Είστε που Αποθαρρυμένος για να κερδίσετε χρήματα σας από την εφεύρεση σας?

Αφήνει το πρόσωπο αυτό… έναρξη μιας νέας επιχείρησης είναι δύσκολο! Έχω τρέξει από InventionPatenting.com 1999 για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους εφευρέτες προστασία και να κερδίσει χρήματα από τις νέες ιδέες προϊόντων τους… όλα σε λογικό κόστος. Ακούγεται σαν μια απλή και λειτουργική επιχειρηματική ιδέα δικαίωμα… ειδικά όταν τόσες πολλές εταιρείες εμπορίας εφεύρεση έχουν εκμεταλλεύονται προς όφελός τους νέους εφευρέτες για χρόνια?

Καλά, μια νέα επιχείρηση δεν “απογείωση” με δική του μόνο με τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου (που έμαθα μετά από σύσταση του οργανισμού στα τέλη του 1999). Χρειάζεται πολλή δουλειά και σκληρή γνώση! Ακόμα και τώρα, έχοντας μάθει πώς να προωθήσει την ιστοσελίδα μου, εξακολουθεί να είναι συχνά αποθαρρύνουν.

Σημείο μου είναι ότι η επιμονή είναι το κλειδί. Εάν έχετε μια νέα ιδέα για ένα προϊόν που δεν έχει αποδειχθεί μια επιτυχία μάρκετινγκ, επαναξιολογούν το προϊόν σας. Είναι πραγματικά τόσο καλό όσο νομίζετε ότι είναι? Πολλοί εφευρέτες “ερωτεύονται” με τη νέα ιδέα για ένα προϊόν τους να αγνοεί την πραγματικότητα της κατάστασης. Ζητήστε από τους υποψήφιους πελάτες να χρησιμοποιούν και να αξιολογήσει το προϊόν σας. Μήπως τα σχόλιά τους ταιριάζει με τις σκέψεις σας για το προϊόν σας? Εάν δεν, Συγκεκριμένα μάθετε γιατί. Ρωτήστε τους αν θα αγοράσουν το προϊόν, αν το είδε στα ράφια των καταστημάτων. Ποια τιμή θα είναι πρόθυμος να πληρώσει για αυτό που τα πλεονεκτήματά της (και ίσως κάποια μειονεκτήματα – τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι ένα trade-off) σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Ελπίζω ότι αυτό σας δίνει κάποια εικόνα… και ανανεωμένη έμπνευση. Θα έρθουν κι άλλα!

Add to Technorati Favorites

να κερδίσει χρήματα την έναρξη νέων επιχειρηματικών inventionpatenting.com ανεξάρτητους εφευρέτες νέες ιδέες προϊόντων έννοιες εφεύρεση επιχειρηματικές εταιρείες εμπορίας την προώθηση της ιστοσελίδες νέες ιδέες προϊόντων αξιολογήσει προϊόντα τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ανταγωνιστικών προϊόντων ανανεώνεται έμπνευση

One thought on "Είστε που Αποθαρρυμένος για να κερδίσετε χρήματα σας από την εφεύρεση σας?
  1. Pingback: Clarence

Αφήστε μια απάντηση