Frantic inovatora Wanted!

Jeste li tipično newbie izumitelj… ljut da bi počeli zarađivati ​​novac sa svog novog proizvoda ideju, ali nemaju pojma što učiniti?

Ne brinite, većina ljudi se osjećaju isto kao ti kad počnu iz. Prva stvar za učiniti je da podnese prijavu patenta za zaključavanje u vašim zakonskim pravima na svoj izum. Možete podnijeti privremenu patenta za zaključavanje u “patent” godinu. To se ne može izdati kao patent, ali primjena uslužni patent može se temeljiti na njemu, ako podnio tijekom jedne godina patent razdoblju može i zadržati svoj datum podnošenja.

Patentna prijava alat može izdati kao patent nakon što prolazi kroz ispita procesa u SAD-u. Zavod za patente. Da bi se patentibilan, vaš “ideja” mora novi i ne-očito. Obično, prije podnošenja zahtjeva komunalnih patenta, Patent traži se provodi kako bi vidjeli hoće li izumitelj trebali ulagati novac uložiti jedan. Privremena patenta je puno jeftiniji, a time patenta pretraživanje opcija, iako savjetovao ako druga ulaganja će biti učinjeno kako bi proizvod na tržištu.

Nakon što ste zaključani u patent podnošenja jednom ili drugom vrstom patenta, možete uhvatiti u koštac utrživosti i licenciranje pitanja, što ću raspravljati na neki kasniji datum.

Možete se prijaviti za privremenu ili uslužni patenta na:

http://www.inventionpatenting.com / file_provisional.html

Možete vidjeti više informacija o privremenim patenata na:

http://www.inventionpatenting.com/provisional_patents.html

Srdačan pozdrav

Brian Rayve

This entry was posted in Nekategorizirane. Bookmark the permalink.
One thought on “Frantic inovatora Wanted!
  1. Hi I have had 5 izumi, 4 have since been on the market. You snooze, You lose. The 5 Th. has never been marketed but i do not know how to make it work.I also have 2 new ideas and have never been marketed. One is a problem that most women would love to be solved. The other is a self regulating wind generator, što ja znam kako napraviti posao, ali što da ja radim sa svim tim informacijama. Želio bih prodati ideje temeljene na novcu i postotak.
    Nema prodaje,Nema li cost.Thank za svoje vrijeme.
    Iskreno
    Clifford Jewison

Dopust jedan Odgovor