζονται στην αγορά εφεύρεση δοκιμαστεί εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την εμπορία των προϊόντων δημοσίως να γνωστοποιήσετε την εφεύρεσή σας παραβιάζουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας παραβιάζουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμπορικό μυστικό αποσυμπίληση αρχείο ευρεσιτεχνίας αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ενός προϊόντος διαδικασία μονοπώλιο Brian R rayve Brian rayve

Χρειάζομαι μια Υπεγράφη Εμπιστευτικότητα / μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία με τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας?

Έλαβα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως εσείς αναρωτιέστε αν χρειάζεται μια υπογεγραμμένη εμπιστευτικότητας / μη ανταγωνισμού συμφωνία με τον πληρεξούσιο δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης πριν από τη γνωστοποίηση της.

Καλά, δικηγόροι (άδεια από ένα κράτος Δικηγορικού Συλλόγου) καθώς και δικηγόροι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (επιπλέον άδεια από την U.S. Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων – USPTO) Τα αντίστοιχα δεσμεύονται από το κράτος Δικηγορικού Συλλόγου και του USPTO δεοντολογικούς κανόνες. Οι ηθικοί κανόνες υποχρεώνουν συνήθως δικηγόρους και τους πληρεξούσιους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για να κρατήσει τα θέματα των πελατών τους και υποψήφιος πελάτης (e.g. αυτό δεν συνεπάγεται κόστος αρχικής διαβούλευσης) εμπιστευτικές. Ως εκ τούτου, μια τέτοια υπογραφή εμπιστευτικότητας / μη ανταγωνισμού συμφωνία συνήθως δεν απαιτείται.

Μόλις ένας δικηγόρος αναλαμβάνει επίσημα σε ένα πρόσωπο ως πελάτης, συνήθως θα υπάρξει επίσημη συμφωνία δέσμευσης που υπεγράφη μεταξύ των δύο μερών που καλύπτει το πεδίο εφαρμογής της δέσμευσης του δικηγόρου (εργασία), εμπιστευτικότητα, και άλλα τέτοια θέματα. Ωστόσο, ένας πληρεξούσιος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πρέπει να είναι πρόθυμοι να υπογράψουν μια εμπιστευτικότητας / μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία πριν από τη συζήτηση της υπόθεσής σας, αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Εάν δεν, βρείτε έναν δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που θα υπογράψει ένα.

Πράκτορες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι μη-δικηγόρων, οι οποίοι έχουν λάβει άδεια από το USPTO να παραστεί σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Δεν εμπορικό σήμα) ζητήματα πριν από το USPTO, όπως να προετοιμάσουν και να υποβάλουν αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διώκουν τους με την έκδοση, και μετά την έκδοση θέματα όπως είναι οι πράκτορες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας συντήρησης δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την αδειοδότηση (κατάσταση του δικαίου των συμβάσεων), εμπορικά σήματα (κρατική νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων), ή να παρακολουθήσουν σε άλλα νομικά καθήκοντα που απαιτούν έναν πληρεξούσιο. Οι πράκτορες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δεσμεύονται από τους ίδιους του USPTO δεοντολογικούς κανόνες όπως οι δικηγόροι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και ως εκ τούτου συνήθως δεν απαιτούν υπογραφή εμπιστευτικότητας / μη ανταγωνισμού συμφωνία, εκτός αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Μπορεί να θέλετε μια συμφωνία παρόμοια με μια συμφωνία δέσμευσης ότι οι πληρεξούσιοι δικηγόροι χρησιμοποιούν ούτως ή άλλως.

