Älä laske napsautukset ennen kuin ne kuoriutuvat!

Patents For Inventors on Their Inventions - Relationships

Onko sinulla sivusto edistää uuden tuotteen idea? Se voi olla hyvä tapa mainostaa tuotteita. Kuitenkin, monia sudenkuoppia näin sinisilmäisesti.

Esimerkiksi, Olen ollut viettää tuhansia dollareita pay-per-click hakukoneet viime vuosina mainostaa verkkosivuilla. Olen saanut paljon click-through, mutta kustannukset ovat huomattavasti suuremmat saatua voittoa napsahtaa.

Äskettäin luin, että suhteet luottaa, ei CLICKS! Ajattelin itsekseni duh! Miksi en oikein seurantaa kaikkien ihmisten napsautti läpi ja allekirjoitettu, jopa ladata vapaa Independent Keksijän Kit? Se vaikuttaa niin yksinkertainen nyt.

Hyvin, siksi olen nyt bloggaaminen säännöllisesti ja sähköpostitse niille click-through luomaan suhteita! Useimmat luultavasti koskaan osta mitään tuotteita tai palveluita minulta, mutta ne, jotka tekevät sen arvoista (taloudellisessa mielessä).

Riippumatta, En päästä pelkästään yrityksen tehdä rahaa (vaikka se auttaa maksaa laskujaan), vaan auttaa ihmisiä. Toivon, että ne ihmiset, jotka eivät koskaan tulevat asiakkaat ovat auttaneet ilmaista tietoa he saavat minun verkkosivuilla.

Hyvin, Toivon, että te seuranta johtaa, lukien maksetut napsautukset, että saat… ne on syytä persuing kehittää näitä suhteita ja jotkut päätyvät ystävyyssuhteita.

Muista tarjota jokin kannustava (joka auttaa ihmisiä) kaapata yhteystiedot… tyypillisesti ainakin etunimi ja sähköpostiosoite… joten voit seurata. Pidä myös mielessä, että ihmiset tulvii sähköposteja näinä päivinä. Useimmat ihmiset heittävät pois 9 ulos 10 sähköposteja he saavat… joten varmista sähköpostiviestiin Value vastaanottajille (ts.. toimittaa joitakin tietoja tai tuotteen arvosta viettävät yhä niukasti aikaa avata ja tarkastella).

Tulevaisuudessa artikkelit minä kirjoitan lisää vinkkejä vaihtoehtoja sähköpostiin seuranta. Pysyä!

Puhu taas pian… Muista seurata ja kehittää näitä suhteita!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä vastaus