Frantic Keksijät Ostetaan!

Oletko tyypillinen newbie keksijä… kiihkeä päästä alkuun tekemään rahaa uuden tuotteen idea, mutta joilla ei ole aavistustakaan, mitä tehdä?

Ole huoleti, useimmat ihmiset tuntevat samaa kuin sinä, kun he alkavat. Ensimmäinen asia tehdä, on jättää patenttihakemuksen lukita oman lailliset oikeudet omaan keksinnön. Voit jättää väliaikaisen patenttihakemuksen lukita “patenttia haettu” yhden vuoden. Se ei voi antaa kuin patentin, mutta apuohjelma patenttihakemus voi perustua siihen, jos jätetään aikana yhden vuoden patentti vireillä ajan voi ja pitää sen tekemispäivä.

Apuohjelma patenttihakemus voi antaa kuin patentti jälkeen käydään läpi tutkinnan prosessi USA. Patenttivirasto. Ollakseen patentoitavissa, sinun “ajatus” on uusi ja ei-ilmeinen. Yleensä, ennen hakemuksen apuohjelma patenttihakemuksen, patentti haku johdetaan onko keksijä pitäisi sijoittaa rahaa tiedosto Yksi. Väliaikaisen patenttihakemuksen on paljon halvempaa, ja näin ollen patentin haku on valinnainen, mutta suositeltavaa, jos muu sijoitus aiotaan tehdä, jotta tuotteen markkinoille.

Kun olet lukinnut patentti vireillä hakemus yhden tai muu patenttihakemuksen, voit puuttua markkinoitavuus ja lisensoinnista, joihin palaan myöhemmin.

Voit rekisteröityä väliaikaisesti tai apuohjelma patenttihakemuksen:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Voit nähdä lisää tietoja väliaikaisen patenttihakemuksen sovelluksia:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Ystävällisin terveisin

Brian Rayve

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.
One thought on “Frantic Keksijät Ostetaan!
  1. Hei olen ollut 5 keksinnöt, 4 ovat sittemmin olleet markkinoilla. Sinä torkkua, Menetät. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, which i do know how to make work but what do i do with all this information. I would like to sell the ideas based on cash and a percentage.
    No sale,No cost.Thank you for your time.
    Sincerely
    Clifford Jewison

Jätä vastaus