Σημειώστε ότι μόνο και μόνο επειδή ένας πληρεξούσιος, δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ευρεσιτεχνίας ή πράκτορας άδεια δεν σημαίνει ότι έχουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνει η δουλειά. Σημαίνει απλά ότι έχουν περάσει ένα “τις ελάχιστες απαιτήσεις δοκιμών” (δηλαδή στο. το εφαρμοστέο κράτος Μπαρ εξετάσεις ή / και το USPTO εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου). Ενώ τα νέα δικηγόροι, πληρεξούσιους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και οι πληρεξούσιοι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υποτίθεται ότι (από τις απαιτήσεις αδειοδότησης τους) αναζητήσουν και να είναι υπό την ημερήσια επιτήρηση ενός έμπειρου δικηγόρου ή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, να είστε βέβαιος να ρωτήσω το επίπεδο εμπειρίας τους και ο αριθμός των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν γραφτεί πριν από τη χρήση τους. Επίσης, σημειώστε ότι πρέπει να έχουν εκπαιδευτεί για 2-3 χρόνια υπό την ημερήσια επιτήρηση ενός έμπειρου δικηγόρου ευρεσιτεχνίας ή πράκτορα Ένα ανεκπαίδευτο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δικηγόρος ή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έχει γράψει πολλές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχει πιθανότατα γραφτεί πολλά σκουπίδια (πατέντες ότι το θέμα θα είναι πάρα πολύ περιορισμένη έκταση πό ότι δεν καλύπτει τα προϊόντα ανταγωνιστή και / ή δεν θα κρατήσει στο δικαστήριο όταν κάποιος μηνύσει για παραβίαση πατέντας).

Για το νόμο του κράτους, όπως η χορήγηση αδειών εφεύρεσή σας, σχηματίζοντας μια εταιρεία, ή την υποβολή ενός ομοσπονδιακού κράτους ή εμπορικό σήμα, φροντίστε να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο στο κράτος καταγωγής σας (ή στην κατάσταση που υπάρχει νόμος που θέλετε να εφαρμόσετε). Καλέστε τον Σύλλογό σας κράτος Μπαρ, αν χρειάζεστε μια παραπομπή δικηγόρος. Δικηγόροι είναι μόνο εξοικειωμένοι με άδεια και να ασκήσουν το δίκαιο του κράτους(s) στο οποίο έχουν αδειοδοτηθεί.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πράκτορα ή το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δικηγόρος μπορεί να ασκεί το νόμο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πριν από το USPTO ανεξάρτητα από τον τόπο στον κόσμο στον οποίο ζουν. Σημειώστε ότι κάθε χώρα (και η ομάδα συνθήκη) δοκιμές και τις άδειες ευρεσιτεχνίας δική δικηγόροι / πράκτορές του. Δείτε το άρθρο μου “Είναι ένα μόνο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας υπάρχει – Ο ένας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής?”.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Μπορείτε να κλειδώσετε το “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” σε λογική τιμή:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

συμφωνία εμπιστευτικότητας μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανεξάρτητος εφευρέτης αποκαλύψουν τις εφευρέσεις δικηγόροι κατάσταση Δικηγορικού Συλλόγου u.s. Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων USPTO δεοντολογικούς κανόνες πρώτη διαβούλευση εμπιστευτικές συμφωνίες συμμετοχής εμπιστευτικότητα σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμπορικά σήματα αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας δίωξη για έκδοση μετά την έκδοση θέματα τα έξοδα συντήρησης αδειοδότησης κράτος του δικαίου των συμβάσεων κρατικών δίκαιο σημάτων δεοντολογικούς κανόνες κρατικών μπαρ USPTO εξετάσεις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου αδειοδότηση εφεύρεσή σας σχηματίζοντας μια εταιρεία εμπορικά σήματα ομοσπονδιακή εμπορικά σήματα κατάσταση ομάδα συνθήκη

Είναι ένα μόνο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας υπάρχει – Ο ένας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής?

Έλαβα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως τον εαυτό σας στο Ηνωμένο Βασίλειο ερωτά κατ 'ουσίαν “αν το μόνο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι η U.S. Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (USPTO) στις Ηνωμένες Πολιτείες?”.

Καλά, η απάντησή μου είναι ότι είναι ότι κάθε χώρα έχει το δικό του γραφείο ευρεσιτεχνιών της να δεχτεί αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εν λόγω χώρα και η οποία εκδίδει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εν λόγω χώρα. Μπορείτε να πάρετε μόνο τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας στις χώρες όπου έχουν εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή μια χώρα συνθήκη στην οποία θα εγγραφείτε ευρεσιτεχνίας συνθήκη σας, όπως εξηγείται παρακάτω.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να αρχειοθετήσετε μεμονωμένες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε κάθε χώρα στην οποία η προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι επιθυμητή (e.g. αποκοιμιέμαι, ταχυδρομείο, υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ή ηλεκτρονικά, ανάλογα με το συγκεκριμένο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας).

