Oletko lannistunut Your Making rahaa Invention?

Lets face it… uuden yrityksen on kova! Olen ollut käynnissä InventionPatenting.com vuodesta 1999 auttaa itsenäisiä keksijöitä suojella ja ansaita rahaa uusia tuoteideoita… kaikki kohtuullisin kustannuksin. Kuulostaa yksinkertainen ja toimiva liikeidea oikea… varsinkin kun niin monet keksintö myyntiyhtiöt ovat saaneet aiheetonta hyötyä uusista keksijöitä vuotta?

Hyvin, Uudet sopimukset eivät “poistaa” omasta yksinkertaisesti perustamalla sivustolla (jonka olen oppinut, kun sen perustamista loppuvuodesta 1999). Se vie paljon tietoa ja kovaa työtä! Vieläkin, oppinut miten edistää Web-sivuston, se on edelleen usein lannistaa.

Pointtini on, että sinnikkyys on keskeinen. Jos sinulla on uusi tuoteidea, joka ei ole osoittautunut markkinoinnin menestys, uudelleen arvioi tuotteen. Onko se todella niin hyvä kuin luulet se on? Monet keksijät “rakastua” heidän uuden tuotteen idea tienneet todellisuus. Pyydä mahdollisille asiakkaille käyttää ja arvioi tuotteen. Onko palaute vastaamaan ajatuksia tuotteen? Jos ei, erityisesti selvittää, miksi. Kysy heiltä, ​​ovatko he ostaisi tuotetta, jos he näkivät sen hyllyille. Minkä hinnan he ovat valmiita maksamaan siitä antanut edut (ja todennäköisesti joitakin haittoja – useimmat asiat elämässä ovat kompromisseja) verrattuna kilpaileviin tuotteisiin.

Toivottavasti tämä antaa sinulle jonkinlainen käsitys… ja uudistetun inspiraatiota. Lisää tulossa!

Add to Technorati Favorites

ansaita aloittaa uuden liiketoiminnan inventionpatenting.com riippumattomille keksijöille uusia tuoteideoita liiketoimintakonsepteja keksintö myyntiyhtiöt edistää verkkosivujen uusien tuoteideoiden arvioimaan tuotteet edut kilpailukykyisiä tuotteita uusittu inspiraatiota

One thought on “Oletko lannistunut Your Making rahaa Invention?
  1. Pingback: Clarence

Jätä vastaus