Jotkut parhaista keksinnöistä, jotka on kehitetty siitä Job!

Ihmiset keksivät uusia ideoita joka päivä he ajattelevat mullistaa maailman ja tehdä niistä tonnia rahaa. Useimmat näistä ajatuksista on suunniteltu katsomassa ihmiset tekevät asioita myös arkena. Vaikka en halua lannistaa ketään seuraamasta unelmiaan jatkaa tällaisia ​​ajatuksia, joitakin parhaista keksinnöistä olen nähnyt kehitettiin auttamaan ihmisiä tekemään arjen töitä.

Esimerkiksi, joitakin vuosia sitten minulla oli asiakas, joka on kehittänyt uudentyyppisen avain tehdä tiettyä työtä korjauksessa autot. Vaikka hänen jakoavain oli apuohjelma (oli hyödyllistä tehdä jotain) ja oli uusi, US. Patenttivirasto (USPTO) ei voitu vakuuttunut siitä, että avain oli ei-ilmeinen parannus tekniikan tasoon nähden avaimet. Olin kertonut hänelle tämä oli todennäköisesti seurausta kun tekee patentti haku, mutta hän tunsi, että se kannattaa kokeilla (ja Wrenches voitaisiin merkitä “Patenttia haettu” kun apuohjelma patenttihakemuksen olen hakenut hänelle todella vireillä USPTO).

Miksi nämä ajatukset usein paremmin kuin sikisi havainto?

Hyvin, ensiksi, olet läheisesti perehtynyt ongelmia kohtaat työssä… olla se tehdastyöläinen yrittää nostaa ja kantaa ohutlevy leimaamiseen tiedotustilaisuudessa, uusi äiti tai isä yrittää hävittää nämä “ilkeä” likaiset vaipat ja ainakin pitää joitakin hänen ihmisarvonsa, tai jopa lapsen hänen tai hänen “työ” yrittää ratsastaa rullalauta alas portaita rautatie.

Toiseksi, olet tehnyt paljon ajatellut yrittää tehdä työsi helpommaksi tai turvallisempaa. Voit haasteeseen joka päivä ja on “käsitellä sitä”! Sinulla on merkittävä panos ongelman ratkaisemiseksi. Lets face it, me kaikki yritämme varoa ykkönen. Jos voimme säästää energiaa… miksi ei tehdä. Lisäksi, emme tietenkään halua satuttaa työmme.

Vihdoin, on todennäköisesti tuhansia… luultavasti miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, jotka tekevät samaa työtä teet. Tämä on markkinoiden valmis “hotkaista” uusi ajatus sydämen syke! Niissä kaikissa on sama ongelma et vain SOLVED! Saat patentti ideasi minne haluat hallita käytön idea ja olet kuljettajan istuin!

Varoituksen sana. Varmista, että jos olet töissä yrityksessä tai tee “freelance” työtä muille, että sinulla on paikallisen asiamiehen tarkista tahansa työsopimuksen olet kirjautunut ja informoimaan sinua soveltuvien osavaltioiden lakien, jotka koskevat. Tämä johtuu valtion lain tai työ-tai muun sopimuksen olet allekirjoittanut voi sanella, että työnantaja tai freelance asiakas omistaa ajatus (ja mahdolliset patenttioikeudet siihen) sinä kehitetään tai jotka liittyvät työsi sijaan sinun. Turvalliseksi ja tarkistaa sitä!

Myös, muistaa, että voi olla haitallisia seurauksia saamisessa kotimainen (Yhdysvallat) ja ulkomaiset patentit jos päätät rakentaa ja käyttää ideasi (tai menetelmä) työssä. Sitä ennen, puhua kokenut patenttiasiamies!

Haluatko nähdä, jos idea on patentoitavissa? Klikkaa alla olevaa linkkiä:

http://www.inventionpatenting.com/order_patent.html

Haluatko lukita-patentti vireillä teidän keksintö tai uusi tuoteidea? Klikkaa alla olevaa linkkiä:

http://www.inventionpatenting.com/file_a_patent_application.html

Ystävällisin terveisin,

Brian R. Rayve

Add to Technorati Favorites

keksinnöt kehitetty työ uusia ideoita ideoita mullistaa maailman ansaita patentti haku hyödyllisyys hyödyllistä tehdä jotain US. patenttivirasto ei-ilmeinen parannus patenttia haettu apuohjelma patenttihakemus ongelmia työn tekevät työstä helpompaa tehdä työtä turvallisempaa ratkaista ongelman sattuu tekee työtä saada patentin työtä yritykselle paikallisen asiamiehen työsopimuksen soveltuvien osavaltioiden lakien valtion lakia työsopimuksen työnantaja patenttioikeuksia kehitetty työ kehitetty liittyvät työsi kotimaista patenttia ulkomaisia ​​patentteja Patenttiasiamies patenttia haettu uusi tuoteidea

Jätä vastaus