Εναλλακτικά, Υπάρχουν επίσης πολλές συνθήκες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που επιτρέπουν την υποβολή της ενιαίας αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για όλες τις χώρες μέλη. Για παράδειγμα, ένας εφευρέτης (οπουδήποτε στον κόσμο) μπορούν να υποβάλουν μεμονωμένες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διάφορα (ΕΕ) χωρών και ατομικά τους δίωξη για έκδοση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ως. Πλεονέκτημα – Αν δεν πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε μία χώρα, μπορείτε να πάρετε σε μια άλλη χώρα. Μειονέκτημα – κόστος για τη δίωξη και τέλη κυβέρνηση να πάρει ξεχωριστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η ΕΕ έχει επίσης μία από αυτές τις συνθήκες ευρεσιτεχνίας που επιτρέπει την υποβολή της ενιαίας αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας της ΕΕ. Είναι πολύ πιο ακριβό σε αρχείο από ένα σε μία μόνο χώρα, αλλά υπάρχει μία μόνο αίτηση για τη δίωξη με την έκδοση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ως. Πληρώνετε τότε ένα σχετικά χαμηλό τέλος για να καταχωρήσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις χώρες της ΕΕ στην οποία θέλετε να το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι εκτελεστές. Πλεονέκτημα – Μόνο μία αίτηση για την άσκηση δίωξης για την έκδοση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ως. Μειονεκτήματα – Ακριβά να καταθέσει. Έχετε “όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι” έτσι ώστε να πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την καταγραφή σε όλες τις χώρες της ΕΕ επιθυμητό σας εξαρτάται από την εφαρμογή ne.

Επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο πατέντας σε κάθε χώρα, όπου η προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι επιθυμητή για την κατάθεση ατομικών αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις χώρες αυτές. Επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο Συνθήκη Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, όπως η Εισαγγελέας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της ΕΕ για την κατάθεση αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας της ΕΕ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Μπορείτε να κλειδώσετε το “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” σε λογική τιμή:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ανεξάρτητους εφευρέτες Ηνωμένο Βασίλειο u.s. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας u.s. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας u.s. Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκδίδονται διπλώματα ευρεσιτεχνίας αρχείο υποβάλουν ατομικές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Συνθήκες ευρεσιτεχνίας υποβάλλουν τις αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χώρες μέλη εφευρέτες ατομικές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας Ευρωπαϊκή Ένωση eu Οι χώρες της ΕΕ μεμονωμένα δίωξη ευρεσιτεχνίας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την έκδοση των τελών κυβέρνηση της χώρας διπλώματα ευρεσιτεχνίας ευρεσιτεχνίας Συνθήκης ΕΕ αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και μόνο χώρα δίωξη για έκδοση ευρεσιτεχνίας μητρώο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας χώρα της ΕΕ εκτελεστή μητρώο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εγγραφείτε στο επιθυμητό χώρες δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υποβολή αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας Συνθήκη ευρεσιτεχνίας δικηγόρος eu ευρεσιτεχνίας δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της ΕΕ εφαρμογή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της ΕΕ Brian R. rayve εφεύρεση inventionpatenting inventionpatenting.com κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν λογική τιμή αρχείο αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Χρειάζομαι ένα πρωτότυπο της εφεύρεσης μου ή Νέα Ιδέα προϊόν πριν από την κατάθεση αίτησης διπλώματος?

Έλαβα σήμερα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως αναρωτιέστε “Έχω μια εφεύρεση. Τι μπορώ να κάνω πρώτα, μπορώ να κάνω ένα πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη συνέχεια? Αν ναι, θα πρέπει να έχει βοήθεια με ορισμένα μέρη. Οι εταιρείες εκεί έξω για να βοηθήσει με τα μέρη για να κάνει το πρωτότυπο?”.

