Εάν ανεξάρτητους εφευρέτες Προετοιμάστε και να υποβάλλουν οι ίδιοι αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας?

Έλαβα σήμερα μια ερώτηση από ένα εφευρέτη newbie. Έχει διαβάσει ένα βιβλίο για το pro se (κάνετε μόνοι σας) την προετοιμασία και την κατάθεση αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας και πιστεύει ότι ενδεχομένως μπορεί να προετοιμαστούν με επιτυχία και να καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας για το προϊόν που αναπτύσσει.

Ανησυχεί όμως ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει σωστά την αίτησή της χρησιμότητας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και πιστεύει ότι δεν μπορούν να τροποποιήσουν την αρχική εφαρμογή της έτσι πρέπει να “το πάρει σωστό την πρώτη φορά” (πραγματικά, αυτό είναι λάθος… η εφαρμογή μπορεί να τροποποιηθεί, αλλά: 1. νέες πληροφορίες που ονομάζεται “νέο θέμα” δεν μπορεί να προστεθεί στη συνέχεια και 2. της ισχυρίζεται όπως παρουσιάστηκε αρχικά θα μπορούσε να της κλειδώσει σε μια κακή θέση, όπως για να πάρει την ευρύτερη δυνατή προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας).

Εκείνη δεν έχει / θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για τις αμοιβές του δικηγόρου (συνήθως $3,500.00 να $7,500.00) να έχουν χρησιμότητα εφαρμογής της ευρεσιτεχνίας επαγγελματικά προετοιμασμένη γι 'αυτήν. Αισθάνεται μόνη εναλλακτική λύση εκτός από την κατάθεση υπέρ se είναι να βρούμε έναν επενδυτή, μερικές φορές ονομάζεται “άγγελος”, να τη βοηθήσει με το κόστος της. Λέει “Φαίνεται ακριβώς τόσο συντριπτική.” το οποίο είναι ένα τυπικό state-of-νου στο οποίο τους ανεξάρτητους εφευρέτες να βρεθούν.

Η απάντησή μου σε αυτήν είναι ότι ένας έμπειρος τεχνικός συγγραφέας (ή παρόμοια λεπτομέρεια προσανατολισμένη συγγραφέας που γράφει ένα πολύ – Πολλοί δημιουργοί αφήνουν έξω τα μέρη της εφεύρεσής τους, που είναι κρίσιμα για τα οποία δεν μπορούν να προστεθούν αργότερα και να διατηρήσει την αρχική ημερομηνία κατάθεσης… το λεγόμενο “νέο θέμα”) μπορεί να προετοιμαστεί επαρκώς και να καταθέσει τη δική τους προσωρινή εφαρμογή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η οποία είναι μια πλήρης αποκάλυψη της εφεύρεσης, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων και του πώς λειτουργούν μαζί (ή για μια μέθοδο… τα βήματα και πώς θα συνεργαστούν). Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας λογισμικού προετοιμασία στην αγορά για να προετοιμάσει μια προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Κατά τη γνώμη μου, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο σε θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (φωνάζοντας προορίζονται) μπορεί να προετοιμαστεί επαρκώς και να καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δική τους χρησιμότητα και πόσο μάλλον να ασκήσει δίωξη μέσω της έκδοσης των ΗΠΑ. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (USPTO). Αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας έχουν αυστηρές απαιτήσεις για την προετοιμασία (ιδιαίτερα η καρδιά της αίτησης… οι ισχυρισμοί) και θα εξεταστούν από το δικαστήριο αν εφεύρεσή σας γίνεται μια εμπορική επιτυχία και κάποιος θέλει να το ακυρώσει.

Χρειάζεται όχι μόνο τη νομική γνώσεις που έχει αποκτήσει με το πέρασμα του εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου ευρεσιτεχνίας έχουν δώσει από το USPTO, αλλά για 2-3 χρόνια εκπαίδευσης σύμφωνα με καθημερινή επίβλεψη ενός έμπειρου δικηγόρου ευρεσιτεχνίας. Ως εκ τούτου, ένας αρχάριος Εισαγγελέα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας ή από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (δεν είναι δικηγόρος) ο οποίος πέρασε τη γραμμή Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, αλλά δεν έχει εκπαιδευτεί από ένας έμπειρος δικηγόρος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δεν είναι καν τα προσόντα για να προετοιμάσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας από τον εαυτό του / της! Μήπως σας “πηγαίνουν κάτω από το μαχαίρι” χρησιμοποιώντας ένα “χειρουργός” που διαβάζουν μόνο ένα βιβλίο για να κάνει χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο και είστε / του πρώτου ασθενή της? Δεν το νομίζω!

