Pitäisikö riippumattomille keksijöille Valmistele ja omat hakemuksensa Utility patenttihakemuksia?

Sain kysymyksen tänään newbie keksijä. Hän on lukenut kirjan pro SE (tee se itse) valmistelee ja arkistointi hyödyllisyys patenttihakemuksen ja uskoo, että mahdollisesti hän voi onnistuneesti valmistella ja jättää apuohjelma patenttihakemuksen tuotteen hän kehittää.

Hän huolestuttaa kuitenkin, että hän ei ehkä oikein valmistautua hänen apuohjelma patenttihakemus ja uskoo, että hän voi muuttaa hänen alkuperäisen hakemuksen, jotta hän saa “saada se ensimmäinen kerta” (todella, että on virheellinen… hakemus voidaan muuttaa, mutta: 1. uutta tietoa kutsutaan “uusi asia” ei voi myöhemmin lisätään ja 2. Hänen väittää alun perin esitti saattaa lukittua hänet huonossa asemassa, kuten saada laaja patenttisuoja mahdollisimman).

Hän ei tarvitse / halua viettää rahaa asianajopalkkiot (tyypillisesti $3,500.00 ja $7,500.00) on hänen apuohjelma patenttihakemuksen ammattitaitoisesti laadittu hänen. Hän tuntee hänen ainoa vaihtoehto muiden kuin jättämällä pro SE on löytää sijoittajan, kutsutaan joskus “enkeli”, auttaa häntä hänen kustannuksiin. Hän sanoo “Se vain tuntuu niin ylivoimainen.” mikä on tyypillistä state-of-mielessä jossa itsenäiset keksijät joutuvat.

Vastaukseni hänelle on, että kokenut tekninen kirjoittaja (tai vastaavia yksityiskohtaisesti suuntautuneita kirjailija, joka kirjoittaa paljon – MONTA keksijät jättää pois osia niiden keksintö jotka ovat kriittisiä, joita ei voida lisätä myöhemmin ja säilyttää alkuperäisen hakemuksen tekemispäivä… ns “uusi asia”) voivat riittävästi valmistautua ja jättää oman väliaikaisen patenttihakemuksen, joka on täydellinen Keksinnön lukien osien ja kuinka he työskentelevät yhdessä (tai menetelmällä… vaiheet ja miten ne toimivat yhdessä). En ole käyttänyt mitään patentin valmisteen ohjelmistojen markkinoilla valmistelemaan väliaikainen patenttihakemus.

Minun mielestäni, Keneltäkään ei ole asianmukaisesti koulutettu patenttioikeuden (huutaminen tarkoitettu) voivat riittävästi valmistautua ja jättää omat apuohjelma patenttihakemus puhumattakaan ja syytteeseen sen myöntämisen kautta USA. Patenttivirasto (USPTO). Utility patenttihakemuksia on tiukat vaatimukset valmisteluun (erityisesti sydän hakemuksen… vaatimukset) ja ne tutkivat tuomioistuin jos keksintö tulee kaupallinen menestys ja joku haluaa mitätöidä sitä.

Se vie paitsi oikeudellisia hankkimat tiedot viemällä patentti Bar Exam antama USPTO, vaan 2-3 vuotta koulutusta alle päivittäisessä valvonnassa kokenut patenttiasiamies. Siksi, newbie Patenttiasiamies tai patenttiasiamies (ei asianajaja) joka meni patentti Bar, mutta ei ole kouluttanut kokenut patenttiasiamies ei edes pätevä valmistella patenttihakemus hänen / itse! Olisitko “mennä mukaan veitsi” käyttäen “kirurgi” jotka vain lukea kirjan tekee aivojen kirurgia ja olet hänen / hänen ensimmäinen potilas? En usko!