Καλά, η απάντησή μου είναι ότι θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας να lock-in “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” πρώτα. Μπορείτε προφανώς δεν θέλουν την ιδέα σας κλαπεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα εμπιστευτικό / μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνία (αναζήτησης στο Διαδίκτυο για ένα χρησιμοποιείται για διπλώματα ευρεσιτεχνίας) με οποιονδήποτε χρειάζεται να αποκαλύπτει την εφεύρεσή σας, όπως κάποιος κάνει ένα πρωτότυπο για σας. Χρησιμοποιήστε τη συμφωνία και δεν διαφημίζουν την ιδέα σας (όπως στο Διαδίκτυο) τουλάχιστον μέχρι να συζητήσουν τις επιπτώσεις μιας “δημοσιοποίηση” με έναν έμπειρο δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Όσον αφορά κάνοντας ένα πρωτότυπο, δεν χρειάζεται να κάνουν μία, προκειμένου να καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εκτός αν (ή ένα πρόσωπο που έχετε να αξιολογήσει την ιδέα σας που είναι πιο έμπειροι στη συγκεκριμένη τεχνολογία που εμπλέκονται) δεν είναι ότι η ιδέα θα λειτουργήσει. Τότε, μπορεί να έχετε μια ανέξοδη πρωτότυπο που κατασκευάστηκε για να αποδείξει την έννοια. Ακόμη, Δεν θα περιμένουμε πολύ καιρό πριν από την κατάθεση αίτησης διπλώματος καθώς μπορεί να υπάρχουν χρονικά όρια για την κατάθεση μιας αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με βάση ό, τι προηγούμενες δραστηριότητες μάρκετινγκ που έχετε κάνει.

Πρωτότυπα πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο για να βοηθήσει να πωλήσει την ιδέα σας για τους πιθανούς επενδυτές, για να πάρει πληροφορίες από τους πιθανούς πελάτες, και να σας βοηθήσει στην πώληση οποιαδήποτε δικαιώματα ευρεσιτεχνίας μπορεί να έχετε για την ιδέα σας σε ένα πρόσωπο ή εταιρεία που ενδιαφέρεται να αγοράσει από εσάς.

Βλέπω πολλούς ανθρώπους να κάνουν ακριβά πρωτότυπα, όπως το πρώτο πράγμα που κάνουν. Είμαι υπέρμαχος της “ψαλίδι, χαρτόνι, και την ταινία” (ή μαχαίρι κουτί, αφρός-πυρήνα χαρτόνι καλλιτέχνη, κόλλα ή πριτσίνια, και βαφής) προσέγγιση για την κατασκευή πρωτοτύπων. Θα εκπλαγείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας (ακόμη και χωρίς εμπειρία). Πλεονεκτήματα του να κάνει τον εαυτό σας τουλάχιστον την αρχική πρωτότυπο περιλαμβάνει: 1) Είναι πολύ φθηνότερο από ό, τι επαγγελματικά κατασκευή πρωτοτύπων; 2) αυτό σας βοηθά να βρείτε προβλήματα και νέες προσεγγίσεις (ακόμη και εναλλακτικές ή καλύτερα σχέδια) για την ιδέα σας (μπορεί να έχουν επενδύσει πολλά χρήματα σε λιγότερο προτιμώμενη σχεδιασμού); και 3) μπορεί να εξυπηρετήσει τις περισσότερες ή όλες τις ανάγκες ενός επαγγελματικά έκανε πρωτότυπο.

Ακόμα κι αν είστε προθέσεων για να πάρει ένα επαγγελματικό που έκανε πρωτότυπο, έχοντας εξετάσει ένα πρωτότυπο του τύπου που περιγράφεται παραπάνω αρχικά επαγγελματικά γίνονται για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω. Μόλις καθοριστεί το βέλτιστο σχεδιασμό και τυχόν βελτιώσεις θέλετε να κάνετε, μπορείτε να έχετε ένα “τούβλα και το κονίαμα” (ξύλινος, μέταλλο, ή πλαστικό) πρωτότυπο (το ακριβό είδος) προτιμώμενη από το σχέδιό σας με όλες τις βελτιώσεις!

