Μερικές από τις καλύτερες εφευρέσεις που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με την εργασία!

Οι άνθρωποι έρχονται με νέες ιδέες κάθε μέρα νομίζουν ότι θα φέρει επανάσταση στον κόσμο και να τους τόνους των χρημάτων. Οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες που σχεδιάστηκε από παρακολουθούν οι άνθρωποι κάνουν πράγματα κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους ζωής. Αν και δεν θέλω να αποθαρρύνει κανέναν από το να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, την επιδίωξη αυτών των ιδεών, μερικές από τις καλύτερες εφευρέσεις που έχω δει είχαν αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν τις καθημερινές δουλειές τους.

Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια είχα έναν πελάτη ο οποίος ανέπτυξε ένα νέο τύπο κλειδί για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, όταν επισκευή αυτοκινήτων. Ενώ το κλειδί του είχε χρησιμότητα (ήταν χρήσιμη για να κάνει κάτι) και ήταν νέα, η U.S. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (USPTO) δεν μπορούσε να πειστεί ότι το κλειδί ήταν μια μη εμφανή βελτίωση σε σχέση με τα κλειδιά πριν από την τέχνη. Είχα πει αυτό ήταν το πιθανό αποτέλεσμα μετά να κάνει ένα αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά ένιωθε ότι άξιζε μια δοκιμή (και τα κλειδιά θα μπορούσαν να επισημαίνονται “Εν αναμονή ευρεσιτεχνίας” ενώ η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας υπέβαλα αίτηση για να τον είχε πράγματι εκκρεμεί ενώπιον του USPTO).

Γιατί αυτές οι ιδέες είναι συχνά καλύτερα από εκείνα που σχεδιάστηκαν από την παρατήρηση?

Καλά, πρώτα, είστε εξοικειωμένοι στενά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία… είναι ότι ένας εργάτης που προσπαθεί να άρει και τη θέση λαμαρίνα για σφράγιση σε έναν Τύπο, μια νέα μητέρα ή ο πατέρας προσπαθεί να διαθέσει αυτούς “δυσάρεστες” βρώμικες πάνες, ενώ τουλάχιστον μερικά κρατώντας την αξιοπρέπεια της, ή ακόμα και ένα παιδί του ή της “δουλειά” προσπαθούν να οδηγούν ένα skateboard κάτω από ένα σκαλί σιδηροδρομικών.

Κατά δεύτερο λόγο, έχετε βάλει πολλή σκέψη στην προσπάθεια να κάνει τη δουλειά σας ευκολότερη ή ασφαλέστερη. Μπορείτε να αντιμετωπίσουν την πρόκληση και κάθε μέρα πρέπει να “ασχοληθεί με το θέμα”! Έχετε παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος. Αφήνει το πρόσωπο αυτό, όλοι προσπαθούν να κοιτάξουν έξω για έναν αριθμό. Αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια… γιατί να μην το πράξει. Επιπλέον,, προφανώς δεν θέλουν να πληγωθεί κάνει τη δουλειά μας.

Τελικά, είναι πιθανό χιλιάδες… πιθανώς εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που κάνουν την ίδια δουλειά που κάνετε. Πρόκειται για μια αγορά έτοιμη να “καταβροχθίζω” νέα ιδέα σας σε ένα καρδιακό παλμό! Όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα Απλά ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ! Μπορείτε να πάρετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ιδέα σας όπου θέλετε να ελέγχουν τη χρήση της ιδέας και είστε στη θέση του οδηγού!

Μια λέξη της προσοχής. Να είστε βέβαιος ότι αν εργάζεστε για μια εταιρεία ή να κάνετε “ανεξάρτητος” εργάζονται για τους άλλους ότι έχετε τοπικό δικηγόρο σας να ελέγξει οποιαδήποτε σύμβαση εργασίας που υπογράφηκε και σας ενημερώσω σχετικά με τους ισχύοντες νόμους του κράτους που ισχύει. Αυτό συμβαίνει επειδή το νόμο του κράτους ή της απασχόλησης ή άλλη σύμβαση που έχετε υπογράψει μπορεί να υπαγορεύσει ότι ο εργοδότης σας ή ελεύθερος επαγγελματίας πελάτης διαθέτει την ιδέα (και οποιαδήποτε δικαιώματα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας) Έχετε αναπτύξει ή σχετικά με την εργασία σας και όχι εσείς. Πρέπει να είσαι ασφαλής και να ελέγξετε έξω!

Επίσης, θυμηθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες στην απόκτηση μιας εγχώριας (ΗΠΑ) και ξένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εάν αποφασίσετε να οικοδομήσουμε και να αξιοποιήσει την ιδέα σας (ή μέθοδος) σχετικά με την εργασία. Πριν από αυτό, μιλήσετε με έναν έμπειρο δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας!

Θέλετε να δείτε αν η ιδέα σας είναι κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας? Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Θέλετε να κλειδώσετε-στην πατέντα για την εφεύρεσή σας ή νέα ιδέα προϊόντος? Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

εφευρέσεις αναπτύχθηκε στην εργασία νέες ιδέες ιδεών φέρει επανάσταση στον κόσμο να κερδίσει χρήματα αναζήτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χρησιμότητα χρήσιμο για να κάνει κάτι u.s. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας μη εμφανή βελτίωση διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν προβλήματα εφαρμογής χρησιμότητα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την δουλειά κάνει τη δουλειά πιο εύκολη κάνει τη δουλειά πιο ασφαλή την επίλυση του προβλήματος πληγωθεί κάνουν τη δουλειά πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το έργο της εταιρείας τοπικό δικηγόρο σύμβαση εργασίας τους ισχύοντες νόμους κράτους νόμο του κράτους σύμβαση εργασίας εργοδότης δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας αναπτύχθηκε στην εργασία αναπτύχθηκε σχετικά με τη δουλειά σας εγχωρίων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ξένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν νέα ιδέα προϊόντος

Αφήστε μια απάντηση