Hän on myös aikomus ohjelmistopaketin tiedoston väliaikaisen patenttihakemuksen. En ole käyttänyt tällaisia ​​ohjelmistoja, mutta se voi olla arvokas apu valmisteluun väliaikaisen patenttihakemuksen (katso alla noin ottaa tulokset tarkistaa patenttiasiamies). Mitä ohjelmia valmistella apuohjelma patenttihakemus, “tekoäly” Tällä hetkellä ei ole edes riittävästi simuloida päätöksentekoprosesseihin ja torakka tai banaanikärpäsen… puhumattakaan päätöksentekoprosesseihin koulutetun patenttiasiamies.

Kuitenkin, En suosittele tekemässä kirjoittaa ylös ja luonnoksia oman keksinnön selventämiseksi ja kiteytyä teidän keksintö mielessäsi. Voit käyttää kirjan tai ohjelmisto auttaa sinua tässä prosessissa. Kuitenkin, lähetä työsi patenttiasiamies muokata ja viimeistellä! Kehotan teitä lukemaan kaikki voit noin patentteja ja keksintö prosessi, mutta ole varovainen oman rajallisuutensa.

Syy ei kuulla väärin valmistettu patenttien kirjoittanut itsenäisten keksijöiden mitätöidään tuomioistuimissa on, että käytännössä yksikään tehdä sen oikeusjärjestelmään saavuttamalla kaupallinen menestys. Näin, itsenäiset keksijät ovat “tuuditti” osaksi valheelliseen turvallisuuden että koska “Joe Inventor” “onnistuneesti” valmis, jätetty, ja sai oman patentin, Voin tehdä niin. He eivät ymmärrä, että liikkeeseen patentti on käytännössä arvoton (ts.. vaatimukset tarjoavat hyvin kapea kattavuus jonka kilpailijat’ tuotteet eivät kuulu tai “loukkaa patenttia” ja / tai täysillä virheellinen johtuen virheet keksijä)!

Check out my artikkeli pro SE keksijät, jotka ovat jo jättäneet patenttihakemuksen (erillinen viesti alla).

Oletko tehnyt patentti haku nähdä, jos keksintö on jopa patentoida (On hyödyllistä tehdä jotain, on uusi, ja ei ole ilmeinen asia tehdä)?

Voit käyttää USPTO Web-sivusto, jos haluat, Vaikka patentti haku on yhtä paljon taidetta kuin tiedettä, ja vie tehdä paljon hakuja hallita. Nähdä:

http://www.inventionpatenting.com/us_patent_office.html

Voin tehdä ammatillinen patentti haku halvalla:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Myös, Minulla on kaksi erikoistarjouksia arkistointi patenttihakemukset vain rajoitetun ajan:

Valmista väliaikainen patenttihakemus:

http://www.inventionpatenting.com/file_provisional_adwords.html

Valmista Utility patenttihakemus:

http://www.inventionpatenting.com/file_utility_adwords.html

Toivottavasti tämä auttaa sinua. Kerrothan, jos sinulla on kysyttävää.

Ystävällisin terveisin,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

riippumattomille keksijöille apuohjelma patenttihakemukset newbie keksijät pro SE arkistointi vaatimukset patenttisuojaukset apuohjelma patenttihakemus arkistointi pro SE sijoittajat riippumattomille keksijöille väliaikaista patenttihakemusta keksijät keksinnöt uusi asia Keksinnön osien menetelmiä patentti valmistelu ohjelmisto syytteeseen myöntämistä meille. patenttivirasto kaupallinen menestys mitätöidä patentti patentin bar tentti Patenttiasiamies valmistella apuohjelma patenttihakemukset kirjoittaa ylös keksintöjen luonnoksia oman keksintöjä patentit Keksintö prosessi mitätöity tuomioistuimissa kaupallinen menestys myönnetyt patentit kilpailijoiden tuotteet rikkovat patenttia pro SE keksijät patentti haku meille patenttiviraston patenttivirasto arkistointi patenttihakemukset

Jätä vastaus