Μπορείτε να κλειδώσετε το “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” σε μια λογική τιμή, με κατάθεση προσωρινό (κλειδαριές-στην πατέντα για ένα χρόνο – αρχείο ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας κατά την περίοδο ενός έτους που ισχυρίζεται “προτεραιότητα” την προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας) ή μια αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Θα πρέπει να προστεθεί μια λίστα των εταιρειών πρωτότυπο σε Ultimate Πόρων Εφευρέτης μου:

http://www.inventionpatenting.com/ultimate_inventor_resources.html

Add to Technorati Favorites

πρωτότυπα υποβολή αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας ανεξάρτητους εφευρέτες εφευρέσεις κάνουν πρωτότυπα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας το αρχείο διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν ιδέες κλαπεί εμπιστευτικά συμφωνίες μη άσκησης ανταγωνισμού συμφωνίες αποκαλύψουν τις εφευρέσεις σας την κατασκευή πρωτοτύπων διαφημίζουν ιδέες Internet δημοσιοποίηση αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας τεχνολογία δραστηριότητες μάρκετινγκ πουλήσει την ιδέα δυνητικών επενδυτών τα σχόλιά σας από τους πελάτες να πωλούν τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας ακριβά prototpes την κατασκευή πρωτοτύπων αρχικά σχέδια εναλλακτικής πρωτότυπα προτιμώμενη σχεδιασμού διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν ευρεσιτεχνίες διεκδικήσει προτεραιότητα προσωρινά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προσωρινή αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας των αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας inventionpatenting.com πρωτότυπο εταιρεία εταιρείες πρωτότυπο απώτερος πόρους εφευρέτης

Πώς μπορώ να ανοίξω αυτό “Θεέ μου darned” Πλαστική Συσκευασία!

Ως συνέχεια στην προηγούμενη θέση μου “Μερικές από τις καλύτερες εφευρέσεις που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με την εργασία!”, μια άλλη σκέψη (στην πραγματικότητα μια σειρά από σκέψεις τις οποίες μόνο μία είναι κατάλληλη και για την απόσπαση εδώ) ήρθε στο μυαλό.

Περίπου ένα χρόνο πριν, με την προτροπή του συμβούλου μου στο Internet, Shahar Boyanan του BuzzBoosters.com, Αγόρασα ένα Flip βίντεο κάμερα για να κάνει εγγραφές βίντεο για το Διαδίκτυο. Καλά, χθες αποφάσισα τελικά να Αποσυσκευασία και να χρησιμοποιήσετε την κάμερα.

Η κάμερα έχει συσκευαστεί σε δύο ημίχρονα, ένα μαλάκιο κέλυφος τύπου σχηματίζονται πλαστικό δοχείο, η οποία είναι κοινή για τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τα μισά ωραία φορμαρισμένο με μια ομαλή καμπύλη S-χαρτόνι και ένθετα τα οποία πληρούν και είναι ορατά μέσα από τις σαφείς μισά. Τα μισά θερμότητα σφραγίζονται μαζί σε μια περιφερειακή ραφή και κρέμεται τρύπα διαμορφώνεται σε άνω άκρο της συσκευασίας.

Καλά, η συσκευασία φαίνεται ωραίο και πιθανώς είναι ανέξοδη για την κατασκευή. Τα μισά κενό σχηματίζονται αυτόματα, τα ένθετα χαρτόνι είναι μηχανή-εισάγεται στην ανοιχτή συσκευασία, η κάμερα και τα συστατικά μέρη (προσυσκευασμένα και σε ένα μικρότερο, μη θερμοσυγκολλημένα μεντεσέδες συσκευασία) Οι μηχανή-τοποθετούνται στα μισά, και η περιφερική ραφή σχηματίζεται.

Ωστόσο, Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, αυτό το είδος της συσκευασίας είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξει. Ψαλίδι είναι μου “όπλο της επιλογής” όταν μάχεται αυτό το είδος της συσκευασίας (μαχαίρια μπορεί να γλιστρήσει και να μειώσει ζωτικά μέρη του σώματος). Το κύριο πρόβλημα στο άνοιγμα της συσκευασίας είναι ότι κανένας χώρος δεν επιτρέπεται μεταξύ των περιφερειακών ραφή και το υπόλοιπο της συσκευασίας, προκειμένου να εισαχθεί το ψαλίδι. Επιπλέον, η περιφερική ραφή αποτελεί ένα κανάλι το οποίο περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Έπρεπε να κοπεί από τα δύο άκρα της κάθε πλευράς προς τα μέσα του πλευρά μέχρι η λαβή του ψαλιδιού χτύπησε τη συσκευασία και στη συνέχεια να σχίσει το υπόλοιπο μέρος από. Το πλαστικό είναι κάπως σκληρό γεγονός που δυσχεραίνει πολύ τη διαδικασία κοπής.

