Μπορείτε Αρχειοθέτηση ίδιοι αίτηση για Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Utility (Αν Εφευρέτης Pro) – Τώρα τι?

Έτσι θα προετοιμαστεί το δικό σας αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Παίρνοντας το χρόνο και την προσπάθεια να το πράξουν είναι αξιέπαινη, θα πρέπει πραγματικά να έχουν χρησιμότητα αίτησή σας ευρεσιτεχνίας αξιολόγηση από έναν έμπειρο δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (ιδιαίτερα οι ισχυρισμοί) όταν λαμβάνετε μια πρώτη αγωγή του Office από τις ΗΠΑ. Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας καλύπτει σωστά την εφεύρεσή σας. Θα χρειαστείτε επίσης του / της επαγγελματική βοήθεια για την αντιμετώπιση του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.

Χρειάζονται περίπου 2-3 χρόνια για μια δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πρέπει να εκπαιδευτεί (υπό την ημερήσια επιτήρηση ενός έμπειρου δικηγόρου ευρεσιτεχνίας) για να προετοιμάσει κατάλληλα μια αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας και τη δίωξη της μέσω του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για. Ένας εφευρέτης, όπως εσείς, δεν μπορεί να ελπίζουμε να το κάνουμε σωστά πρώτη φορά! Τα χρήματα θα δαπανηθούν καλά.

Λάβετε υπόψη τρεις βασικές αρχές…

1. το εύρος της κάλυψης μιας εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι αυτό που μετράει… Δεν το γεγονός ότι έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό είναι έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των συσκευών που παραβιάζουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας σας (να πάρει τη νόμιμη κάλυψη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας εφεύρεσή σας).

2. Η εκτελεστότητα μιας εκδοθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που μετράει επίσης έτσι μπορείτε να ασκεί τα δικαιώματά του.

3. Κρατήστε την εφεύρεσή σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συμφωνία εμπιστευτικότητας, εάν χρησιμοποιούνται σωστά, που είναι ένα ξεχωριστό μάθημα) μέχρι να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το ποιες χώρες σε όλο τον κόσμο στον οποίο θέλετε να πάρετε την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Είναι ακριβό να πάρει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και ίσως να πείτε στον εαυτό σας “Το μόνο που θέλω / μπορούν να αντέξουν οικονομικά την προστασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην πατρίδα μου”… αλλά να έχετε κατά νου ότι κάποια διεθνής εταιρεία μπορεί να έρθει σε σας αργότερα θέλουν να το κατοχυρώσουν σε πολλές χώρες!

Διατηρήστε τα δικαιώματά σας για να πάρετε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε χώρες του εξωτερικού… συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας! Σημειώστε ότι η διατήρηση εφεύρεση περιλαμβάνει εμπιστευτικά σας δεν θέτει την εφεύρεσή σας ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Επίσης, Σημειώστε ότι μπορείτε να εμπορευτείτε την εφεύρεσή σας πριν σας θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας… απλά να είστε σίγουροι για τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ σας μπροστά από το χρόνο μετά από διαβούλευση με το δικηγόρο διπλώματος ευρεσιτεχνίας, όπως πρότεινα παραπάνω!

Αυτή η εγγραφή δημοσιεύτηκε στο Uncategorized. Bookmark η permalink.

Αφήστε μια απάντηση