Voit Jätetty Utility patenttihakemus Yourself (Pro Se Inventor) – Mitä nyt?

Joten te valmis oman apuohjelma patenttihakemus säästää rahaa. Ottaen aikaa ja vaivaa tehdä niin on suositeltavaa, sinun on todella oltava apuohjelma patenttihakemus tarkistaa kokenut patenttiasiamies (erityisesti patenttivaatimuksen) kun saat Ensimmäinen Office Action USA. Patenttivirasto varmistaa oman hakemuksensa asianmukaisesti kattaa teidän keksintö. Tarvitset myös hänen / hänen ammatillista apua vastattaessa patenttiviraston.

Se kestää noin 2-3 vuotta patenttijuristille olla koulutettu (alle päivittäinen valvonnassa kokenut patenttiasiamies) kunnolla valmistautua apuohjelma patenttihakemuksen ja syytteeseen läpi patenttiviraston patentin. Keksijä kuten itse voi mitenkään toivoa tehdä se kunnolla ensimmäistä kertaa! Rahat käytetään hyvin.

Pidä mielessä kolme periaatetta…

1. leveys kattavuus myönnetty patentti on tärkeintä… ei se ottaa patentin. Tämä on niin voit maksimoida laitteiden määrä, jotka rikkovat patenttia (saat oikeutettu patentin kattavuuden teidän keksintö).

2. Täytäntöönpanokelpoisuutta myönnetty patentti myös laskee joten voit valvoa näitä oikeuksia.

3. Pidä keksintö LUOTTAMUKSELLINEN (Voit käyttää Salassapitosopimus oikein käytettyinä joka on erillinen aihe) kunnes kuulee patenttijuristille josta maassa ympäri maailmaa, johon haluat saada patenttisuojaa. On kallista saada patentteja ja saatat sanoa itsellesi “Haluan vain / varaa patenttisuoja kotimaassani”… mutta pitää muistaa, että joidenkin kansainvälisten yritys saattaa tulla myöhemmin haluavat patentoida monissa maissa!

Säilytä oikeutesi saada patentteja ulkomailla… ota Patenttiasiamies! Huomaa, että pidät keksintö luottamukselliset sisältää EI laittamalla keksinnön INTERNETISSÄ.

Myös, Huomaa, että voit markkinoida keksintö ennen patentin kysymyksiä… vain olla varma seurannaisvaikutukset oman markkinoinnin etuajassa kuulemalla patenttijuristille kuten ehdotin edellä!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Jätä vastaus