Έτσι, ποιο είναι το σημείο μου… να “σκύλα” για το πόσο δύσκολο είναι η ζωή μου? Δεν, αλλά για να επισημάνω μια ευκαιρία για σας τους ανεξάρτητους εφευρέτες να βελτιωθεί η υπάρχουσα συσκευασία. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός “καθημερινό πρόβλημα” που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι. Μπορείτε να φανταστείτε πόσες ανθρωποώρες (ή γυναίκα-ώρες) σπαταλούνται κάθε χρόνο με αυτή τη συσκευασία? Είναι το είδος του προβλήματος (πραγματικά μια ευκαιρία για τους εφευρέτες να βελτιωθεί κάτι με αποδεδειγμένη μεγάλη δυνητική αγορά – εκατομμύρια συσκευασίες στα ράφια των καταστημάτων) δεν χρειάζεται να είναι ένας μηχανικός ή έχουν διδακτορικό. να λύσει το πρόβλημα.

Ποιές βελτιώσεις θα ήταν επιθυμητό? Καλά, η συσκευασία πρέπει να είναι ασφαλείς στα καταστήματα, ώστε κανείς δεν μπορεί να το ανοίξει και να κλέψει το σχετικά μικρό (εύκολα στην τσέπη μας) κάμερα ακόμη σχετικά εύκολο να ανοίξει μετά την αγορά του προϊόντος και λαμβάνοντας το σπίτι. Αυτό που απαιτείται είναι η βελτίωση. Μπορείτε να φανταστείτε τις ανάγκες σας ως καταναλωτή και φανταστείτε τις ανάγκες των χονδρεμπόρων / λιανοπωλητών.

Ωστόσο, κάποια ισχύουσα (λιγότερο προφανείς) χαρακτηριστικά της συσκευασίας πρέπει να διατηρούνται. Αυτό είναι όπου μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο μπορεί να “συμπληρώστε” μερικές από τις λεπτομέρειες που ένας μηχανικός όπως εγώ έχει εκπαιδευτεί να κάνει. Η συσκευασία πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά χαμηλού κόστους (e.g. διαφανές πλαστικό φύλλο) που επιτρέπει την κατασκευή (κενού που αποτελούν) σχετικά με αυτοματοποιημένο εξοπλισμό γείσο πακέτο. Η συσκευασία πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον τρέχοντα εξοπλισμό συσκευασίας (με ελάχιστες τροποποιήσεις) για την αυτόματη συσκευασία και να σφραγίσει τη φωτογραφική μηχανή και τα συναφή τμήματα αυτά. Η συσκευασία πρέπει να δείχνουν καλά για τους καταναλωτές και να είναι τόσο hangable από γάντζους οθόνη και να είναι σε θέση να σταθεί στα ράφια των καταστημάτων. Η συσκευασία πρέπει επίσης να είναι τουλάχιστον ημι-άκαμπτο για να επιτρέψει στο στοίβαγμα κουτιά για τη ναυτιλία και να προστατεύσει την κάμερα. Όλα αυτά θα μπορούσε να βρεθεί στο διαδίκτυο κάνει κάποια έρευνα σχετικά με τις συσκευασίες των ηλεκτρονικών για τη λιανική πώληση και οθόνη.

Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία: 1) φαίνεται να υπάρχει πραγματική ανάγκη για βελτιωμένη συσκευασία για τη λιανική ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως είναι πολύ εύκολα να αποδειχθεί (μια δοκιμασμένη στην αγορά για το προϊόν); 2) δεν χρειάζεται να είναι ένας μηχανικός ή διδακτορικό. να εργαστούν σε αυτό το πρόβλημα, δεδομένου ότι δεν είναι ένα περίπλοκο προϊόν; 3) τις απαραίτητες βασικές πληροφορίες βρίσκεται εύκολα κάνει μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο; 4) πρωτοτύπων μπορεί να γίνει ανέξοδα με ξύλινα καλούπια και ένα κενό αποτελούν μηχανή; και 5) βελτιωμένη συσκευασία πώλησης σας για τους κατασκευαστές είναι πιθανό μια σχετικά εύκολη πώληση, αν δείτε τα οφέλη για τους (θέλουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές αν είναι μικρή ή και καθόλου επιπλέον κόστος για τους).