Είναι, επίσης, προτίθεται να εφαρμόσει ένα πακέτο λογισμικού για να υποβάλει προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το εν λόγω λογισμικό, αλλά μπορεί να είναι μια πολύτιμη βοήθεια για την προετοιμασία ενός προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας (βλέπε παρακάτω για τα αποτελέσματα που έχουν αξιολόγηση από Εισαγγελέα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας). Όσον αφορά τα προγράμματα λογισμικού για την προετοιμασία μιας αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας, “τεχνητή νοημοσύνη” σήμερα δεν μπορούν καν να προσομοιώσει επαρκώς τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων του μια κατσαρίδα ή μια μύγα των φρούτων… πόσο μάλλον η διαδικασία λήψης αποφάσεων ενός εκπαιδευμένου Εισαγγελέα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.

Ωστόσο, Εγώ συνιστώ να κάνει μια write-up και σκίτσα της εφεύρεσής σας για να διευκρινίσει και να κρυσταλλώνει την εφεύρεσή σας στο μυαλό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βιβλίο ή λογισμικό για να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. ΩΣΤΟΣΟ, υποβάλλετε την εργασία σας σε ένα Εισαγγελέα Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας να επεξεργαστείτε και να ολοκληρώσουν! Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε όλα όσα μπορείτε για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τη διαδικασία εφεύρεση, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους περιορισμούς σας.

Ο λόγος που δεν έχουν ακούσει για τα κακώς προετοιμασμένη διπλώματα ευρεσιτεχνίας που γράφτηκε από τους ανεξάρτητους εφευρέτες να ακυρωθεί από τα δικαστήρια είναι ότι σχεδόν κανένας δεν το κάνει προς το δικαστικό σύστημα με την επίτευξη εμπορική επιτυχία. Έτσι, ανεξάρτητους εφευρέτες είναι “εφησυχάζουμε” σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας ότι από “Τζο ο Εφευρέτης” “επιτυχώς” προετοιμασμένοι, κατατίθενται, και πήρε το δικό του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Μπορώ να κάνω το ίδιο. Δεν συνειδητοποιούν ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδίδονται είναι σχεδόν ΑΝΕΥ ΑΞΊΑΣ (δηλαδή στο. αξιώσεις προσφέρουν πολύ στενό κάλυψης σύμφωνα με την οποία οι ανταγωνιστές’ προϊόντα που δεν εμπίπτουν ή “παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας” και / ή κατ 'έξω άκυρες, λόγω λάθη που έγιναν από τον εφευρέτη)!

Αναχώρηση το άρθρο μου για επίταση εφευρέτες SE που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ξεχωριστή θέση κάτω).

Έχετε κάνει αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για να δείτε αν σας εφεύρεση είναι ακόμη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (είναι χρήσιμο να κάνουμε κάτι, είναι νέα, και δεν είναι ένα προφανές πράγμα που πρέπει να κάνετε)?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα του USPTO αν θέλετε, αν και αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι τόσο πολύ μια τέχνη ως επιστήμη και λαμβάνει κάνει πολλές έρευνες για να κυριαρχήσει. Βλέπε:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Μπορώ να κάνω ένα επαγγελματικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναζήτηση ανέξοδα σε:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Επίσης, Έχω δύο προσφορές σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα:

Ετοιμάστε μια προσωρινή αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Ετοιμάστε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Ελπίζω ότι αυτό σας βοηθά. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

ανεξάρτητους εφευρέτες χρησιμότητα ευρεσιτεχνίας newbie εφαρμογές εφευρέτες Pro se κατάθεσης αξιώσεις προστασίας ευρεσιτεχνίας χρησιμότητα υποβολής της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας υπέρ se επενδυτές ανεξάρτητους εφευρέτες προσωρινή αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέτες εφευρέσεις νέα γνωστοποίηση θέμα των κατασκευαστικών στοιχείων εφεύρεση μέθοδοι ευρεσιτεχνίας λογισμικού προετοιμασία μας για τη δίωξη έκδοση. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας εμπορική επιτυχία ακύρωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας εξετάσεις μπαρ ευρεσιτεχνίας δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την προετοιμασία αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας write-up των εφευρέσεων σκίτσα των εφευρέσεων σας διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαδικασία εφεύρεση ακυρωθεί από τα δικαστήρια εμπορική επιτυχία ευρεσιτεχνίας που έχουν εκδοθεί ανταγωνιστές προϊόντα παραβιάζουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπέρ εφευρέτες se αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μας γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας υποβολή αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Αφήστε μια απάντηση