Καλά, αυτό είναι ένα περικάλυμμα για σήμερα! Με τον τρόπο, η Flip βιντεοκάμερα λειτουργεί πραγματικά μεγάλη! Είναι συμπαγές, εύχρηστος, αυτάρκης, και σε λογικές τιμές (εξαρτάται από το ποιο μοντέλο έχετε). Καταγράφει για μία ώρα το στερεάς κατάστασης μνήμης και λήψεις βίντεο απευθείας μέσω της θύρας USB στον υπολογιστή σας. Μου χρησιμοποιούνται σήμερα για την καταγραφή τους παπαγάλους μου Άλεξ και ο Sebastian. Πραγματικά “hmmed επάνω” για την κάμερα και θα πάω να ανεβάσετε το βίντεο στο Facebook σελίδα μου. Μπορείτε να ελέγξετε έξω τα διάφορα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών στο Amazon.com:

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

πλαστική συσκευασία Διαδίκτυο σύμβουλοι Shahar boyanan nashlah boyanan buzzbooster.com άλλη κάμερα μαγνητοσκοπήσεις Internet φωτογραφική μηχανή ηλεκτρονικές συσκευές συσκευασία ανεξάρτητους εφευρέτες ευκαιρία για τους εφευρέτες δυνητική αγορά ράφια των καταστημάτων μηχανικοί χονδρέμποροι λιανοπωλητές αναζήτησης του διαδικτύου κατασκευή εξοπλισμού συσκευασίας έρευνα στο διαδίκτυο συσκευασία των ηλεκτρονικών βελτιωμένη συσκευασία λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων πληροφορίες πρωτότυπα ξύλινα καλούπια κενό που σχηματίζουν μηχανές κατασκευαστές οφέλη άλλη κάμερα

Ποια Εφευρέτης και Βιομηχανίας Εκθέσεις απευθύνεται ανεξάρτητους εφευρέτες?

Έλαβα σήμερα μια ερώτηση από έναν ανεξάρτητο εφευρέτη, όπως αναρωτιέστε “Τι είναι μερικές από τις καλύτερες εμπορικές εφευρέτη, όπως δείχνει Inpex?”.

Καλά, η απάντησή μου είναι ότι δεν υπάρχει “ένας” εμπόριο δείχνουν να παρακολουθήσουν. Υπάρχουν εμπορικές εκθέσεις εφευρέτης για τους εφευρέτες να δείξει-off και προσπαθούν να πωλήσουν τις εφευρέσεις τους.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας που είναι ειδικά για συγκεκριμένους κλάδους, όπως οικιακών, βαρκάδα, ύπαιθρο, και παρόμοιες.

Εδώ είναι μια σύνδεση στο Εμπορικές Εκθέσεις τμήμα του Ultimate Πόρων Εφευρέτης μου:

http://www.inventionpatenting.com / inventor_trade_shows.html

Ελέγξτε τις εμπορικές εκθέσεις εφευρέτης και η βιομηχανία, το εμπόριο δείχνει ειδικά για την εφεύρεσή σας.

Ελπίζω ότι αυτό σας βοηθά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve
Ιδιοκτήτης, InventionPatenting.com

P.S. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει-σε “διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν” πρώτο και γνωρίζουν τις συνέπειες της εφεύρεσής σας δείχνει σε μια εμπορική έκθεση προτού το πράξουν! Διαβάστε το blog μου για λεπτομέρειες στο παρακάτω θέσεις.

Μπορείτε να κλειδώσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-εν αναμονή της σε:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Add to Technorati Favorites

εφευρέτης του εμπορίου δείχνει βιομηχανία, το εμπόριο δείχνει ανεξάρτητους εφευρέτες εφευρέτες πωλούν εφευρέσεις απόλυτη πόρους εφευρέτης εφευρέσεις inventionpatenting.com διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν φάκελο της αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας